Komentari na vest

Košmaran početak Milana Gajića i zbog čega je dobio crveni, a ne žuti karton (VIDEO)

b

bakala

pre oko 1 mesec

budimo realni, na terenu ima krljanja, udaranja, gazenja, i sve to prodje cesto bez faula itd. a ovde ga je Gajic malo povukao, ovaj pao kao pokosen. jeste 100% sansa, jeste penal, ali ako ovo pravilo i dalje vazi (meni se cini da je bilo ukinuto ovo duplo kaznjavanje - crveni + penal) onda je to cista glupost. u 16 metara se nekada ova mala pipanja i dodirivanja kaznjavaju duplo kao ovo, a nekada sumo rvacki zahvat onog svajcarca nad Mitrom na SP 2018 - nista. ZNACI NEVEROVATNO, ovo postaje besmisleno. da ne ulazimo u rezultat, ko je bio akter utakmice itd. totalna glupost. razumem da nije sve crno i belo, ima tu mnogo finesi, nije lako suditi, dve strane drugacije sve vide. ali ljudi moji, ova sudjenja toliko znaju da ubiju, o tome se prica, ne prica se o driblingu, nekoj fori, fenomenalnoj akciji, pricamo o sudjenju. alo bre. zato i gledanje fudbala treba svesti na minimum. gubis zivce i vreme. umesto toga treba raditi na sebi. ali citanje sportskih vesti, od toga ne mogu da odustanem.
J

Ja tebi platim, ti ne igralo

pre oko 1 mesec

Morao se podići adrenalin i krila Rusima. Uostalom, dobro su nam platili za to. Platili su onaj deo zvanično + ispod stola zvezdinim naprednim kadrovima. Nema šanse da se oni ne bi ugradili. Otud i onaj relaks stav Piksija. Borbenost vrlo mala, baš ekskurzija. Koliko se sećam te iste Ruse smo rašrafili 5 : 0 kada smo igrali poslednji put. Na ovoj utakmici se to moralo iznivelisati. Doduše, ne verujem da je baš dogovoren onakav penal koji je onaj duduk Gajić napravio. Ali dobro, to je još jedan besmisleni zvezdaš koji mora zaigrati. Srce vuče, a menadžeri mažu. Zato Piksetu i služe prijateljske. Nastupi za reprez dodani u CV jako dižu cenu kod transfera, pa i novih ugovora. Tu je Piksi da pomogne.
B

Bane15

pre oko 1 mesec

E Zagorac. Ovi makar igraju ali onog iz Juventusa boli medjunozje za Srbiju. ne bi zacudilo da je igrao za Hrvate danas. Vidjeli smo motiku pavlovica i Blekija zvanog gubim se u prostoru. Sta izigrava mitrovic sa onom stomacinom do zuba? igra covjek drugu ligu bez briga hahahah Ajd daj gol Rusima frajeru
G

Gost47

pre oko 1 mesec

Pa da je sudio Ivković, Simović Lukić Šegrt, Ilić, ili neki drugi rom, oni nebi svirali ni penal, niti bi Gajić dobio crveni karton, to su sudije koje sude po pravilima UEFE i FIFA, a ne po naređenju AV Terzića i kompletan FS Srbije.

Bojank91

pre oko 1 mesec

jeste, evo dve nedelje se polemiše zašto zabijeni kramponi u grudima nije penal.
z

zaks

pre oko 1 mesec

Nije za crveni karton.
I

IGRANJE SA UGLEDOM DRŽAVE

pre oko 1 mesec

Ostavke Džajića, Nedimovića i Stojkovića još večeras.
O

Ooooo

pre oko 1 mesec

Gajic njihov covek, ko zna sta je dobio za crveni I penal
M

Ma da

pre oko 1 mesec

Sad će Rusi njemu platiti, da bi oni pobedili Srbiju, majko mila šta ovde čovek može pročitati.
M

MLAD

pre oko 1 mesec

je Gaja, na greskama se uci, bice odlican za 15 godina
V

VGS

pre oko 1 mesec

NEEEEMAAMO KLASICNE I KVALITETNE BEKOVE I TO JE TO....OVO SVE SU JADNI BEKOVI U POKUSAJU.
B

Bila Rusija

pre oko 1 mesec

Bolja rusija u svim segmentima igre.
D

DP

pre oko 1 mesec

Koliko glup moraš biti da bi napravio ono što je napravio Gajić!!! I ode utakmica u tri lepe
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Sta kaze Pixe?!Nije mu jasno kako smo mi na EP?!
R

RangoNS

pre oko 1 mesec

Partizanovac sam i bio sam simpatizer Pavlovica ali vise ne. Decko je prekrsio svaku meru. Imao je blistavih momenata ali sada vec previse kikseva. On i Milenkovic ne bi smeli vise da igraju prvu postavu.
N

Ne mogu

pre oko 1 mesec

Vam opisati, koliko mi je muka od ovih likova, prodata utakmica, Gajić namerno napravio penal, sve granice ukusa prelazi. Ali oni su to znali odavno, pa što niste bacili neke veće pare onda, i obogatili se na brzinu.
Р

РФК 1923

pre oko 1 mesec

Ако си знао да је продата што ниси ставио 10,000 евра на Русију па да се ти обогатиш.
@

@1923

pre oko 1 mesec

Pročitaj ponovo moj komentar, ili čitaš samo prve redove.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Samo da podsetim da je Gajić već igrao za reprezentaciju na prvoj Piksijevoj utakmici, protiv Irske. Bilo je to pre tri godine, Najgori je bio na terenu
A

AK10

pre oko 1 mesec

Imaju neko pravo ovi što kažu da je trebao žuti jer je prijateljska. Ali po svim pravilima, crveni kao kuća. Tako da se ne može reći da je sudija pogrešio. Gajić je napravio glupost jer je uopšte povlačio igrača koji mu je već pobegao
P

Pametnica Cica

pre oko 1 mesec

Nizasta kriv nije Gajic, on je samo sprecio protivnickog igraca u sred sesnaesterca da postigne gol....:))))
A

Aleale

pre oko 1 mesec

Gajica moze slobodno da ostane u Rusiji i da ne putuje na Kipar. Da se ne umara od leta i da ne trosimo pare na njega.
P

Prvi put čujem za lika

pre oko 1 mesec

Otkud taj uopšte u reprezentaciji, crveni mu je nekako pravda.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Zbog cega crveni? Ometanje igraca sa ledja u izglednoj prilici kao poslednji igrac odbrane. Nebitno jel ga malo ili puno povukao.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Ne zato sto je poslednji igrac odbrane, vec sto je Rus u gol sansi. Zamisli da Zivkovic veze pertle kod korner zastavice, opet bi Gajic dobio crveni i ako ne bi bio poslednji igrac.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Планираш утакмицу месецима, ма не, пар година жудиш да заиграш са неким европским тимом и ставиш да ти суди лик који осећаја никаквог нема за тренутак, за саму утакмицу. Па невероватно шта сам ја ово видео!? И да је такмичарска утакмица, овакво благо повлачење не може никако бити црвени картон, а ако се добро сећам, укинули су то правило искључења, јер довољно је сам пенал и жути картон. Ево, не верујем шта сам ја видео и свако ко каже да је ово за црвени, ставите се у позицији да игра ваш клупски тим. Каква глупост Боже мој, каква глупост!?!
B

Bukvalno s

pre oko 1 mesec

Si sve u pravu, čekaju da igraju sa nekim. I onda ovaj papan uradi ovo, gde utakmica gubi smisao.
A

Abc

pre oko 1 mesec

Video si namestenu utakmicu na delu , Strajnica kooji komentarise kao da vise voli Rusiju od Srbije. Pojacava ton glasa kad Rusi napadaju i slicno , video si jednu izdaju uzivo, eto....
a

acgost

pre oko 1 mesec

Druze u tekstu je lepo objasnjeno zasto ide crveni a ne zuti. Sta sudiju briga za osecaj za igru i druge gluposti, pravila su jasna on je tu da ih sprovodi bila prijateljska ili takmicarska utakmica. Ovde je samo Gajic decko glup i on nema osecaja za igru, da napravis ovakvu glupost u 20 minutu prijateljske (a i takmicarske) utakmice nema apsolutno nikakve logike. Jos sto se sudija tice, oni na svakoj utakmici imaju kontrolu i sigurno nece sebe kompromitovati da im ne bi skinuli taj uefa grb sa grudi, posto on donosi najvise para u tom poslu.
@

@acgost

pre oko 1 mesec

Gajić je najmanje kriv, nije on ispao. A ta tvoja priča o pravilima je za malu decu. Kakvu su sad Rusi sebi snagu pokazali, nikakvu.
V

VGS

pre oko 1 mesec

Da ako je pokusaj starta na loptu pa svira penal i onda je zuti,ne daje crveni jer je vec kaznjen ...ali ovo nije pokusj starta na loptu vec namerno povlacenje igraca u gol sansi..
г

гм

pre oko 1 mesec

сваког стављају да игра за репрезентацију
S

Srbija Majka

pre oko 1 mesec

Dobro je to sve... znamo mi i bolje!!!
L

Lvlo

pre oko 1 mesec

Sta je to dobro care..
S

Slavija

pre oko 1 mesec

Lose Mnogo ovo Nije Za Ozbilnjno Takmicenje Jeste Prijateljska ali Katastrofa igra Odbranu Nemamo .
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Nisu Nele i Bora Corba bezveze napravili onu pesmu: "... se fudbaleri." Trideset godina jedna te ista prica. Ovako ce i na Evropskom prvenstvu neko da dobije parne u prvih pola sata i bice protiv Engleza petarda.
B

Burek

pre oko 1 mesec

,,Rade vas kao volove, daju vama golove, joj joj joj joj jooooj..."
I

Ivan b

pre oko 1 mesec

Jbt. da li ćete jednom u životu da krenete utakmicu kako treba ili ćete stalno iz minusa da jurite izjednačenje? Da li je realno da se ozbiljni momci poput vas plaše da šutnuo na gol? Onaj Tadić ne samo da neće da se upušta u to već ne ume više ni drugom šansu da stvori
E

Eskobar

pre oko 1 mesec

hvala za kvotu 2.50 pa oni nisu normalni u moskvi se igra eee al dobro hvala
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ko vam je Stoja? "pukla odbrana Stoje". Mislim wtf?
M

Miketa

pre oko 1 mesec

Zasto se cuti o tome da Pavlovic kasni da izadje i napravi ofsajd posle koga Gajic dobija crveni i mi primamo gol,kao i kod drugog gola gde Pavlovic ostaje sa igracem Rusije i posle njegovog skoka mi primamo gol,zasto se cuti o tome da je on nas najgori igrac u ovom poluvremenu,a i vecinu utakmicu,nismo dzabe imali najvise primljenih golova na SP sa njim i Milenkovicem.
D

Djukela

pre oko 1 mesec

Daj Dragovica i Degeneka
L

Letaq

pre oko 1 mesec

Zato sto kasni non stop, i uopšte ne treba var da se gleda, kao i na SP.Mozes da se kladis da će on ili Bleki da ostanu pozadi.
G

Gx

pre oko 1 mesec

Englezi bi nam dali 5 komada sa ovom postavom sto smo izašli ali u prvih pola sata;-)
I

Ivan FCRS

pre oko 1 mesec

Za povlacenje za rukav direktan crvei karton u jedinoj prijateljskoj utakmici koju Rusija moze da igra protiv neke evropske reprezentacije... Nepotrebno i zlonamerno. Sto se nas tice, ne treba da ucestvujemo u ovakvim farsa utakmicama, sta god ko mislio o Rusiji.
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Klasika, očekivano
Z

Zunzara

pre oko 1 mesec

Pavlović kriv kod oba gola...Šta u njemu vidi selektor...
K

Kg

pre oko 1 mesec

Baš tako, da je izašao Pavlović na vreme ne bi ni bilo penala a drugi gol namestio loptu Ruskom igraču na nogu umesto da je izbije u gol aut. A sada ajde Gajić da se razapne. A novinari ćute jer imaju miljenike. Sram vas bilo. Što u tekstu niste ovo napisali što smo svi videli. Nego ajde na Gajića on je novi u reprezentaciji. Jel Gajić igrao i u Kataru kada su nas izbušili.
t

tutankamon

pre oko 1 mesec

Odlicno smo se drzali sve dok nije poceo mec.
K

Kakva

pre oko 1 mesec

Prevara od igrača, bek sa Aliekspresa
S

SotirZvaniDjubre

pre oko 1 mesec

selektor ganDra iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav je zapravo trenerski mag. Tacno se vidi glava i rep igre, igraci znaju sta rade, odbrana besprekorna, vezni red kreativan, ako nastavimo ovako bicemo HIT evropskog prvenstva.
Р

Реалан

pre oko 1 mesec

На страну шта смо и ко смо, али ово реално није за црвени картон. Па брате повукао га за руку јесте, али није га вукао вукао, што се и види овде. Рус је исимулирао овај пад, због оваквих ствари фудбал и јесте постао одвратан спорт...
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Neverovatno neinteligentan potez!
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Jović, Gaćinović, Eraković i Gajić nikada više u reprezentaciju. Ovo je sramotno kako igraju
S

Sf

pre oko 1 mesec

Sramotno je kako igraju Pavlović, Lukić i Zdjelar. Lukić gubi loptu na sredini. Pavlović opet kasni da napravi ofsajd po stoti put. A drugi gol Pavlović sam Rusu namešta loptu na nogu a Drugi Ruski igrač ispred ukopanog gle čuda opet Lukić daje gol kao na treningu. Toliko o tome ko je kriv.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 mesec

Cekam ceo dan utakmicu, iako nemam nikakva ocekivanja kada je reprezentacija u pitanju, i onda bukvalno od drugog gola ugasim , izgubio sam vreme cekajuci utakmicu i ovih pola sata.. Taman sam se obradovao kad ssm Gajica video u startnoj postavi i on sam sebe izbaci crvenim kartonom, pa prijateljska je pusti ga covece...Ovako od dvadesetog minuta tu fudbala vise nema, igrac manje menja sve...Ovo je mogao biti samo zuti karton, ovako utakmica otisla u kanal sto se nas tice...Nece me cuditi da se zavrsi 4:0 ili 5-0 za Ruse, jedino ako smanje gas...Taman se Gajic nasao u reprezentaciji i onda crveni karton , igrac manje, nemoc na terenu i totalni raspad...Iskljucenje je nesto najgore sto se moze desiti ekipi, menja sve...Bolje 2 penala, 2 gola primljena nego crveni karton...Sad je pitanje da li ce ga ovaj vise i zvati...
D

DGL

pre oko 1 mesec

U nasoj odbrani jedino Pavlovic vredi, ovo ostalo je ocaj.. Ovo sto je ovaj igrac CZ uradio ili je morao da uradi zbog neke kinte/kladionice ili mu je toliko znanje o fudbalu. Ovo ne bi uradili ni petlici... Nadam se da je ovo kraj za njega u reprezentaciji
J

Jeste

pre oko 1 mesec

Vredi Pavlovic,direktan krivac za oba gola i crveni.
S

Sf

pre oko 1 mesec

Stavi naočare i leči komplekse. Pavlović je stvarni krivac za oba gola. Ako imaš imalo obraza da priznaš. Koju utakmicu ti gledaš sem što mrziš Zvezdu i izmišljaš
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Daj strucnjake sa Arene da nam objasne da nije crveni!
k

kladili se svi

pre oko 1 mesec

penal i crveni..koja smo mi beda od reprezentacije..malo im koliko imaju
X

Xncnc

pre oko 1 mesec

Pi.anje uz vetar. To je kad se organizuju ovakve vasarske utakmice i angazuju ovakvi b.olidi od sudija. Ovo jeste penal, verovatno i za crveni u zvanicnom mecu, ali na prijateljskom i jos na pocetku, pa ovo nikome ne ide u prilog. Sledeca Kipar..Mati mila ajde jos i neku Belorusiju u medjuvremenu da ugurate. Poenta ovakvih meceva je da se angazuju sto bolje reprezentacije i vidi koliko ekipa moze ili ne moze, kao i pojedini igraci. U nasem slucaju ovo je truba. Mrtvo, slabo. I do iskljucenja smo igrali onu nasu standardnu mrtvu, predvidivu, dosadnu igru unazad i kruzenja lopte kao u vaterpolu. Rusi u par navratu oduzeli loptu i odmah pripretili...
c

cccc

pre oko 1 mesec

Zar ti nije dosta 2:0 šta misliš da je neka bolja reprezentacija u pitanju bilo bi 4-5
X

Xncnc

pre oko 1 mesec

@cccc Druze nije poenta u tome nek bude i 7:0. Poptuno je nebitan rezultat. Sustina je da vidis koliko si daleko i sta moras/mozes da ispravis. Na stranu sto su ovi Rusi gori i od nas, verovao ili ne, da smo u punom sastavu, mada opet ako su nam oni neki reper, onda je i Slovenija Brazil za nas....
r

rea

pre oko 1 mesec

Dobio je zbog toga jer tako kažu fudbalska pravila. Ne svira se internacionalna prijateljska utakmica po pravilima Bana Lige Srbije, već po zvaničnom FIFA sudijskom pravilniku.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Devojko, dobro kažeš da je naša liga banana. U svakoj normalnoj ligi bi Everton, Zdjelar (koji je na terenu sada) i Belić imali minimum dva crvena kartona po sezoni
A

Abc

pre oko 1 mesec

Kako su prodali tekmu hahahaha, a Kovinjalo najgori komentator u istoriji naseg sporta .
r

rea

pre oko 1 mesec

Utakmicu komentariše Strajnjić.
I

Imaš

pre oko 1 mesec

Je na areni, pa prebaci. Muka mi je više od vaših pozivanja komentatora. Dosadni ste bre više.
@

@rea

pre oko 1 mesec

Konačno neki normalan komentar. Ipak, nije Strajnjić nego Strajnić
A

ABC

pre oko 1 mesec

Ja se stvarno izvinjavam sto sam napisao Kovinjalo a ne Strajnic ali nije poenta u prezimenu poenta je kako lik komentarise tekmu, utakmicu su prodali zbog politike i tacka.
l

lol12

pre oko 1 mesec

Neko da pomene igraca zbog kog nije bio ofsajd u toj situaciji i koji je bio asistent kod drugog gola?
D

Donca

pre oko 1 mesec

Zato sto je bik zato je dobio crveni.Povlacenje od pozadi.naravno da je crveni...
P

Pčelar

pre oko 1 mesec

da li ima jedna utakmica da Pavlović ne kiksira....
R

Raša77

pre oko 1 mesec

Velika neozbiljnost Gajića
L

LeBronKD

pre oko 1 mesec

Ovo je dno dna i posle zašto Pavlović ne igra za nas nego za Nemce. PIKSI OTKAZ
K

Kljeo

pre oko 1 mesec

Standardno los pocetak meca xD