Ristović i Perović
Ristović i Perović

Kragujevčani pred nosom superligaša ugrabili talentovanog vezistu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 17:13

Mladi vezni igrač potpisao trogodišnji ugovor sa Radničkim

Našao se na skeneru Partizana, merkali su ga crno-beli, a dok se klub iz Humske rezmišljao, Radnički iz Kragujevca preduzeo je konkretne korake i angažovao Nikolu Ristovića.

Talentovani fudbalski arhitekta je u redove lidera Prve lige Srbije stigao iz Zemuna, a o premijernom zimskom pojačanju utiske je izneo Slavko Perović, sportski direktor Radničkog.

Izabrane vesti

"Dolaskom Ristovića smo napravili veliki posao. U pitanju je jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji za koga su bili zainteresovani mnogi superligaški klubovi. Izuzetno nam je drago što je Nikola prepoznao našu viziju za budućnost i odlučio da postane deo ovog kluba. Neću biti neskroman ukoliko kažem da je ovo jedan od najvećih transfera Radničkog u poslednjih nekoliko godina, pošto ne pamtim kada je ovaj klub poslednji put uspeo da ugrabi jednog tako talentovanog igrača i budućeg mladog reprezentativca ispred finansijski mnogo moćnijih klubova. Mi ovim transferom započinjemo trend koji smo najavili, a to je da će Radnički 1923 ubuduće poslovati moderno i davati šansu mladim igračima, koji će ovde imati priliku da stiču afirmaciju i razvijaju se u pravom smeru", poručio je Perović na predstavljanju 20-godišnjeg novajlije koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Rukovodstvo na "Čika Dači" istaklo je da je angažman mladog veznog igrača tek prvi korak pri zaoštravanju konkurencije i da je u planu angažman još dva ili tri fudbalera, a prioritet će biti dovođenje centarfora.

Kragujevčani posle 17 kola zauzimaju lidersku poziciju u Prvoj ligi Srbije i sa učinkom od 12 pobeda, četiri remija i jednog poraza, glavni su kandidat za plasman u elitu i povratak na najsvetliju domaću pozornicu.


tagovi

Nikola RistovićRadnički KragujevacSlavko Perović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara