Krenuo Napredak, Putinčanin prvi produžio ugovor

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.23. | 15:56

Prva faza letnjih priprema pod Bagdalom, onda sledi odlazak u Sloveniju

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Kruševca)

Jedan od najiskusnijih u redovima Čarapana u prethodnoj sezoni Mozzart Bet Superlige, Marko Putinčanin, biće jedan od nosilaca igre Napretka i u novoj, s obzirom na to da je danas produžio saradnju sa Kruševljanima na još godinu dana i tako za sada postao jedini fudbaler kome je isticao ugovor s Napretkom, a koji ostaje u Lazarevom gradu. Iskusni vezista upisao je 27 nastupa za tim u prošloj takmičarskoj godini i zabeležio tri gola.

Izabrane vesti

Napredak je danas obavio prozivku pred novu sezonu. Na prvom okupljanju pojavilo se 20 fudbalera, a među njima dvojica novajlija - Filip Krstić i Filip Jović, kao i sedmorica omladinaca. Na spisku su golmani Nikola Petrić i Vladimir Savić, kao i igrači u polju Stefan Jovanović, Nikola Vukajlović, Ognjen Mršić, Marko Putinčanin, Filip Krstić, Filip Jović, Uroš Ljubomirac, Marko Bojović, Nebojša Bastajić, Đorđe Jovanović, Uroš Rašković , te omladinci Luka Laban, Veljko Pajović, Nikola Marinković, Strahinja Ristić, Đorđe Kotlajić, Branko Milosavljević i Bogdan Stojanović, dok su Nemanja Đeković i Vladimir Prijović na pripremama sa mladom reprezentacijom Srbije.

Bilo je promena i u stručnom štabu, pa će šefu struke, Draganu Perišiću, koji nastavlja misiju sa Napretkom, pomagati Nikola Stojanović , kao prvi asistent, Stefan Carević (analitičar) i dva nova lica pod Bagdalom - Aleksandar Ilić , kondicioni trener i Aleksandar Božović , trener golmana.

Prvu fazu priprema Napredak će odraditi u Kruševcu, dok je za 1. jul planiran odlazak u Moravske Toplice. Pre puta u Sloveniju, Čarapani će odigrati dve kontrolne utakmice - 24. juna sa Radničkim u Kragujevcu, a pet dana kasnije protiv Dubočice na novom stadionu u Leskovcu.

Kako se moglo čuti na prozivci cilj će u novoj sezoni Mozzart Bet Superlige biti napad za ulazak u plej - of, pa do početka prvenstva treba očekivati još dolazaka u Lazarev grad. Kruševački tim je do danas napustilo 12 igrača, među njima i nekoliko nosilaca igre poput Dejana Kerkeza, koji je bio kapiten tima, Nemanje Krstića, najboljeg asistenta i Marka Šarića, koji je sa Nebojšom Bastajićem delio prvo mesta na listi strelaca kluba u prethodnoj takmičarskoj godini.


tagovi

Marko Putinčanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara