Andrija Živković (©Reuters)
Andrija Živković (©Reuters)

Krasnodar ponudio 9.000.000 za Živkovića, PAOK odbio da posluje

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 13:27

Ni srpsko krilo nije bilo zainteresovano da pređe u Rusiju, iako je bio spremljen ugovor na tri godine vredan 6.000.000

Vladimir Ivić je predočio klupskom rukovodstvu da mu je potrebno pojačanje na krilnoj poziciji i u Krasnodaru su prionuli na posao. Visoko se kotirao Andrija Živković na listi želja, opipavali su puls PAOK-a i – dobili negativan odgovor. Isprva se pisalo da je reč o ponudi od oko 7.000.000 evra, međutim, grčki Sport24 tvrdi da je cifra za transfer osetno viša i donosi detalje vezane za ugovor igrača.

Krasnodar je, prema pisanju grčkog lista, na sto stavio ponudu tešku 9.000.000 evra. Toliko bi sledovalo klubu iz Soluna. A, bio je pripremljen i trogodišnji ugovor za srpsko krilo vredan 6.000.000 evra. PAOK je bio izričito protiv prodaje, a ni srpsko krilo nije bilo naročito zainteresovano da pređe u Rusiju i promeni sredinu ove zime.

Izabrane vesti

Andrija Živković je u samom startu odbio mogućnost da pređe u Rusiju, jer ne namerava u narednim mesecima zbog privatnih stvari da napušta Solun. Na stranu što bi u Krasnodaru zarađivao 30 odsto više, nego sada na Tumbi. I to čisto, jer bonusi nisu uključeni u cifru od 6.000.000 evra. Trofeji bi se dodatno vrednovali.

Solunjani ni ne razmišljaju da prodaju Nišliju oko čije ruke se tokom jeseni nalazila i kapitenska traka. Cene sve što je srpski reprezentativac uradio za klub, mada je moguće da Krasnodar izaći pred Grke sa novom ponudom. Lideru Premijer lige je preko potrebno pojačanje na krilnim pozicijama, prelazni rok za rukse klubove zatvara se tek 22. januara i nije nerealno da pokušaju još jedanput. Ali, teško da će doći do preokreta.

I PAOK je, kao i Krasnodar, prvi na tabeli, bori se za titulu u Grčkoj, a Andrija Živković je lider ove generacije. U tekućoj sezoni odigrao je preko 30 utakmica, dao 13 i namestio sedam golova. Taj gubitak solunski klub ne bi mogao da nadoknadi, stoga je jasno zašto ne želi da posluje pre leta.



tagovi

Andrija ŽivkovićPAOKKrasnodarZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara