Komentari na vest

Komnen Andrić: Hejteri će da komentarišu, ali nigde mi nije bilo lepše nego u Dinamu

G

Gost007

pre preko 2 godine

Preporodio se, dao 3 gola ove sezone.
G

Gostololololololo

pre preko 2 godine

O "sahovnici na grudima" pisu navijaci klubova sa petokrakom crvenom zvezdom na grudima. Zemljo, otvori se.
1

11

pre preko 2 godine

Igraj i na Marsu ako hoćeš niko ti ne brani
U

Ubve

pre preko 2 godine

Pljuju ga navijači zvezde i partizana, to se zove licemerje i paradoks
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Nisam hejter ali mogu da prokomentarišem
Ј

Јастреб

pre preko 2 godine

Истетовирај на грудима Туђмана и Кроацију,и имаш комплетну ствар
P

PeraV

pre preko 2 godine

Rece Srbin sa sahovnicom na grudima.
B

Bg

pre preko 2 godine

Sasvim je okej da budes srecan u Dinamu i Zagrebu, hvala Bogu ima dobrih, panetnih, zdravih ljudi kojima nije bitno da li si Srbin, Hrvat, Bosansc vec da li si dobar covek.
K

KRIŠTOF DUGARI

pre preko 2 godine

Igrao sa njim u OFK Beogradu,navešću vam jednu angdotu: On i Paločević su su na treninzima kod tadašnjeg trenera Švabe Đurđevića služili samo za "ševu" i ni za šta drugo,ni u snovima nisu bili u kombinaciji za prvi tim a kamoli za ovo dokle su stigli,i kad podvučem crtu iz te generaciji uz Zdjelara,Mareta Jnakovića i Dražinja (Dražića) napraviše najveću karijeru
S

Statler

pre preko 2 godine

To govori o stručnosti Švabe Đurđevića.
g

gostgost

pre preko 2 godine

Navijac sam Ofk Beograda i secam se dobro te generacije, Palocevic ima oko 60 utakmica za Ofk Beograd, a to je daleko od toga da je sluzio za ševu. Toliko o tome da si igrao sa njima, ili si jedan u moru propalih i sujetnih :)
I

I

pre preko 2 godine

Kakve to veze ima? I sa mnom su igrali mnogi momci, koji su kao tinejdzeri bili manje talentovani od mene licno, pa je nekoliko njih napravilo sasvim solidne karijere i danas su 5 puta bolji igraci od mene. Jer su bili uporni, shvatili na vreme sta znaci fizicka sprema u danasnjem fudbalu i da naucis da brze razmisljas. Dan danas niko od njih koji su postali profesionalci, ne moze da se igra sa loptom kao sto ja mogu, cak ni da sutnu takav slobodnjak, ni daju dugu loptu, ali zato oni mogu da igraju profesionalni fudbal, a ja ne mogu ni da sanjam. Pregazili bi me. Bolji sam od njih samo u balonu sto bi se reklo.
Š

Šablonska priča

pre preko 2 godine

Džeko je otišao sa Grbavice sa nadimkom Kolac.Gdje je on a gdje su oni?Možda je Komnen služio za ševu ali je to izgleda znao kasnije dobro naplatiti.
С

Сабатх

pre preko 2 godine

То говори да се упорност исплати. Браво Комнене!
G

Galon

pre preko 2 godine

Prvi put čujem za tog Švabu trenera
D

Dobronamjeran

pre preko 2 godine

Koliko bih dobrih igraca iz dinama i hajduka htelo da igra u CZ ili Partizanu.Grobari bi i pristali ali kako od ovih drvosječa Delija.Negdje na navijackom blogu za Delije pročitah izraz "najveci seljaci" u Evropi.Ja bih rekao malo metropolskije"najveci šabani"
r

rsb

pre preko 2 godine

hahaha od tebe nema veceg ''drvosjece''...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Vama smo u Atini dobronamjerno objasnili tko je tko u navijackom svetu)))))
e

elchino

pre preko 2 godine

navijacki svit:)kad skontate da zivimo na istom bi ce nam svima lakse
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

druze da bi imao hejtere, moras da postojis negde, a koga briga za tebe i tvoje igranje..
v

vojtina

pre preko 2 godine

hahahha ti pises komentare kolko ti je dosadno u životu, on igra u najboljem i najacem klubu na balkanu, zarađuje milione, sedi i cuti
G

Gost123

pre preko 2 godine

Najbolji i najjaci klub na Balkanu????? Druze za tako nesto su potrebni argumenti, po cemu su to oni veci od Olimpijakosa, Panatinaikosa, Steaue, Zvezde, Partizana?????
@

@vojtina

pre preko 2 godine

Sunarodnjace, ne trolaj. Doista je smjesno, nije u biti vise ni saljivo, pisat o Dinamu kao "najboljemu klubu Balkana". Nitko to ni kroz salu ne moze prihvatit za ozbiljno.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Veci su po rezultatima koje su postigli u skorije vreme u evropskim takmicenjima i po igracima koje prave, treba jos nesto?
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost12345 - dakle, najbolji razvojni klub na Balkanu?
A

Alex55

pre preko 2 godine

@Gost12345 Treba. Koje rezultate prave? Pre 3 godine su prezimili u Evropi prvi put u 50 godina, u tih 50 godina Zvezda je osvojila LŠ, Svetko klupsko prvenstvo i nebrojano titula i kupova. U poslednjih 5 godina su igrali Evropu isto puta koliko i Zvezda, s tim da je Zvezda 2 puta igrala LŠ a oni jednom, pa se od navijača suprotnog tabora ne može čuti kako Zvezda pravi rezultate. Olimpijakos svake sezone igra LŠ, dakle to su ti već dva kluba uspešnija od Dinama. Dinamo je bolji jedino od Partizana, a čak ni od njega ne može biti veći, jer je Partizan prvi klub iz cele istočne Evrope koji je igrao finale LŠ. A to što dobro prodaju igrače nije nikakav pokazatelj veličine kluba, već dobrog skautinga i poslovanja, a plus im je što su u EU, pa im igrači u inostranim klubovima ne zauzimaju mesto stranca.
A

Alex55

pre preko 2 godine

@vojtina "Najbolji i najjači klub Balkana" je najpoznatiji po tome što je jedini klub u istoriji Lige šampiona koji je sezonu uspeo završiti na poslednjem mestu, bez osvojenog boda i bez postignutog gola, uz 20 primljenih. Toliko.
N

Neutralan

pre preko 2 godine

TRENUTNO, pa i nakon rasprodaje pola prvog tima - svemirski brod za sve ostale klubove na balkanu. Razumem patriotizam ali ste realno smesni
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Alex55. Na uefinoj listi je najbolje rangiran klub od svih sto si nabrojo, pola reprezentacije svjetskog viceprvaka je poniklo u Dinamu. Najbolji igrac svijeta 2018 proizvod Dinama. Zadnji 17 god 15 puta u grupama europskih takmicenja. Osigurana finacijska buducnost u sledeci 5god ( vidjet cemo sta ce biti sa zvezdom kad Srbija zavrne pipu). To sto je Zvezda osvoj8la kup Prvaka pre 30god neznaci da je jos neko smatra najboljim klubom na balkanu, po tome su Cibona i Split u kosarci puno veci klubovi od Zvezde i Partizana. Poz