Komentari na vest

Kraj posle samo 22 dana: Rastali se Fjorentina i Gatuzo

B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Gatuzo je hteo da vas vodi tamo gde zasluzujete ali ipak to ne zelite vec pikirate Seriju B.
n

nidza1981

pre gotovo 3 godine

Kolubara > Viola
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Covjek dobije da vodi Milan I Napoli, I unakazi obije ekipe, tj ne uvede iz u LS. I onda kao tako los trener, dobije sansu da vodi Fiorentinu.. I onda se nadje pametan da im postavlja uslove. Na osnovu cega, kojeg rezultata?
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

S obzirom da sam navijač Milana pratio sam Gatuzov rad. Ta ekipa Milana je bila daleko daleko lošija od ove sad a Gatuzo je bio samo bod daleko od Lige šampiona. Malo mu je i sreće falilo. Kessie je napredovao isključivo kod njega, Čalhanoglu je morao da pokriva poziciju lijevog krila koje Milan tada nije imao, lijevi bek Rodrigez koji je sporiji od moje babe, štoperski par sa Romanjolijem je bio nesretni Zapata kojeg ne bih komentarisao previše. I naravno da ne zaboroavimo univerzalca Borinija koji jedino nije golman bio. Bez pravog špica i opet do poslednjeg kola sve je bilo otvoreno kao i ove sezone. Gatuzu jednostavno fali sreće, a što se tiče njegovog rada daleko je od savršenog ali je i daleko od lošeg.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

@Doktore,taj Gatuzo je sam gurao tog panja Borinija,igrao mu je na svakoj poziciji u timu,i sam kazes.Andre Silva,grejao klupu,unistio Pjonteka.Gatuzo je neznalica,i to je to..
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Kad se samo sjetim da je ovaj Komiso došao u Firencu i italijanski fudbal prijeteći Juventusu, a on sebi ne zna ni nos obrisat - balavac jedan. Maltretira cijelu Firencu. Viola to ne zaslužuje. To je klub jednog Batistute!!!
b

batistuta

pre gotovo 3 godine

pa zar nisu mogli malo duze da pregovaraju ovo postaje cirkus..........kolubara u Italiji
N

Nindza

pre gotovo 3 godine

Kolko ssm navijao da ovaj Komiso kupi Milan,tolko mi je sada drago sto nije.Violi sve najbolje,ali sa ovakvim vlasnikom,serija b im ne gine...
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Gatuzo brate idi preuzmu neki premier ligaski klub tipa kristal palas to ti vec pravi test kakv si trener
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Dovede trenera koji je na nivou Gatuza (iako to nije neki visoki nivo jer je Rino bao opao) i onda šta očekuješ? Da će on hteti da igra sa prosečnim timom i sa se bori za top 10? Pa naravno da hoće da dovede što bolje igrače i da bude u borbi za Evropu barem..
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Nije ni gatuzo ovde nevin. Trener koji želi samo igrače svog menadžera, to se ni kod nas nije gledalo blagonaklono. Nemam problem s tim što klub nije želeo to da radi, ali je neverovatno da nisu znali šta ih čeka kad su dovodili gatuza. Klovnovi, svi zajedno
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Koja grupa klovnova, i uprava i bivši trener. Serie B bi bila bolja od ovog blamiranja
s

sh

pre gotovo 3 godine

I posle Vlahovic treba da ostane? Pa ovde kao kod nas, ne zna se ko pije a ko placa