Mladen Krstajić (©Starsport)
Mladen Krstajić (©Starsport)

Krstajić dobio poziv da postane selektor

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.11.21. | 18:42

Posao mu nudi FS Nigerije

Posle epizode u TSC-u, Mladen Krstajić bi mogao da se vrati u selektorske vode. I to u – Africi.

Kako javljaju brojni mediji iz Nigerije, Fudbalski savez te zemlje označio je Krstajića kao prvu želju za narednog selektora, jer se sprema rastanak sa aktuelnim strategom Super Orlova Gernotom Rorom.

Izabrane vesti

Nigerijci spremaju smenu nemačkog trenera, iako je uspešno pregurao dosadašnji deo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Super Orlovi su završili kao prvi u grupi ispred Zelenortskih ostrva, Liberije i Centralno afričke republike. Ali, ocene javnosti su da Ror nije kalibar trenera koji može da donese neki veliki rezultat, dok mu u timu vlada nedisciplina.

U potrazi za novim stručnjakom Nigerijce je put doveo do Krstajića, sa kojim će, navodno, naredne nedelje početi pregovore. Činjenica da je vodio reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Rusiji 2018. godine je veliki adut u biografiji srpskog trenera.

Mladen Krstajić je ostao bez posla tokom jesenje polusezone, kada se rastao sa TSC-om, jer u klubu nisu bili zadovoljni ostvarenim rezultatima. Topolčani su u tom trenutku bili četvrti na tabeli, a od smene trenera nisu dobili nijednu utakmicu i dodatno su pali na tabeli.

Trenesku karijeru je Krstajić počeo kao asistent Slavoljubu Muslinu u reprezentaciji Srbije, potom je promovisan u selektora pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, a sa te funkcije je smenjen nakon neuspešnog starta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naredni posao mu je bio u TSC-u.


tagovi

Mladen Krstajićreprezentacija Nigerije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara