Podrška Kristijanu Eriksenu (© Reuters)
Podrška Kristijanu Eriksenu (© Reuters)

Kristijane, voli te cela Danska! Voli te i Belgija... Ma, voli te ceo svet (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 18:38

Emotivne scene u Kopenhagenu

Ima utakmica na kojima nije važan ni rezultat, ni igra. Jedna takva, u Kopenhagenu, oduševila je planetu. Na terenu su se našli reprezentativci Danske i Belgije, a u centru pažnje bio je fudbaler koji fizički nije bio na Parkent stadionu – Kristijan Eriksen.

Njemu u čast, meč drugog kola Grupe B Prvenstva Evrope prekinut je posle deset minuta. Simbolično, jer „desetku“ nosi na poleđini dresa kad igra za državni tim. Ovaj put nije mogao. Iz dobro poznatog razloga, pošto je pre pet dana kolabirao na susretu sa Finskom. Jeziva dešavanja toliko su potresla celu spotsku planetu da je njemu u čast fudbal stao.

Izabrane vesti

Na predlog igrača oba tima, posle isteka desetog minuta, lopta je izbačena u aut. Na tribina su navijači razavili transparent na kome je pisalo: „Kristijane, cela Danska je uz tebe“. Dugotrajan aplauz i ovacije sa iz gledališta. Trebalo bi da se čulo do lokalne bolnice, udaljene samo 400 metara od Parkena, u kojoj se vezista Intera oporavlja.

I Belgijanci su se postarali da pošalju poruke podrške Kristijanu Eriksenu. Reprezentativci, tako što su uramljeni dres sa „desetkom“ i potpisima svih igrača predali kapitenu Danske, Simonu Kjeru. Navijači, transparentima.

Ceo svet je mislima uz Kristijana Eriksena. Nekad su reči suvišne...



tagovi

reprezentacija DanskeFudbalska reprezentacija BelgijeEuro2020Kristijan Eriksen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara