Krenula nova Sparta: Dao ga Kanga! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.02.18. | 19:51

Plavšić šansu dobio u finišu, Ristić van protokola, trijumf ekipe Andree Stramačonija - 2:0

Krenula je nova Sparta. Silno pojačani velikan iz Praga pokazao je da se neće bez borbe predati kada je u pitanju mesto koja garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona (vicešampion Češke će imati tu mogućnost).  Na Letni je poražen jedan od glavnih kandidata za vrh, Sloven iz Libereca - 2:0.

Nije to bila predsta za pamćenje, ali je Andrea Stramačoni pokazao da bi mogao ozbiljno da profitira od učinka zimskih pojačanja. Doskorašnji član Crvene zvezde Gelor Kanga igrao je u tandemu sa Mavubom na sredini terena. Solidno je odradio posao,a onda je u 92.minutu iskoristio jedanesterac posle faula nad Lafatom - 2:0. Do tada je šou imao Nikola Stančiju

Izabrane vesti

On je klasu pokazao već u petom minutu. Posle akcije Ben Haima, igrači Slovana iz Libereca su odbili loptu. Pravo na nogu rumuskog majstora koji je pogodio sam ćošak.

Sparta je ostavila solidan utisak. Imala loptu više u nogama, ali je na kraju Liberec propustio šansu za izjednačenje. Odlično je reagovao golman domaćina Nita posle pokušaja gostujućih igrača.  Stiskali su gosti u finišu, ali je Sparta nekako izdržala. I potom sačekala trenutak da dokusuri rivala. Kanga je premijerni nastup oplemenio golom na pomenuti način.


tagovi

Srđan PlavšićGelor Kanga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara