Krstajić: Luka nije spreman da igra za Srbiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.19. | 12:14

„Pokušali smo da neke stvari stavimo sa strane“, rekao je Krstajić

Svi smo se nadali, svi smo čekali, ali do pomirenja nije došlo – Luka Milovjević do daljeg neće igrati za reprezentaciju Srbije. Selektor Mladen Krstajić poručio je na današnjoj konferenciji za medije da je pokušao u Londonu da izgladi odnos sa najboljim igračem Premijer lige, ali do dogovora nije došlo.

Tačnije, kapiten Kristal Palasa je tročlanoj delegaciji FSS poručio da u ovom trenutku nije spreman da igra za Orlove.
„Želeo bih da se vratim na neke priče da ne bi bilo okolišanja. Zajedno sa potpredsednikom Pantelićem i direktorom Kovačevićem, bili smo u Londonu pre par nedelja i pričali sa Lukom.  On nije spreman da igra više za Srbiju, mi smo pokušali da neke stvari stavimo sa strane, zato što niti je Luka Srbija, niti je Krstajić Srbija . Pričalo se da svi žele sve najbolje da imamo sve igrače na raspolaganju, neki su drugačije odlučili. Ne bih se više vraćao na tu temu“, poručio je Mladen Krstajić.

Izabrane vesti

Novinare je zanimalo na čiju inicijativu je organizovan sastanak tročlane delegacije FSS sa Lukom Milivojevićem.
"Ja sam u službi srpskog fudbala, pokušavam na moj način uz dogovor da napravimo dobro za srpski fudbal. Neke stvari morate da rešavate u hodu, jer ako hoćete da se bavite ovim poslom, kao igrač ili trener, morate da balansirate, jer ste deo reprzentacije. NIsmo išli ni na čiji nagovor, već posle razgovora u savezu.Bio sam nekad igrač, nemam nikakav problem ni sujetu da pređem preko nekih stvari, jer je Srbija iznad nas“, dodao je Krstajić. 

 


tagovi

Luka Milivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara