Foto: AFP
Foto: AFP

Krespov Sao Paulo obećava, i Santos dobio četiri komada (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 03:30

Trikolori sve golove postigli u drugom poluvremenu - 4:0 (0:0)

Debi nije bio najsjajniji. Ernan Krespo je u prvom meču na klupi Sao Paula stigao samo do remija sa drugoligašem Botafogom. Međutim, nije argentinskom stručnjaku dugo bilo potrebno da popravi utisak. Na naredne dve njegova ekipa spakovala je osam komada rivalima. Prvo četiri slabašnoj Inter de Limeiri, a zatim večeras, u trećem kolu Pauliste istu porciju poslužili su i Santosu - 4:0 (0:0).

Kako je jedan od Santosovih nadimaka Ribe, navijači Trikolora su odmah nakon meča na društvenim mrežana krenuli da zbijaju šale na račun večerašnjeg rivala.

Izabrane vesti

Ništa posle prvih 45 minuta nije nagoveštavalo ovakav debakl crno-belih. Teren natopljen vodom učinio je da ozbiljnije prilike izostanu na obe strane do odlaska na odmor. Pa, kako nije uspeo da otvori rivala "po zemlji" Sao Paulo je to učinio iz vazduha. A kada je u petom minutu nastavka Sara posle kornera načeo rivala, povratka za Santos nije bilo. Sredinom drugog dela, tačnije u 74. minutu, Peres je nespretnom reakcijom pogodio sopstvenu mrežu, da bi nepunih 120 sekundi kasnije Pablo otklonio sumnje oko pitanja pobednika. Kada je sve već bilo gotovo, Če Če je iskoristio grešku istrčalog Džona kako bi izjednačio najubedljiviji dosadašnji Krespov trijumf. Kako je krenuo, biće i ubedljivijih.

Nakon večerašnje pobede Sao Paulo drži lidersku poziciju sa sedam bodova, dok Santos ima dva boda iz tri utakmice, pošto je prethodno remizirao sa niželigašima Ferovijarijom i Santo Andreom.

BRAZIL, PAULISTA - 3. KOLO

Petak

Inter de Limeira - Novorizontino 1:0 (1:0)

/Rožer 37/

Sao Paulo - Santos 4:0 (0:0)

/Sara 50, Perez 74ag, Pablo 76, Če Če 87/





tagovi

Paulista

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara