Ljubomir Fejsa ostaje u Primeri

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.04.20. | 12:27

Sve ukazuje da će ga Avales otkupiti

Sadašnjost i budućnost Ljubomira Fejse je na Iberijskom poluostrvu. Jeste srpski vezista zimus promenio državu, ali ostaje na Pirinejima, jer je uprava Alavesa rešila da ga na kraju sezone kupi od Benfike.

Za kratko vreme otkako je pred kraj januara sitgao na pozajmicu, iskusni zadnji vezni oduševio je čelnike kluba iz Vitorije. Od šest mogućih utakmica, bio je starter na pet, sa njima na terenu Baski su pretrpeli samo jedan poraz (od Majorke), Fejsa je očarao poslodavce, pa je prema pisanju Mundo deporitva trener Asijer Garitano zatražio od uprave da na leto otkupi ugovor od Portugalaca i obezbedi mu bivšeg prvotimca Partizana za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Avalesu preostaje teži deo posla: da nađe zajednički jezik sa Benfikom. Kako će za koji mesec Ljuba Fejsa ući u poslednju godinu ugovora sa lisabonskim Orlovima, ne bi trebalo da mu čelnici prave probleme. Pogotovo ne u situaciji kad trener Bruno Laž na njega ne računa. No, tu je pitanje finansija, s tim što se niko ne usuđuje da proceni koliko bi Benfika tražila za 31-godišnjeg fudbalera. Pogovoto posle pada cena zbog posledica pandemije virusa COVID-19.

Bilo kako, Fejsa će svakako ostati na Pirinejskom poluostrvu, mada se čini da je bar za korak bliži Primeri, nego Primeiri. Leksička razlika jeste u jednom slovu. Fudbalska je drastičnija.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara