(©Starsport)
(©Starsport)

Kolorado je igrač za naredne tri godine, samo da uđe u formu u kojoj je bio pre povrede

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.02.23. | 14:23

„Dobro je što je u pitanju pozajmica, sve je na njemu“, kaže Gordan Petrić

Ekipa Partizana će u nedelju početi drugi deo prvenstva gostovanjem u Kruševcu (14.30), a u konkurenciji za tim neće biti jedini novajlija doveden u zimskom prelaznom roku Andres Kolorado.

Fudbaler iz Kolumbije je tek stigao u Beograd, nije odradio pripreme, te je pitanje kada će biti u konkurenciji za tim. Ali, trener Partizana Gordan Petrić veoma je zadovoljan što je Kolorado došao, jer smatra da je taj tip igrača bio potreban crno-belima.

Izabrane vesti

Došao je igrač koji ima kvalitet, ali nije igrao poslednjih meseci, jer je bio povređen. S njim treba imati strpljenja. Dobro je što je došao na pozajmicu, sve zavisi od njega. Prvo da se spremi i kada dostigne formu i ako bude na nivou kao pre povrede, dosta će pomoći Partizanu. Ako se ne snađe, neće ostati“, jednostavno rezonuje Gordan Petrić.

Ipak, navijačima Partizana će zazvoniti u ušima zbog onog što je rekao šef struke Parnog valjka.

Da je Kolorado otišao u drugi klub na pozajmicu i tamo se oporavio i počeo da igra, mi ne bismo mogli da ga dovedemo. Njegova je bila želja da dože u Evropu. Njegov menadžer Sebastijan Rozental je bio moj saigrač i iskreno mi je rekao sve, nije ništa sakrio. Znam punu priču oko Kolorada. On nije igrač za naredna dva-tri meseca, nego za 2-3 godine za Partizan. Kolumbijac zna da igra, ima visinu, a od june će i dosta toga pomerati. Nekima ističu ugovori, neki će biti prodati... Sve će zavisiti od njega da li će ostati“, podvukao je Petrić.



tagovi

Andres KoloradoGordan PetrićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara