Andres Kolorado (©MN Press)
Andres Kolorado (©MN Press)

Koloradova sledeća stanica - Meksiko

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 16:43

Nije se Kolumbijac dugo zadržao u Partizanu

U februaru je došao, a već u junu otišao. Nije se 24-godišnji Andres Kolorado naigrao u Partizanu, a naredna stanica u karijeri biće mu Meksiko.

Nepunih šest meseci po dolasku u Beograd odlučeno je da Kolumbijac promeni sredinu i, po informacijama novinara meksičkog Super Derpotiva, Sezara Luisa Merla, novi klub biće mu Nekaksa.

Izabrane vesti

Kolorado je u Partizanu bio na jednogodišnjoj pozajmici iz kolumbijske Kortulue, tako da crno-belima ne sleduje nikakvo obeštećenje za ovaj transfer. U 14 nastupa za klub iz Humske, od kojih samo pet od početka do kraja meča na terenu, postigao je jedan gol i jednom asistirao. U strelce se upisao u remiju sa Vojvodinom (2:2), a asistent je bio na debiju protiv Radničkog iz Kragujevca, takođe u meču bez pobednika (1:1).

Kolumbijac se već nalazi u Meksiku, gde će obaviti lekarske preglede i, ukoliko sve prođe po planu, potpisati trogodišnji ugovor sa Nekaksom. Trostruki šampion Kolumbije prošle sezone nalazio se u donjem delu tabele, pa će pokušati da osvežavanjem ekipe poboljša učinak u narednim izazovima. Kolorado će biti već sedmo pojačanje kluba iz Agvaskalijentesa.

Pre Kolorada crno-bele su u dosadašnjem toku prelaznog roka napustili još Slobodan Urošević, Rikardo Gomeš, Ljubomir Fejsa i Hamidu Traore, a došli su Nikola Antić i Frank Kanute.


tagovi

Andres KoloradoFK PartizanNekaksaLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara