Kreću i Mađari: Srpska kolonija u Videotonu je fiks dana!

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.02.18. | 11:44

Kec u kombinaciji sa golovima bi mogao lepo da se naplati

Za razliku od nekih drugih dana kada moraju da se "izmišljaju" utakmice i čeprka po svim krajevima sveta za nekom dobrom kvotom, takvih problema vikendom nema. U subotu je na programu mali milion utakmica, a jedna od zemalja na koju bi trebalo obratiti pažnju je - Mađarska.

Verovatno možete naslutiti da konkretno mislimo na Videoton. Izabranici Marka Nikolića dočekuju Vašaš u premijernom duelu prolećnog dela sezone, a sudeći po trenutnoj formi, plasmanu, kvalitetu, ali i kvotama, dileme ne bi trebalo da bude. Sve sem keca bilo bi veliko iznenađenje. Marko Šćepović i Danko Lazović su glavne uzdanice nekadašnjeg trenera Partizana (ukupno postigli 19 golova) i izgledaju nezaustavljivo, dok je stariji od braće Šćepović zadužio opremu mađarskog vicešampiona krajem januara i svakako bi uskoro mogao da dobije šansu.

Izabrane vesti

Ipak, ima jedna mala začkoljica koja bi mogla one malo opreznije da udalji od ovog para ili pak hrabre podstaći da odigraju protiv Videotona. O čemu se radi? Pa, Videoton nije slavio protiv Vašaša na pet proteklih duela, od čega tri poraza, dva na svom stadionu. Dakle, ako se slepo držite tradicije, ima rezona igrati protiv Videotona ili pak izbeći ovaj par.

Sa druge strane, ne možete pobeći od činjenica. Videoton se bori za titulu, Vašaš za opstanak. Videoton je drugi najbolji domaćin u ligi, Vašaš jedan od najgorih gostiju. Videoton ima najbolji napad, Vašaš najgoru odbranu.  Ako nas pitate, sve je jasno. Kec u kombinaciji sa golovima mogao bi lepo da se naplati.

MAĐARSKA 1 - 20. KOLO:

Subota


tagovi

MađarskaMarko Nikolićsportsko klađenjebet analizakladionica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara