Iguain (© Reuters)
Iguain (© Reuters)

Kraj ciklusa: Pirlo potvrdio da Iguain odlazi iz Juventusa

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.20. | 16:08

„Ozbiljni smo ljudi“, kaže novi trener

Gotovo je. Kao što je Ronald Kuman eru na klupi Barselone počeo pokazvši izlazna vrata Luisu Suarezu, tako se i Andrea Pirlo u Juventusu odriče klasične devetke. Prvak Italije definitivno ne računa na Gonzala Iguaina i izvesno će ga prodati u aktuelnom prelaznom roku.

Argentinac nije opravdao 90.000.000 evra koliko ga je Stara dama platila Napoliju leta 2016. U međuvremenu ga je slala na pozajmice Milanu i Čelsiju, izvukla na taj način 18.000.000 evra, imao je Pipita ulogu u osvajanju tri uzastopne Serije A i dva Kupa Italije, ali pošto ona nije presudna Juve je rešio da potraži novog špica.

Izabrane vesti

Sa Iguainom nije išlo u skladu sa očekivanjima.

Iguainovo vreme u Juventusu je isteklo. Kraj ciklusa. Divim mu se kao osobi. Zajednički smo odlučili da nam se putevi rastave, ali pošto smo ozbiljni ljudi pogledali smo se u oči i rešili da se rastanemo, iako je imao važnu ulogu“, rekao je novi trener velikana iz Torina, Andrea Pirlo.

Iguain je u crno-belom dresu odigrao 149 utakmica i postigao 66 golova. S obzirom da mu je ostala samo godina ugovora i da klub na njega ne računa, Juventus će dobiti simbolično obeštećenje za nekadašnjeg napadača Real Madrida.


tagovi

Gonzalo IguainAndrea Pirlo

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara