Krstajić (©Starsport)
Krstajić (©Starsport)

Krstajić: Ne razmišljam o povratku u srpski fudbal

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.05.22. | 12:51

„Nije tajna da sam partizanovac“, kaže bivši selektor

Rekao je Ivica Iliev da uprava Partizana ima spisak od pet imena za novog trenera. Na vrhu tog spiska, kako je objavio Mozzart Sport, nalaze se Marko Nikolić i Vladimir Ivić.

A, iako je dobar deo javnosti bio siguran da će Mladen Krstajić da nasledi Aleksandra Stanojevića na mestu šefa struke crno-belih, ta ideja od starta nije imala utemeljenje u realnosti, pogotovo zbog pojedinih relacija između nekadašnjeg igrača i sportskog direktora Partizana sa pojedincima u sadašnjem sazivu uprave.

Izabrane vesti

Na koncu priče i Krstajić, do pre neki dan trener Makabija iz Tel Aviva, demantovao je za Novosti da će biti naredni šef struke Partizana.

„Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača i nije tajna da sam veliki Partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu“, rekao je Krstajić za Novosti.

Izraelski mediji su pisali kako bi nekadašnji selektor reprezentacije Srbije da nastavi karijeru u toj zemlji, samo u drugom klubu. A, nije tajna da Krstajić ima ambiciju da se oproba u Nemačkoj, gde je proveo najveći deo igračke karijere.

Krstajić je trenerskim poslom počeo da se bavi kao asistent u stručnom štabu Slavoljuba Muslina, potom ga je nasledio na poziciji selektora i vodio reprezentaciju na Mundijalu u Rusiju. Prvi klub kojeg je vodio bio je TSC, da bi zimus postao šef struke Makabija, u kojem je odradio dobar posao, ali nije uspeo da nadoknadi tuđih dvocifreni minus sa polusezone, te je ostao bez titule.

 

 

 

 


tagovi

Mladen KrstajićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara