Andres Inijesta (©AFP)
Andres Inijesta (©AFP)

Krah Inijeste i saigrača protiv najmoćnijeg napada Japana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.20. | 19:16

Najubedljivija pobeda Kavasakija u istoriji međusobnih duela sa Kobeom

Kada u četvrtfinalu japanskog kupa ukrstite najubitačniji napad i jednu od najporoznijih odbrana prvenstva dobijete nemoćni Kobe šest puta vadi loptu iz mreže protiv Kavasakija – 6:0! Tomas Vermalen je presedeo utakmicu na klupi pa nije imao priliku da pomogne ekipi da primi koji gol manje, dok Andresu Inijesti 20 minuta na terenu nije bilo dovoljno za neku bravuru kojom bi bar minimalno ublažio sramotu domaćina.

Da se razumemo, goleada je bila očekivana, ali ne baš u ovakvom odnosu. Do ovog susreta na pet od prethodnih sedam utakmica Kobea padalo četiri ili više golova. Sa druge strane, lider Džej lige je na tri od poslednjih pet mečeva postizao bar pet golova.

Izabrane vesti

Japanski Gremio je u sedmom minutu načeo protivnika posle čega nije pokazivao nameru da se zaustavi. Prva dva gola za goste postigao je Kobajaši koji je tako trasirao put najubedljivijoj pobedi Kavasakija u međusobnim duelima sa Kobeom. Nakon toga su se redom u listu strelaca upisivali Saito, Ienaga, Vakizaka i Majaširo.

Branilac trofeja će se u polufinalu sastati sa Tokijom koji je glatko pobedio Nagoju 3:0, dok drugi par u borbi za finale čine Kašiva i Jokohama Marinosi.


JAPAN, LIGA KUP - ČETVRTFINALE (JEDAN MEČ)


Sreda


Serezo - Osaka Kašiva 0:3 (0:1)


Saporo - Jokohama Marinos 1:1 (1:2 p.pen)


Tokio - Nagoja 3:0 (1:0)


Kobe – Kavasaki 0:6 (0:3)



tagovi

Visel KobeKavasaki Frontale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara