Trener koji je najviše voleo Nasrija: Možeš da izlaziš, možeš da piješ, radi šta god hoćeš, čuvaću ti leđa...

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.05.20. | 09:44

A onda je sve krenulo nizbrdo...

Njegov uspon bio je meteorski. Imao je samo 17 godina kada je 2004. ušao u prvi tim Olimpika iz Marselja. Četiri godine kasnije napravio je transfer u londonski Arsenal kao najbolji igrač Francuske. Na leto 2011. Mančester Siti ga je kupio 2011. za tada velikih 27.500.000 evra. Sa Građanima je uzeo dve titule (2012, 2014) i Liga kup (2014). Nekoliko godina važio je za jednog od najboljih vezista Evrope... A onda strmoglavi pad.

Samir Nasri, nije bilo teško zaključiti.

Izabrane vesti

Mnogi od vas verovatno i ne znaju gde danas igra. Poslednjih šest meseci van terena je zbog povrede. Njegov klub od prošle godine je Anderleht, za koji je odigrao samo sedam utakmica i postigao jedan ligaški gol. Odgovarajući na pitanja fanova na Instagramu Nasri se prisetio najtežeg momenta u karijeri, kada je zbog zabranjene supstance bio suspendovan na godionu i po dana. Takođe, vratio je film na vreme provedeno u Sevilji sa Horheom Sampaolijem, za koga je rekao da ga je najbolje razumeo. I da ga je najviše voleo.

"Bio sam izgubljen, uplašen i ljut na sve i svakoga kada sam čuo da mi preti suspenzija. Zamolio sam Sampaolija da me više ne stavlja u tim, dok konačna odluka ne bude donesena. A on me je baš cenio i voleo. Do te mere da mi je jednom rekao: Možeš da izlaziš, možeš da piješ, radi šta god hoćeš, ja ću ti čuvati leđa. Od tebe tražim samo vikendom budeš pravi i da radiš svoj posao najbolje možeš".

Sve je posle Sevilje krenulo nizbrdo za Nasrija. Otišao je u Antaliju, više nije igrao za reprezentaciju, ugojio se... Sada ponovo imao problem s povredom, ali kaže da se nada da bi mogao da procveta pod vođstvom svog nekadašnjeg sdaigrača Vensana Kompanija, zahvaljujući kom je i došao u Brisel.


tagovi

Samir Nasri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara