Komentari na vest

KRAJ: Finska - Rusija 0:1 (VIDEO)

G

Grower

pre gotovo 3 godine

Golovin, Miranchuk i Artem su klasa, ostali su prosek. I Safonov ce biti klasa kad poraste, tek mu je 21 godina.
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Jesu klasa za ligu nacija i to D sa Moldavijom i Andorom. Ne znam čemu ovoliki hajp,nit su nam Rusi braca nit je ekipa nešto nit zaslužuju da idu dalje
g

golst

pre gotovo 3 godine

Idemo braćo Rusi do pobede!
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Fenomenalna utakmica,nego,jel glup ovaj selektor Finske? Igra mu ovaj Šiler,muka mi je kad primi loptu. Na klupi mu sedi drugi najbolji strelac kiparskog prvenstva i standardni prvorimac Ausburga,dok ovaj gubi svaku loptu kad je primi. Nadam se preokretu Finske i odlasku u 1/8 finala. Sportski pozdrav
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

RUSIJU TREBA IZBACITI IZ SVIH FUDBALSKIH ASOCIJACIJA!!! ONI SU GORI OD NAS BAREM 3X !
O

Opa Miki

pre gotovo 3 godine

Ovi Rusi se izlože pre svakog prvenstva i svaki put ispuše u grupi. Kad su bili domaćini prošli samo na domaći teren i ludu sreću.
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

I nameštenu grupu !
G

Gost412352

pre gotovo 3 godine

Ja ovde ne vidim ofsajd
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Trebalo bi Rusi da pobede u ovom meču Finsku jer su za klasu jači od njih. Svaka njima čast za borbenost i disciplinu ali Finska je dosta ograničen tim sa osrednjim igračima. Meni nije jasno kako su Bosanci i Grci dozvolili da u kvalifikacijama budu ispred njih? Jedini koji u ovoj ekipi nešto vredi je Timo Puki iz Norica koji u Čempionšipu postiže 20 i kusur golova a u Premijer Ligi 5,6. Ovo bi Rusi morali da dobiju inače trener zaslužuje momentalni otkaz.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Finci bez nekih dobrih igrača: Ring,Eremenko,Skrab,Moisander,Hetemej. Iako su Moisander,Hetemeji Ring objavili nacionalnu penziju,mogli su da se vrate zbog prvenstva. Čudilo me što nije pozvan Eremenko. Nema Vaisanena,Halmea i čuvene braće Riski. Ista situacija kao sa Madjarima. Nema Džudžaka,povredjenog Soboslaja,Saloia (iz USA),Kadara,Kalmara koji nam je dao gol,Djurka iz Osijeka,Dardaia iz Herte,Baloga iz Parme itd. I bez levog beka igraju. Zamislite da ove repke igraju u punom sastavu?
S

SpriceriU

pre gotovo 3 godine

Rusi ko i srbi operirani od nogometa
i

iz komšiluka

pre gotovo 3 godine

A Finci su kao i Hrvati, operisani od svih sportova.