Komentari na vest

Kraj ere Mesija i Ronalda, svetski fudbal je spreman za nove vladare

G

GAnzibel

pre oko 3 godine

Najgori su ovi sto pisu da nikad nije bilo takvih i da ih nece biti! E pa bilo je i biti ce! Svaka generacija ima najbolje, a to sto se vi ne sjecate Ronalda,Carlosa,Zidana,Raula,Ronaldinja i ostalih ne znaci da nisu postojali i bili bolji od ovih! Isto tako su bili i prije njih neki a bice i sad. Haland je sigurno jedan od njih...
I

I_tako

pre oko 3 godine

Bilo je i bice, to je sigurno, al niko nikada nije trajao u kontinuitetu kao C.Ronaldo i Mesi.
b

boyka

pre oko 3 godine

ne izuvajte se prije vode, Zlatan je fenomen sa 40, a nije nim ni do koljena ni jednom ni drugom.. polako.. u 15 god potkrade se neka malo losija sezona dugo je to vremena ;).. ekipe u kojima igraju su pale, nedovoljno dobro pojacane i popunjene sa nekim cudnim trenerskim odlukama (dibala, suarez) ali cinjenica je da nisu vise toliko dominantni jer nemaju koga da povuku naprijed ali to su momci koji sa jednom nogom garantuju 20 ak golova u sezoni.. Mozda to sada djeluje malo, ali vjerujte da su upravo ova dva majstora podigli tu ganicu na 40+ jer niko prije njih nije davao u prosjeku 50+ golova u sezoni u svim takmicenjima. Mesi sam jedne takmicarske godine 91. Brzo zaboravljate braco..
S

Saleks

pre oko 3 godine

Al si sad lupio, slažem se da su Mesi i Ronaldo veća klasa od Ibrahimovića, ali reći da im nije do kolena je lupetanje.
b

boyka

pre oko 3 godine

nismo se razumjeli prijatelju.. Zlatan jeste klasa za sebe to stoji ..ali zlatan je sa 36 igrao u americi i nije bio ni blizu dominantan kao sto su ova dva majstora.. evo sada je u italiji i dao je 10 ak golova a medijski ga pumpaju vise od Levandovskog
S

Sasda

pre oko 3 godine

Messi najbolji strelac lige i asistent, ne znam o cemu pricate. Nije kao sto je nekad bio a i barsina ekipa je puna neuigranih panjeva ali opet

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Njihov problem su igrači koji ih okružuju jer su im saigrači za klasu lošiji nego pre 2-3 godine.
F

FC BM

pre oko 3 godine

Mesi je sinoć bio najbolji igrač na terenu, uz Navasa naravno. Kakvom lakoćom izbacuje igrače i dribla. Šteta za penal. Da je Dembele odradio svoj posao kako treba, sad bi pisali kako Mesi ne prepušta tron, kako vuče Barselonu... Što je najgore. Isti taj Dembele je promašio dva zicera u prvoj utakmici protiv Liverpula na samom kraju, pa ih je koštalo prolaza.
T

Tktk

pre oko 3 godine

Nije ovo jos nikakav kraj za njih,desila im se ova losa sezona,ali ni Mbape ni Haland ne mogu da se porede sa njima niti ce ko moci u skorijoj buducnosti..Ronaldo idalje reseta u Italiji ali nema dovoljno jak tim za osvajanje titule, u Realu nekad Modric Kros Benzema Bejl Ramos...a sad Kulusevski Rabio Remzi Mekkeni... Mesi takodje, igra sa panjevima i prezaiscenim igracima, zato su tu gde jesu u LS..
B

Brane74

pre oko 3 godine

Kraj, kraj..gotova je to prica
B

Brane74

pre oko 3 godine

Ide derbi...bice ih jos..hmm
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Kakav kraj ....messiju da se sudi zbog pokusaja ubistva golmana ono veceras je bila raketa zemlja vazduh,oruzni list obavezno da prilozi...za CR a ne brinem on na poziciji klasicnog c fora moze jos pet godina.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Cini biologija svoje, ali...
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ma gde kraj , pa sta vi pisete stvarno.. Mesi je mladji i ima bar dve sezone vise da odigra od Ronalda. Ni Ronaldo nije pri kraju. Jeste da ovi momci dolaze ali daleko je to od kraja..
I

If

pre oko 3 godine

Nazalost njima je VAR zavrsio karijere prije 3 godine,neđa vise sudijskog forsiranja njihovih ekipa.
G

Gostmesijana i Roki

pre oko 3 godine

ma kakvi zavrsili . imaju jos stosta da pokazu kao Messi veceras
S

Smesnoo

pre oko 3 godine

Pa sl godine ce zajedno dati vise golova nego sve te vase zvezde o kojima pisete,pogotovo u utakmica kada bude gorelo
P

Preteruje se

pre oko 3 godine

To koliko oni sipaju kada gori govori i cinjenica da je Slobodan Komljenovic dao vise golova u eliminacijama na SP nego njih dvojca zajedno u 14 utakmica koje su odigrali...nesumnjivo strasni igraci, pogotovo Messi, ali i veliki je marketing bio iza njih i mnogi su zbog toga osteceni (Inijesta, Xavi, Kros, Riberi i Roben, Bajern i Celzi pa i Suarez itd)
M

Ma kakvi to

pre oko 3 godine

zavrsili su oni jos pre par godina kad su postali teret svom timu
G

Gost4

pre oko 3 godine

vratice se sledece sezone jaci nego ikad vidjecete. Ova godina je svima losa pa samim tim i njima, i oni su od krvi i mesa. Korona, pritisak sa svih strana, pazenje od zaraze pa i od povrede vec ulaze u godine ozbiljnje za profi fudbal na tom nivuo. Ali vidjecete Ronalda sto ne ubije to ojaca.
G

Gosthaha

pre oko 3 godine

To je samo trenutno.Vratice se pit jaci nego ikada! Messi genije!Roki masina!
N

NeLupetaj

pre oko 3 godine

Gotovi su obojca i to jos odavno...Otvorite oci...
S

Sine

pre oko 3 godine

Ne zaleci se.Iza njih je mnogo toga i nisi dostojan ti koji verovatno ne znaš sline da obrises da pričaš kome je kraj. Ova dvojica su besmrtna.