Komentari na vest

Kostić sleteo u Torino: Svi detalji transfera u Juventus (VIDEO)

D

Delijeknin

pre gotovo 2 godine

Nemogu da verujem da igrac koji je Bio najbolji lige evrope, godinama se dokazuje u Bundesligi I u reprezentaciji igra fantasticna. I takav igrac Nije trazen Pola evrope? I sad za smesnih 17mio prodat?
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Јуве на папиру има јако добру екипу, али је проблем Алегри и његова тактика а ла Илија Столица
I

Internazionale Milan

pre gotovo 2 godine

Dosao si da se boris za 4 mesto umesto da si lepo dosao u Inter. Kinezi su stipse:)
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Drago mi je za Kostica,od Groningena do Juvea,nas najspremniji ,najbrzi igrac,vrh karijere ...di marija,vlahovic kijeza kostic..... Bice zanimljivo...ima tu i brzine, snage,magije
I

I

pre gotovo 2 godine

Nas najspremniji jeste, apsolutno, ali najbrzi nije. Radonjic je duplo brzi od njega, ali nazalost ne moze se smatrati fudbalerom u odnosu na Kostica i njegov stav. Filip je na krilu bio prosek, nije mogao ni da predribla, ni da pretrci, na krilnom beku razbija bas zbog njegove spremnosti i kondicije, ubacuje se neprestano, hvata cuvare na spavanju. Sve je to napravio na strasnu kondiciju i vrhunski centarsut, ali na brzinu nije. Brz jeste, ali nista mnogo iznad proseka.
b

babangidaaa

pre gotovo 2 godine

ide na levog beka ili levog spoljnog.On i Kjeza levo, Danilo i Di Maria desno, Pogba u vezi. Najzad će imati ko da doturi loptu Vlahoviću, koji će ubrzo morati da juri 30 golova u ligi. Još samo Juve da shvati da je Alegri prevaziđen, da Ščežni ne sme da bude prvi golman takvog kluba i eventualno još jedan štoper, levonogi, i vraćaju se na tron. Sledeći dolaze Depaj i Paredes
P

Proficap

pre gotovo 2 godine

Odlicno poznavanje fudbala, mislim da ce Alegri igrati sa tri stopera, pa ce opterecivati levu stranu sa Kosticem kao veoma ofanzivnim polu krilom, polu bekom, i Kijezom ili Di Marijom na levoj strani.
J

Juventino10

pre gotovo 2 godine

Kako da ne, radi kostica alegri ce mijenjat formaciju.... Eee srbi srbi gori ste od bosnji
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Nisam neki pratilac njemačkog fudbala, pa nisam poznavalac ni ovoga momka. Za svako poštovanje je ipak ono kako je odigrao za Ajntraht, posebno u LE. Želim mu dobro zdravlje i sve najbolje u našem Juventusu.
Ј

Јувентино

pre gotovo 2 godine

Били навијач Јувентуса или не, морате признати да брутално изгледа постава са Костићем лијево, Ди Маријом десно, Погба у средини а у неком шпицу комбинација Кијеза и Душан. Значи, голови има да прште, а одбрана шта направи, такво ће им бити и стање на табели.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ja nisam može se reci nikada navijao za Juve, pogotovo kad aje došao Ronaldo. Ali po dolasku Vlahovića postali su ki prioritet za gledanje utakmice. Uz to sam i počeo da navijam za njih, sada Kostić. Neka dodje još SMS ako da Bog, samim tim imamo trojicu igrača u reprezentaciji koji će biti uigrani jedni s drugim. Najveća prednost je veza izmedju Kostića i Vlahovića. Vlahović ve tačno da zna kako Kostic centrira sto će biti ogroman plus u Kataru, a i uopsteno u reprezentaciji. Bog im dao zdravlja.
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Kjeza se nije oporavio još uvek.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Navijacu ove sezone za Juve prvi put u zivotu. Ipak su tu sada dva srbina.
M

MileSrbin90

pre gotovo 2 godine

Slazem se
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Uvek sam gotivo Juve i Barsu.Sad imam razlog više da navijam za torineze.
K

Kosta 85

pre gotovo 2 godine

Ostani covece u Franfurtu dok jos mozes, propasces u Juveu, neces tamo nista napravuti, nisi kapacitet za taj klub. Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu.. hahahahaa
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Poštovana Redakcijo,mozete li saznati koliko ce od ovog transfera prihodovati Radnicki KG kao maticni klub iz fonda solidarnosti?
O

Oktavijan Avgust

pre gotovo 2 godine

Taj procenat je uvek 5 %
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

1. Kalendarska godina u kojoj je igrač napunio 12, 13, 14 i 15 godina. VISINA solidarne naknade po godini: 5%. NAKNADE Iznos ukupne naknade: 0,25%. 2. Kalendarska godina u kojoj je igrač napunio 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23 godine. VISINA Solidarne naknade po godinama: 10%. NAKNADE Iznos ukupne naknade: 0,5%

blues13

pre gotovo 2 godine

Najgore sto ce Alegri da ga stavi na levog beka
Z

Zaor

pre gotovo 2 godine

Nikad mi neće biti jasno zašto mu se pored takve brutalne statistike i igre cena kreće tako malo,i to nije samo sad slučaj u zadnjoj godini nego je i pre godinu,i pre dve godine bila priča o tih famoznih 15-20 miliona koji su im bili puno da plate...
Л

Лазар

pre gotovo 2 godine

Костић ми се чини далеко озбиљнији и бољи играч од оног некадашњег Красића. У зрелим је годинама, доказан и провјерен играч а не играч са само једном добром сезоном. Ствар је само у томе да му Алегри не смије мијењати позицију и улоге које му најбоље леже, а тај изузетно лош тренер је веома познат по томе што уништава играче неприродним позицијама.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nema sta da ti se cini druze, Kostic je bio medju tri glavna igraca svog tima godinama, nosio ga do osvjanja lige Evrope, ne statirao, vec resavao i gurao tim.
V

Voždovac

pre gotovo 2 godine

Stiže kao zamena za De Lihta 🤡

Драга

pre gotovo 2 godine

Mislilo se na Bremera. Procitaj malo tekst pre nego sto ispravljas odmah. Dezurni lektori po internetu
A

Apocalipto

pre gotovo 2 godine

Pola Kragujevca prica da mu pripada neki novac od njegovog transfera u Grobingen... sad ce opet ista prica.
O

OkRaM

pre gotovo 2 godine

Pa posto je njegov stvaralacki klub Radnicki iz Kragujevca, tj. ponikao je u njemu i odatle ostvario svoj transfer ka evropi, prilikom svakog buduceg transfera njegovom stvaralackom klubu ide odredjena kotizacija. Eto toliko o tome da se razjasni nejasnoca. E sad pitanje je samo koliko, uzgred radnicki kg prodao klinca golmana Remsu za 500 k plus bonusi i ovo mogla bi milka da legne na racun da klub prezivi ovu sezonu.
N

No.1

pre gotovo 2 godine

Ili kao Jugović ili kao Krasić, na njemu je da se pokaže!
L

Legionar4

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da volim strani klub, ali 🇮🇹 mi je oduvek bila najdraza... Svu srecu ti zelim u Juventusu, ali mislim da vecinski deo ovih neutralnih zeli da ove sezone Roma uzme Skudeto. Bice pretesko, ali bi mi srcu bilo najdraze da njeno dete Pelegrini u maju podigne pehar. Ne smem ni da zamislim kakva bi to ludnica bila danima u vecnom gradu. Sportski pozdrav za sve zaljubljenike u Kalco
L

Loki.Bg

pre gotovo 2 godine

Jao Kosticu i Vlahovicu sada moram zbog vas da navijam za Juve iako mi je Roma srcu draga.
G

Gost98⁹

pre gotovo 2 godine

Navijaj za Matica i Romu.
G

Gostrd

pre gotovo 2 godine

Juventus neće ni ove sezone osvojiti skudeto. 100%
T

Tako je

pre gotovo 2 godine

Verovatno si u pravu, mislim da niko ko realno gleda situaciju to ni ne ocekuje. Nisu mi jasni sa transfer politikom, jako losa ovih sezona. Videcemo kako ce sve funkcionisati, tesko je unapred predvideti, deluje kao da Alegri nije za Juve.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Dobro jutro Kolumbo