Komentari na vest

Konte otišao, problemi ostali: Kin se iskupio za penal projektilom koji je razneo Totenhemove nade

G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 1 godinu

Sa dva boda iz dva meča protiv Sotona i Evertona bi trebalo da je to to....Totenhemu je i mesto u Ligi Evrope i za to peto mesto će da se pomuče.Totenhem može igrom da bude atraktivan samo sa Poketinom koji ih je i ubacio među redovne učesnike lige šampiona.Sledeće sezone kada se Čelzi sabere i Liverpul pojača velika četvorka će ići ovako :1.SITI 2.ARSENAL 3.ČELZI 4.LIVERPUL tu jednostavno nema mesta za Pevce i Jedinstvo ,čak će i Njuki da gledaju u leđa......
T

TL14

pre oko 1 godinu

Nema mesta za United, kako da ne, sada kada ih kupe i Ten Hag ima novac na raspolaganju i sklopi svoj tim, baš će Chelsea i Liverpool da budu ispred njih. Ne zanosite se.
T

TL14

pre oko 1 godinu

Šta do do sada United nije imo para?Nisu trošili? Svake godine ista priča sa unitedom nafuraju se i onda, budu spušteni na zemlju hladno.
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Nenadaj se puno,United sa ETH polako sklapa kockice,sledece sezone uz par pojacanja bice jos bolji,jos ako ih kupe Katrani plakaces jos vise.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

A po cemu si zakljucio da ce Liverpul i Celzi lagano u top 4? Bukvalno nista ne upucuje na to.
T

TL14

pre oko 1 godinu

"Šta do do sada United nije imo para?Nisu trošili?" Koje pare je imao? Evo sve su se rasipali u Januaru da je morao Weghorst da dođe na pozajmicu koliko ima para na raspolaganju. Kakve crne pare, Glejzeri uništili klub, dug se povećava, ne ponašajte se kao da ne znate situaciju.
Z

Zizuu

pre oko 1 godinu

Veliki poraz za fudbal bi bio da ovakav Totrnhem udje u LS...
G

Gost300

pre oko 1 godinu

I prosle godine su se tako provukli,jedino sto sad "nemaju" trenera...
f

fore

pre oko 1 godinu

@gost300, prošle sezone su apsolutno zasluženo otišli u LŠ, pobedili su Arsenal u direktnom okršaju, a i imali su za +16 bolju gol razliku od Arsenala. Simpatišem i ja Arsenal, ali nije zgoreg biti malo objektivan. Ove sezone su raspad i naravno da neće izboriti LŠ.
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Jesu pobijedili uz penal i crveni za Holdinga,naravno bez Partija i Vajta,vise srece nego pameti...
V

Vasilije K

pre oko 1 godinu

Kakva je klošarska ekipa ovaj Totenhem, luzeri koji se brane sa igračem više protiv Evertona i deluje kao da su oni ti koji imaju igrača manje, jure Ligu Šampiona i dozvoljavaju Kinu da se šeta sa loptom i namesti na šut, a zatim i brane 1-1. Kako bih voleo da ispadnu iz Lige što pre je moguće. Pl bi bio lepše mesto bez Totenhema.
0

0000

pre oko 1 godinu

crni Vasilije, za koliko su te klepili večeras, a? 😅