©MN Press
©MN Press

Kralj: Očekuju nas dva interesantna duela, pojačaćemo se do dvomeča

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.11.22. | 14:43

Sportski direktor Partizana sumirao utiske pozle žreba u Ligi konferencije i najavio aktivnu zimu

Žrebom u Nionu učesnici plej-ofa Lige konferencije saznali su rivale u borbi za osminu finala, a na putu do osam najboljih u ovom takmičenju prepreku za Partizan predstavljaće moldavski Šerif. Pošto je žrebom određen naredni rival utiske je sumirao sportski direktor crno-belih Ivica Kralj.

Izabrane vesti

"Kao štio smo govorili i pre žreba, koja god ekipa da dođe očekuje nas velika borba. Svaki učesnik ima ambiciju da se plasira u naredno kolo. Protivnik nam je Šerif, rival protiv kojeg sam i ja igrao pre dvadesetak godina i tada smo dobro prošli. Takođe, sa druge strane znamo da je Šerif igrao protiv Crvene zvezde prošle godine i znamo da se radi o kvalitetnoj ekipi. Očekuju nas dva interesantna meča", rekao je Kralj.

Nekadašnji golman imaće zadatak da pre prolećnih izazova osveži igrački kadar, a pred zimsku pijacu najavio je aktivnosti kluba iz Humske.

"Imamo prednost što nam se vratio Pantić posle osam meseci pauze. Biće tu u i ostali igrači koji se oporavljaju posle zdravstvenih problema, a sigurno će biti i nekoliko pojačanja te će Partizan u taj dvomeč ući jači nego što je danas", kazao je sportski direktor vicešampiona Srbije.


tagovi

Ivica KraljŠerifFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara