(©Reuters)
(©Reuters)

Krasnodar se baš otvorio zbog Vladimira Ivića

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.01.23. | 08:55

Godišnja plata 2.000.000 evra, plaćeno i obeštećenje

Dobio je Vladimir Ivić od Krasnodara ponudu koja se ne odbija i zato je rešio da napusti Makabi Tel Aviv, klub u kojem je, doduše u prethodnom mandatu, ostvario najveće trenerske uspehe.

Izraelci su ostali šokirani kada je Ivić usred sezone odlučio da ode iz Tel Aviva, ali sve je dosta jasnije kada se čuje koliki je novac Krasnodar odvojio za dovođenje srpskog trenera.

Izabrane vesti

Čuveni agent Dmitrij Seljuk ispričao je ruskim medijima detalje Ivićevog transfera, iako on nije učestvovao u njemu.

Krasnodar je Makabiju platio obeštećenje od 700.000 evra za Ivića. Istina, čuo sam od jednog čoveka iz kluba da je suma manja, da je 500.000 u pitanju. Pored toga, imaće Ivić platu od 2.000.000 evra godišnje. To su mi potvrdila dva izvora. Po meni, preterana je to suma za takvog trenera kakav je on“, rekao je Seljuk.

Nema dileme, ponuda kakva se ne odbija, kakva se ne dobija svakog dana. Imao je srpski trener daleko manju zaradu u Tel Avivu. Ali, Rusi su u takvoj situaciji da ne mogu previše da biraju, jer u ovom momentu malo stručnjaka iz Zapadne Evrope je spremno da dođe i radi u toj zemlji.

Podsećanja radi, imao je i Marko Nikolić letos ponudu od Dinama iz Moskve vrednu takođe 2.000.000 evra, ali je odbio i rešio da čeka opciju za zapad. Na kraju je moskovski klub uspeo da dovede na klupu Slavišu Jokanovića.

Krasnodar je prvi deo prvenstva završio na osmom mestu ruskog šampionata, pa će Ivićev zadatak biti da vrati klub u vrh tabele. Istina, male su šanse da će se ruski klubovi sledeće jeseni vratiti u evropske kupove...


tagovi

KrasnodarVladimir IvićZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara