Trening Totenhema (©Reuters)
Trening Totenhema (©Reuters)

Konteov vojnički dril pred 6.000 gledalaca: Kejn povraćao, Son nije mogao da ustane (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 10:00

Fudbaleri Totenhema popadali posle prvog treninga u Seulu

Posle nedelju dana rada u Londonu, pripreme za sezonu 2022/2023. fudbaleri Totenhema nastavili su u Južnoj Koreji, a Antonio Konte i njegov stručni štab odlučili su da prvi trening po dolasku u Aziju bude drugačiji nego što su igrači navikli. Mnogo naporniji.

Iako je na tribinama stadiona u Seulu bilo 6.000 gledalaca, Italijan nije štedeo svoje pulene. Po sparnom vremenu, na preko 30 stepeni, držao ih je na terenu čak dva sata.

Izabrane vesti

Posebno teško igračima je palo istrčavanje 42 dužine terena u poslednjih 30 minuta. I to tempom dosta bržim od laganon džoginga. Po izveštajima engleskih novinara, zvezde londonskog kluba povremeno bi padale na teren, ali su ih Konteovi pomoćnici terali da nastave, a kada su konačno bili gotovi Hari Kejn je povratio, dok su Hjon Min Son i još neki igrači imali problem da stoje na nogama.

Deo mučenja Totenhemovih fudbalera zabeležile su i kamere.

Videćemo da li je ovaj vojnički dril bio samo izuzetak ili će potrajati, mada ne bi trebalo pošto već u sredu od 13 časova Totenhem igra prvu pripremnu utakmicu, protiv najboljeg tima južnokorejske K lige. Potom će se u Aziji sastati i sa Seviljom (subota u 13.00), a po povratku u Evropu slede provere sa Rendžersom u Glazgovu (23. jul) i Romom u Izraelu (30. jul). Predstojeću sezonu Pevci započinju duelom sa Sautemptonom kod kuće, 6. avgusta u 16 časova.

Pošto se još oporavlja od povrede iz prošle sezone, novajlija Ivan Perišić u Seulu je trenirao lakšim tempom, kao i Džafet Tanganga dok je nakon samo nekoliko minuta teren napustio Dejan Kuluševski zbog problema s listom. Istrčavanja deonica najbolje su podneli Brajan Hil, Davinson Sančez i 20-godišnji Troj Perot..


tagovi

TotenhemAntonio KonteHari KejnHjong-Min Son

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara