Kopenhagen bogato pazario

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.19. | 22:58

Stigla zamena za Roberta Skova...

Kopenhagen je ekspresno reagovao i pronašao zamenu za svog najboljeg igrača Roberta Skova, kog je pre nekoliko dana prodao Hofenhajmu. Jutros smo preneli da su Danci naciljali Pepa Biela (22) iz Saragose, a evo svega desetak sati kasnije posao je uspešno priveden kraju. Jednostavno, čelni ljudi danskog šampiona nisu želeli da se previše cenkaju, u danu su poslali tri ponude, jednu za drugom, i ta treća je prošla. Jasno, Danci žele da imaju Biela za odlučujuće utakmice u kvalifiakcijama za Ligu šampiona i zato nisu štedeli novac. 

Španac će koštati Kopenhagen 5.000.000 evra, određene bonuse i još 20 odsto od naredne prodaje. Prva ponuda glatko je odbijena (3.000.000 i bonusi), druga jeste bila bolja (4.000.000 i bonusi), ali Saragosa je ponovo odgovorila sa ne, da na treću konačno pala.

Izabrane vesti

Kako navode danski mediji ovo je jedan od najvećih transfera ne samo Kopenhagena, već u čitavoj Skandinaviji, što će svakako biti dodatni teret na plećima ovog 22-godišnjaka koji nikada nije igrao na velikoj sceni. Njegov najveći domet u dosadašnjoj karijeri bila je Segunda (druga liga Španije), ali očito da su Danci videli nešto u ovom momku. 

Biel je klasičan kreativac koji se najbolje snalazi u centralnom delu terena. U prošloj sezoni imao je učinak od šest golova i četiri asistencije, ali je dosta utakmica propustio zbog povrede.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara