Ivica Kralj (©Starsport)
Ivica Kralj (©Starsport)

Kralj o Piksijevom spisku bez partizanovaca: Neprijatno sam iznenađen, gde su Urošević, Marković, Baždar?

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.03.23. | 08:47

Partizan bez reprezentativaca

Šestorica predstavnika Mozzart Bet Superlige na spisku selektora Dragana Stojkovića za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Istina, proširenom spisku, pa tek treba da vidimo hoće li neko od njih i uspeti da se domognu minuta.

Pokušaće: Strahinja Eraković i Stefan Mitrović iz Crvene zvezde, Veljko Simić iz Vojvodine, TSC-ov Nemanja Stojić, Vladimir Lučić iz Čukaričkog, te golman Radničkog iz Niša Dragan Rosić. Ali niko iz Partizana, koji nije dobio predstavnika ni na ovom proširenom spisku selektora Srbije.

Izabrane vesti

Sportski direktor Ivica Kralj ne krije da je razočaran takvim izborom.

Naravno da sam neprijatno iznenađen... Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge – i nisam. Ko razume, shvatiće“, kaže Kralj za Sportski žurnal.

Istina je doduše da crno-beli ovog proleća igraju veoma loše, istina je i da Partizan igračima zbog obaveza u Evropi nije dozvolio da u jeku priprema idu na reprezentativnu turneju u SAD, ali nije ni Zvezda, a opet su tu dvojica njena fudbalera.

Ima li Partizan igrače kalibra Erakovića i Mitrovića? Kralj je uveren da ima.

Slobodan Urošević je već godinu dana u konstantno dobroj formi i jedan je od najboljih u ligi. Tu je i Svetozar Marković, a imamo i Sameda Baždara, koji je veliki talenat srpskog fudbala“, pojašnjava Kralj za Informer, dok u razgovoru za Žurnal pominje i Kristijana Belića.

Ipak, ovog puta – niko.



tagovi

Ivica KraljDragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija SrbijeSamed BaždarSlobodan UroševićKristijan BelićSvetozar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara