(©juventus.com)
(©juventus.com)

Kraj jedne ere: Paratići otišao iz Juventusa

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 15:06

Uskoro će se znati i sudbina Andree Pirla

Jedna era u Juventusu je završena. Ne samo što je posle godina dominacije pao sa trona, nego je crno-beli klub iz Torina danas ostao bez sportskog direktora.

Kako je Juve zvanično saopštio, Fabio Paratići više nije direktor u klubu. Njemu je ugovor ionako isticao 30. juna, pa je odlučeno da mu neće biti ponuđen novi. Tako će Stara dama krenuti u rekonstrukciju, koja će, vrlo verovatno, zakačiti i trenera Andreu Pirla, mada je zvnaična informacija da će se njegova sudbina znati za koji dan.

Izabrane vesti

Paratići je u Juventus došao u leto 2010. godine iz Sampdorije, promenio je više funkcija u klubu do 2018. kada je postao šef svih fudbalskih operacija.

Bile su to prelepe godine profesionalnog uspona i jakih emocija. Juventus mi je dao priliku da nastavim da radim posao sa potpunom slobodom, bez ikakvih uslovljavanja, potpuno poštujući moja zaduženja. Važno poglavlje u karijeri je završeno, čekam nove izazove“, rekao je Paratići za sajt Juventusa.

Predsednik kluba Andrea Anjeli je takođe imao poruku za rastanak.

Fabio je pisao istoriju Juventusa prethodnih godina. Njegov put su obeleživili profesionalizam, posvećenost i mnoštvo uspeha. Osvojenih 19 trofeja u 11 godina su najbolja zaostavština njegovog rada“, istakao je Anjeli.

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli i sportski direktor Fabio Paratići će 4. juna imati oproštajnu konferenciju za novinare.


tagovi

Fabio ParatićiJuventusSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara