Kostića opet mame arapski milioni, Juve spremio zamenu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 12:59

Navodno, u pitanju je Federiko Bernardeski

Nije Maks Alegri u potpunosti zadovoljan onim što dobija od Filipa Kostića (31). Mada je srpski reprezentativac uglavnom starter, u nekoliko navrata tokom prvog dela sezone dogodilo se da ga iskusni stručnjak zameni u ranoj fazi utakmice, ili čak na poluvremenu, kao na poslednjem meču u Salernu.

Kostić se još nije uspisao u listu strelaca, njegov učnak svodi se na četiri asistencije, a uticaj na igru Stare dame neuporedivo je manji nego što je bio dok je nosio dres Ajntrahta iz Frankfurta. Sve to dovelo je do novih spekulacija o Kostićevom odlasku iz Torina. Navodno, najveće interesovanje dolazi iz Saudijske Arabije.

Izabrane vesti

Ime kluba za sada se ne pominje, međutim Italijani pišu kako su se na Bliskom istoku već skućili Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, te kako im dobro ide, i da ne bi trebalo da začudi ukoliko njihovim stopama krene i reprezentativni drug.

"U slučaju da Kostić ode, Samjuel Iling ne bi bio dovoljan da pokrije levi stranu", konstatuje Gazeta delo Sport i navodi kako je Stara dama ponovo bacila oko na svog nekadašnjeg igrača Federika Bernardeskija, bez obzirao što se ovaj bolje snalazi po desnom boku. "Momak iz Karare danas se vraća u Toronto, ali to ne mora da znači da će se tamo dugo zadržati. Federiko je već izrazio spremnost da se vrati u Juve, rekao je to klupskoj upravi i potom javno potvrdio. Bio bi to jeftin posao (zajam od šest meseci), ali siguran".

Podsetimo, Bernardeski je Juve napustio jula 2022. kao slobodan igrač, doveden je iz Fjorentine za 40.000.000.

Filip Kostić plaćen je Ajntrahtu 14.000.000 iste godine. Na 72 utakmice Srbin je postigao tri i namestio 15 golova.


tagovi

Filip KostićFederiko BernardeskiZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara