Foto: Reuters
Foto: Reuters

Konseisao ostaje trener Porta, novi ugovor na tri sezone

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.06.21. | 01:44

Ipak ostaje na Dragau

Seržo Konseisao ostaje trener Porta sa kojim je produžio ugovor!

Kako javljaju portugalski mediji, Porto je na svom kanalu objavio da je Konseisao potpisao ugovor sa Zmajevima na još tri sezone čime je prekinuta serija spekulacija oko njegovog odlaska.

Izabrane vesti

Ceremonija ozvaničenja saradnje održaće se u subotu.

Podsećanja radi, Konseisao je stigao u Porto 2017. godine posle rada u Olhalenseu, Akademiki, Bragi, Vitoriji Gimaraeš i Nantu. Osvojio je dva prvenstva, dva Superkupa Portugalije i Kup sa Portom. I ostaće na stadionu Dragao i narednih sezona.

Konseisao je bio već "viđen" kao novi trener Napolija, ali na kraju nije došlo do dogovora iako je u celoj priči učestvovao superagent Žorž Mendeš sa kojim gazda Napolija neguje vrlo prijateljske odnose.

Postojao je zastoj u pregovorima Konseisaa i Porta oko novog ugovora što je italijanskim timovim dalo ideju da mogu da dođu do njega, a u tome je učešće imala i činjenica da je ovaj trener u igračkoj karijeri proveo dosta vremena na Čizmi noseći dres Lacija, Parme i Intera.

Do dogovora Konseisaa i Porta došlo je pre oko nedelju dana u jednom od lokalnih restorana, trener je potom završio odmor na Madeiri i sada je sve spremno za nastavak saradnje.


tagovi

letnji prelazni rok 2021PortoSeržo Konseisao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara