(©Starsport)
(©Starsport)

Komiso ne pušta Srbe: Razmislio bih o ponudi od 100.000.000 za Vlahovića, zadržaćemo i Milenkovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 05:56

Vlasnik italijanskog kluba ne želi da proda napadača i štopera

Danima unazad vrtoglave sume vezuju se za Dušana Vlahovića. Napadač Fjorentine na meti je Totenhema i Atletiko Madrida, a u trku je spreman da se uključi i Mančester Siti, međutim interesovanje fudbalskih giganata nije se odrazilo na promenu stava Roka Komisa, prvog čoveka Viole, koji se oglasio ovim povodom istakavši da je cilj kluba iz Toskane da zadrži talentovanog golgetera.

Izabrane vesti

"Čak ni ja, koji sam predsednik Fjorentine, nemam odgovore na neka pitanja. Ako se nešto dogodi, mediji će biti obavešteni transparentno i blagovremeno. Namera je, međutim, da zadržimo Vlahovića u Firenci. Što se tiče Milenkovića nadam se da će ostati čak i ako on, u poređenju sa napadačem, ima samo još jednu godinu ugovora sa nama, zbog čega će biti potrebno pažljivo proceniti stanje na njemu u interesu kluba", istakao je Komiso.

Nakon izjave gazde Fjorentine u medijima se pojavila informacija da je za Milenkovića već spreman novi ugovor do 2024. godine, a Komiso je ovom prilikom odgovorio i na pitanje šta bi se dogodilo da u klub stigne monstruozna ponuda za Vlahovića.

"Ako govorimo o 100.000.000 miliona evra ili sličnoj sumi, dobro ću razmisliti o tome. Beskorisno je to skrivati i potrebno je da ponovim posebno navijačima Fjorentine, pandemija je nanijela ekonomsku štetu, značajnu za klubove, a samim tim i za nas, tako da pred određenim brojkama ne možete da okrenete leđa. Želim da zadržimo Vlahovića, to govorim od prvog dana. Razgovarao sam pre neki dan sa Dušanom i mislim da želi da ostane u Fjorentini. Pored raznih okolnosti, porodice, ponuda i još mnogo toga, niko ne zna šta će se desiti, ali verujem i nadam se da će Vlahović ostati".

Komiso se potom osvrnuo na očekivanja od prvenstva koje će početi predstojećeg vikenda.

"Ove godine očekujem da završimo barem u gornjoj polovini tabel. Želeo bih, ukratko, da završimo prvenstvo iznad 10. mesta i da tako poboljšamo rezultat iz prethodne godine", rekao je prvi čovek Viole.


tagovi

Dušan VlahovićNikola MilenkovićRoko Komiso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara