Kopa Sudamerikana: LDU ponovo odlučuje o svojoj sudbini, ali glavni utisak je Hose Sand, koji nema nameru da stane (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.04.22. | 05:33

Ekvadorski tim osvojio vredne bodove protiv Defense i Husistije (2:1), Lanus slavio u Montevideu na krilima legendarnog golgetera (1:0)

Posle startnog, i to prilično ubedljivog poraza od Altetiko Gojanensea na startu takmičenja u Kopa Libertadores, LDU Kito je smogao snage da stane na svoje noge i stigne do dve uzastopne pobede. Posle slavlja nad Antofagastom, Ekvadorski gigant je napravio pravi podvig u Argentini savladavši Defensu i Hustisiju sa 2:1 (0:0).

U potpuno otovrenoj utakmici kakvu smo gledali mnogo više razloga za nezadovoljstvo ima domaćin, ali ne samo zbog rezultata, već zbog činjenice što je imao veliki broj propuštenih šansi i čak 12 udaraca u okvir gola gostiju.

Izabrane vesti

Ekvadorskom timu se sve poklopilo, imao je lukavog i raspoloženog Aleksandera Alvarada u svojim redovima, koji je svaki put kažnjavao protivnika posle serije velikih prilika. Prvi pogodak je postigao u 55. minutu, a drugi u 87, samo pet minuta nakon izjednačenja domaćina preko Lukasa Albertenga.

LDU se probio na deobu liderske pozicije sa Atletikom, koji je doživeo šokantan poraz od Antofagaste.

Ipak, utisak večeri je ponovo bio fantastični Hose Sand, koji očigledno nema nameru da stane kada su u pitanju golovi. Vremešni golgeter, koji u julu prolasvlja 42. rođendan, doneo je pobedu svom Lanusu na gostovanju Vonderersu u Montevideu (1:0). Sand je odlično reagovao kod centaršuta Anhela Gonzalesa i doneo Lanusu drugo slavlje u grupnoj fazi takmičenja Kopa Libertadores.



tagovi

Hose SandLDU KitoLanusDefensa i HustisijaKopa Sudamerikana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara