Kosanović pred derbi u Nišu: Ne plašimo se Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 16:54

Radnički ide u napad, poručuje trener vicešampiona

Igra Vojvodina kao preporođena u novoj sezoni, ali njene igre nisu baš toliko impresionirale Nišlije da bi im zadrhtale noge pred derbi kola na Čairu. U petak će vicešampion dočekati drugoplasiranog na tabeli, biće to najinteresantniji meč osmog kola, koje dolazi posle dvonedeljne prvenstvene pauze.

Trener Radničkog Milorad Kosanović je legenda Vojvodine, bio je deo rukovodstva poslednjeg šampionskog tima iz Novog Sada, ali emocija ni popusta prema Lalama neće biti. A, Staru damu će u gostima predvoditi Nenad Lalatović, čovek koji je doneo istorijsko drugo mesto Radničkom prošlog proleća...
U petak otvaramo seriju od tri neugodne utakmice, jer posle Vojvodine idemo u Inđiju, a onda nam dolazi Partizan. Zato je jako bitno da sutra ostvarimo što bolji rezultat“, poručio je Kosanović.

Izabrane vesti

On je naglasio da na Čair dolazi jedna nova, preporođena Vojvodina.
Posle dužeg vremena Vojvodina beleži odlične rezultate, tako da je pred nama ozbiljan posao. Bez obzira na poteškoće u kojima se nalazi Radnički od početka priprema pa do danas, nemamo pravo da puštamo nikom ništa i da unapred kažemo da nešto ne možemo. U našem timu ima mnogo kvaliteta i možemo da se suprotstavimo svima, pa i Vojvodini. Ne plašimo se nikog, napašćemo ih i verujem u dobar ishod“, najavio je Milorad Kosanović.

On je najavio da će biti nekoliko promena u timu u odnosu na poslednji prvenstveni meč.

Foto: FK Radnički

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara