Komentari na vest

Krasnodar - prva fudbalska žrtva rata ili simbol ruske žilavosti i inata

P

Podrska za Rusiju

pre oko 2 godine

CELA SRBIJA PODRZAVA BRATSKU RUSIJU!
g

gostionica

pre oko 2 godine

Zadovaljavalo se Arsavinom? Covek je bio igrac top klase, i da ga je vise zanimao fudbal od stvari pored terena ko zna kakvu bi karijeru napravio, a i ovakk je bila vrhunska
T

Tuneki

pre oko 2 godine

Spetsyan prvo je rodjen u Rusiji, i obojica imaju ruski pasos, drugo on je izuzetan talenat
p

premijer

pre oko 2 godine

Terza reaguj, dovodi štopera, zadnjeg veznog, možda beka i špica...
F

FM

pre oko 2 godine

Nek Abramovic i ostali svoj novac uguraju u ruski fudbal, brzo bi izbacili francuze iz top5 liga, a kad mahnu parama, da vidis kako bi se poubijali ko ce prvi u Rusiju.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Budalo, kako da izbace Francuze (ili bilo koga iz bilo čega) KAD NIKO NEĆE S NJIMA DA IGRA?!?!?!?!
М

Митт

pre oko 2 godine

"Када је Русија напала Украјину". А зашто не напишете истину да Украјина и њени нацисти врше масовна убиства Руса у Доњецку и Луганску и да је рекација Русија нормална и патриотска и да је чак доста раније требала бити спроведена. Ако не знате то онда не пишите ни о чему него о спорту. Браћо новинари!
G

Gostgost

pre oko 2 godine

Stvarno veruješ u to što si napisao? Ccc
д

д.г.

pre oko 2 godine

@ гостгост По броју минуса у дебелој си мањини и то је добро. Има још људи у овој држави који користе мозак.
S

Sashki85

pre oko 2 godine

@gostgost E moj ti. Jesi li ti svestan današnje cenzure kolika je. Ti ne veruješ zato što te situacija tamo nije zanimala dok Rusija nije ušla u Ukrajinu. Prijatelju imaš video ili imao si po youtubeu kako se nacisti čak i hvale svojim zločinima, Ukrajina ukrajincima. Zapalili zgradu sa 40 rusa ovi jadni iskakali kroz prozor a po padu dobijali metak u glavu. Mogao si da vidiš svakodnevna granatiranja dokbasa i ostalih regiona i pored potpisanog mira u minsku. Šta misliš zašto nikad nisu stali da ih napadaju, zato što ij je Amerika uvukla u sve ovo, obecavajuci I'm podršku al malo sutra. Njima je u interesu da se ratuje, cene i inflacija idu gore, manjina se bogati, novi svetski poredak se na veliko uvodi... Ništa više neće biti isto kao pre i sve to zbog jedne male manjine koji žele da vladaju svetom. Ukrajinski nacisti su snajperima skidali ruse kao vrabce na grani. Šta misliš zašto su blokirali sve ruske medije? Radi putinove propagande? Jest malo sutra, kao oni nam ne serviraju propagandu. Ne žele da svet vidi drugu stranu. Seti se zašto je nato bombardovao rts? Pa upravo zato da slika nebi išla u svet šta nam rade, da se ne vidi istina. Gde je tu demokratija? Valjda svako ima pravo da odluči šta da misli, a ne da ti vlast servira svoju istinu.
B

BalkanKan

pre oko 2 godine

Konacno deo istine...pada polako nacizam...nakon sto godine
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Trebace im malo vremena da se vrate, ali kad se budu vratili videcemo oce li nekima biti smetnja da igraju za milione u zemlji agresora...
F

Florentino

pre oko 2 godine

Rusija agresor? A sta je onda Amerika molim te???
K

Ksale

pre oko 2 godine

@Florentino Još veći agresor, razlika je samo što ovde nije tema Amerika, već Rusija. A vi svuda vidite Ameriku, pa i ovu invaziju opravdavate sa "a šta je tek Amerika radila"
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Jbt ja ne mogu da verujem da je neko stvarno pomislio da ozbiljno mislim da je rusija agresor...au bre pa vama sve covek treba da crta xD
F

Florentino

pre oko 2 godine

Majstore Amerika je kriva za ovaj rat! Ista ova Rusija je branila tvoju babu/dedu/mamu/tatu a mozda I tebe kad je NATO bombardovao Jugoslaviju, a ko je kriv za bombardovanje Jugoslavije? Amerika majstore! I da, tacno je da svi mi svugdje vidimo Ameriku jer je Amerika najvece u istoriji covjecanstva! Rat Sirija rat Palestina rat Afganistan rat Ukrajina rat Kuvajt rat Jemen sve od Amera, laku noc!
F

Florentino

pre oko 2 godine

*jer je amerika najvece zlo*