Serhio Regilon (©Reuters)
Serhio Regilon (©Reuters)

Konte precrtao još četvoricu, Totenhem čeka ponude

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.07.22. | 23:00

Oni neće putovati na turneju po Južnoj Koreji

Antonio Konte nastavlja potpuni remont ekipe, što je dovelo do toga da četvorica igrača budu direktno precrtani iz njegovih planova i sa spiska putnika za turneju po Južnoj Koreji.

Svi britanski mediji objavili su da klub traži ponude za Serhija Regilona, Đovanija Lo Selsa, Tangija Ndombelea i Harija Vinksa. Oni sigurno neće ostati u klubu i dobili su odrešene ruke da traže nove angažmane.

Izabrane vesti

Totenhem se već rešio Stivena Bergvajna koji je potpisao za Ajaks, dok je Džek Klark otišao u Sanderlend. Klub sa prodajama i pomenute četvorke planira da pokrije bar deo troškova za ulazne transfere Rišarlisona i Iva Bisume u vrednosti od gotovo 100.000.000 evra, te da se napravi prostor za plate Ivana Perišića i Frejzera Forstera koji su stigli kao slobodni igrači. Podsetimo, Totenhem je doveo i Klemona Lenglea na pozajmicu, ali on nije otputovao sa ekipom pošto još nije završio potrebnu dokumentaciju.

Vinks i Regilon igrali su redovno kod Kontea prošle sezone, ali sada više nisu u planovima. Dolaskom Bisume Vinks je postao višak, a Perišića je Regilon završio svoje u Severnom Londonu.

Sa druge strane Ndombele i Lo Selso su prošle sezone bili na pozajmicama, u Lionu i Viljarealu, pa oni svakako nisu deo tima. Konte je već obavio razgovor sa prvim čovekom kluba Danijelom Levijem i ohrabrio ga da im što pre nađe nove sredine.

Za Argentinca se pominje mogućnost povratka u Viljareal, s tim da španski klub ne može da plati ni blizu 40.000.000 evra, koliko je Totenhem dao sa bonusima za njega kada ga je dovodio iz Betisa. Za Ndombelea je bilo spekulacija o interesovanju Milana i nekih klubova iz Francuske, ali trenutno nema ništa konkretno, kao ni za Regilona.

Totenhem će u Koreji odigrati dve utakmice, protiv Ol star ekipe tamošnje lige, potom i Sevilje. Zatim sledi povratak u Veliku Britaniju i odmeravanje snaga sa Rendžersom u Glazgovu, posle čega se putuje u Izrael na utakmicu sa Romom.


tagovi

Tangi Ndombeleđovani Lo SelsoSerhio RegilonHari VinksLetnji prelazni rok 2022TotenhemAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara