Komentari na vest

Krstajić nije siguran da li je bio penal za Zvezdu (VIDEO)

Чорба

pre oko 3 godine

Jednak kriterijum kod oba penala, možda nije morao da isključi igrača TSC-a ali prigovora je bilo, jasno se čita sa usana šta je sve čovek ispričao. Ovakvi penali se sviraju Zvezdi i Partizanu u našoj ligi odnosno protiv njih u Evropi i toga moramo biti svesni i prihvatiti to kao sastavni deo igre.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

A ja sam recimo siguran da si ti Krstajicu obicno govedo, koje je bilo selektor bez PRO licence i dana trenerskog staza.
C

Cccc

pre oko 3 godine

Čitam komentare čitalaca i analize novinara i pitam se ko sve danas piše o fudbalu i komentarise fudbal. Pravi poznavaoci ove igre će reći da je samo sudija napravio jednu grešku a to je što nije pokazao i Tomanovicu direktan crveni karton kada je to uradio u slučaju Gajica. Što se tiče penala obadva bi polovina sudija svirali a druga polovina nebi zavisi ko kakav kriterijum zauzme. Bitno je da je sudija imao isti kriterijum i oba svirao ili da je možda bio tolerantniji I odmahnuo rukom u obe situacije i pustio da se igra dalje nebi pogrešio. U današnje vreme više nema realnosti i sportsmena ni medju trenerima ni igračima svi samo tvrde da je ispravno samo ono što njima ide u prilog. U ovoj situaciji Krstajicu je penal za njih a za Zvezdu ne I da je bilo I obrnuto on bi isto tvrdio. Na kraju da još jednom napomenem,bitno je da je sudija u dve situacije kada i možeš i ne moraš svirati penal svirao oba a isto tako i da nije dosudio ni jedan nebi pogrešio. Sve ostalo je navijačko komentarisaonje.
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Nisam gledao utakmicu, ali sam video snimke, oba penala cista kao suza kao i crveni kartoni. Vidim da se pise o pravilu za penal i crveni karton - jeste to je tacno, po tom pravilu Gajic nije trebao da dobije direktan crveni, ali posto se trudim da budem objektivan samo cu reci da je tako bilo na kontra strani, ili ne daj Boze u derbiju, mi bi trazili penal + crveni i bila bi vriska i dreka u suprotnom. Budimo posteni, nismo kao oni tamo. A poruka za one tamo - jeste, TSC, Surdulica, Zlatibor i Indjija su bolji od nas i da je “grobarske pravde” oni bi igrali LE i prasili AC Milan a ne mi, dok bi ste vi igrali minimum polu-finale LS protiv Sarloa koji je 11ti na tabeli Belgijske lige. Da, da, kako da ne...
D

Dr Mo

pre oko 3 godine

Prošlog leta je pravilo promenjeno u delu gde se igraču daje žuti karton ako kao poslednji igrač odbrane načini prekršaj za kazneni udarac, ali samo u slučaju ako je startovao na loptu nogom. U slučaju povlačenja rukom, obavezna kazna je crveni karton. Ovde je sudija bio u pravu.
A

A c a

pre oko 3 godine

"Grobari komentarisu fudbal, a ni pravila ne znaju" Savo Milošević.
M

Mythos

pre oko 3 godine

Vamo ovo stvarno nije penal nad Ivanicem??? Ozbiljno pitam.
S

Sramota

pre oko 3 godine

5 dana prije utakmice je krenula prica o utakmici, krenulo unaprijed price o sudjenje, svedoci smo javljanja bivsih trenera Partizana kako vjeruju da je "ovo to gostovanje" gdje Zvezda gubi bodove, i svakakvih pritisaka na sudije. Evo rezultata, sudija izgubio kontrolu od pritiska, Gajicu daje crveni iako se crveni ne daje u slucaju dosudjenog penala ako je to uradio zadnji igrac odbrane u sesnestercu, vec samo zuti (crveni se dobija u slucaju faula zadnjeg igraca van sesnest metara). Iskren da budem olako je dosudjen penal nad Ivanicem, ali je činjenica da je u trku okrenut licem prema golu sa loptom zakacen po butini sto je dovoljno da se svira penal. Sramota je sta se radi u Srpskom fudbalu, i koji se pritisak stvara na sudije kada su u pitanju vezane pobjede vecitih, pa naravno da ce ih imati toliko kada 10 timova ne zasluzuje da igra prvu ligu.
a

argh

pre oko 3 godine

Oba penala su bila blagi kontakti, tako da je kriterijum ujednačen, iako ja ne bih svirao ni jedan. Što se tiče crvenih kartona, preporuka je da se uz penal ne daje crveni karton, osim ako je neki divljački start, a Gajićev to nije bio. Ako je Gajiću dao direktan crveni, onda je trebalo i Tomanoviću, jer je igraču sa kojim je Gajić imao kontakt bežala lopta, a Ivanić je bio iskosa, pa je šansa za gol bila podjednaka.
G

Gost1989

pre oko 3 godine

Koliko vidim vi i dalje ništa ne shvatate, u trenutcima u kojima je TSC bio u napadu i mogućnosti da okrene utakmicu u svoju korist nije sviran očigledan faul nad Lukićem. Da li bi do penala došlo ili bi Zvezda pobedila regularno pošto je i bolji i skuplji tim u to ne ulazim. A to da li Partizan ima tim ili ne i ko je bolji videćemo u Derbiju i neka bolji pobedi. A vi vatreni zvezdaši spustite loptu i shvatite da to što Terza, Vučić, Kokeza, Šavija i ostali rade kad tad će doći na naplatu kao i u Partizanu. Živi bili pa videli.
A

A c a

pre oko 3 godine

Nema ništa od toga, živi bili pa videli.
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Pogledaj snimak pa ces se uveriti da je bio penal Krstajicu. Pa tvoj igrac nije gledao ni loptu ni kako da startuje na istu vec sam odgurnuo Ivanica sa ledja.
G

Gostza

pre oko 3 godine

Ma sta ne znas da li je bio? Cim je za Zvezdu, bio je, nema sta ti tu da gledas i vidis, kamoli komentarises.

Jeste

pre oko 3 godine

Ali zato je siguran da Tsc skida gace protiv partizana.
D

Djovanela

pre oko 3 godine

A nikada ne spomenuste kada taj isti TSC odmara pet startera na klupi protiv Partizana,koliko timova odmara po 2-3 igraca protiv njih,koliko ekipa nije motivisano kada igra protiv njih.Ne spomenuste jucerasnji drugi gol,da li je ofsajd ili ne.Mada pobedio bi Partizan i bez toga jer se videlo da su igraci Vojvodine nezainteresovani.Danasnji penal za Zvezdu cist bas kao i za TSC.Danas je ostecena Zvezda jer crveni za Gajica nije ni postojao.Mada Zvezdu ostecuju od pocetka drugog dela prvenstva,ocigledno je da hoce na silu da poguraju Partizan kao u sezoni 2016/17
G

Gosthdbq

pre oko 3 godine

Ali je zato SIGURAN U PENAL ZA TSC
M

MozzartJVucicevicc

pre oko 3 godine

Mislim da je o principima ovog coveka suvisno govoriti, vrlo pokvarena izjava, kao i o ekipi iz mocartinformera koji juce ne pominju nigde, cak ni u tekstualnom prenosu ni jedne sekunde se nije pomenula diskutabilna odluka kod drugog gola partizana. Mene bole usi da li je ofsajd ili nije, ali me nervira to kako mediji prave laznu buku, laznu hajku, da slabo informisani ljudi stvarno misle da se to desava, pa onda svadjaju narod, koji u ovo vreme nema bas mnogo stvari da radi, i stvara se bolesna situacija. Ona baba sto je pitaju sto prave crkvu u selu je to najlepse objasnila. A i sto se tice morala, morali ste.
a

argh

pre oko 3 godine

Juče je i prvi gol bio neregularan. Šćekić je rukom presekao kontru Vojvodine, a pokrenuo kontru Partizana za 1 0.
S

Sladjann

pre oko 3 godine

Klasicno grobarski zali se na sudjenje!!!!!a njegov igrac kod penala malo vredja sudiju I dobije crveni,sami ste krivi,....ha ha haaaa mali ste klub Jos uvek..........
P

Penal cist...

pre oko 3 godine

...kao suza grobarska!
j

jaaaaaaa

pre oko 3 godine

a siguran si da je bio penal za onog vaseg padavicara i crveni za Zvezdu
M

Ma

pre oko 3 godine

Nije prnal, nije mu polomio nogu
G

Gost1989

pre oko 3 godine

Pošto vidim da Zvzdaši ne znaju pravila fudbala jedno pojašnjenje, kada poslednji igrač odbrane napravi faul nad igračem koji je u gol šansi to je čist crveni karton, nakon penala Milunović povlači Lukića sa leđa čist žuti karton (naročito ako se uzme u obzir da je Milunović 2min. Ranije krvnički šutnuo Lukića) i slobodan udarac za TSC koji nije dosuđen. U sledećem napadu Ivanić pada bez ikakvog kontakta sa Tomanovićem i u toj situaciji sudija svira nepostojeći penal i nažalost rešava utakmicu. Tužno je sve ovo ali neka ako se neko ovime može ponositi neka se ponosi. Fudbal je izgubio svaku smisao.
z

zak

pre oko 3 godine

Potpuno si realan,nema šta , kao i većina grobara.
G

Goste

pre oko 3 godine

Sto ga pratis???
9

951357

pre oko 3 godine

Posto vidim da nisi informisan, informisi se o penalima i crvenim kartonima, kao i o tome kada se daje crveni poslednjem igracu odbrane a kada ne, pa dodji da se ispravis. A ako vec pokusavas da budes objektivan, budi. A nemoj tu grobarsku realnost. Krvnicki udarac, povlacenje, bla bla. Udarac jeste, da je krvnicki, dobio bi karton, ali nije. Povlacenje nije bilo, stavio mu ruku na rame ovaj odmah pao. Ja bih recimo svirao tu faul, iako realno i nije morao da ga svira, kao sto i nije.
b

budi realan

pre oko 3 godine

ako se vec pravis realan, onda ne mogu da verujem da kazes da nije bio kontakt Ivanica i igraca TSC, gde je Ivanic pokazao da je odlican igrac i na pamet i iskustvo inicirao kontakt, gde igrac TSCa nije mogao da se zaustavi i napravio je cist faul... za prvi deo komentara si potpuno u pravu ali za penal za Zvezdu nisi i vidi se da si pristrasan...
9

951357

pre oko 3 godine

A da, bitno da ti ima smisla ovaj Partizanov niz od 14 pobeda i navin na koji je postignut.
Z

Zos

pre oko 3 godine

Pogledaj pazljivo snimak pa onda komentarisi dal je bio kontakt.
G

Gost17

pre oko 3 godine

Čekaj, zadnji derbi jel' beše Stojkovic šutnuo Vukanovića koji je stigao pre do lopte i sklonio je u stranu..em bio poslednji igrac, em golman van 16 metara..pa jel' dobio crveni? Gajić je spustio lagano ruku na Lukica..ako je to penal i crveni(mi se nismo bunili), nista manji kontakt nije bio nad Ivanicem u gol šansi..pa su penali slični..ali Zvezda je bila bolja, oni bez šansi..
r

ruth

pre oko 3 godine

A sta se desilo na vasoj utakmici protiv Zlatibora ili u Krusevcu?
R

Raša P

pre oko 3 godine

Probaj da pročitaš pravilo kada se zadnjem igraču odbrane daje crveni. Gajićev crveni karton je greška sudije
P

Pik gost

pre oko 3 godine

Čist ko suza!
K

Kočijaš

pre oko 3 godine

Pa ok, nije siguran. Neka pogleda snimak večeras pa će biti i siguran. I neka vaspita malo igrače da ne psuju kočijaški sve po spisku sudijii još posle iznenađeni duplim zurim - crvenim.
s

sataras

pre oko 3 godine

Ti hoces da kazes da je bio penal ?
r

ruth

pre oko 3 godine

Krstajicu jel bio crveni karton za Gajica, budi covek pa reci iskreno?
b

budi realan bar malo

pre oko 3 godine

Kada zadnji čovek ruši, uvek je crveni... Osim ako se u zadnjih mesec dana nije menjalo pravilo...
m

marko1

pre oko 3 godine

o kakvom rusenju pricas decko
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Bio je penal. I da je Kanga promasio opet bi pobedili mi jer smo bolji , a ti si neznalica. I uz to i los pedagog. Eno tvoj kapiten psuje sudiju , gledao sam uzivo , sve dok mu nije dao drugi zuti. Trazi uzroke poraza u svom dvoristu.
T

Trebao je dobiti

pre oko 3 godine

i direktan crveni karton!
Л

Лицемерна громада

pre oko 3 godine

Ја сам сигуран да није било пенала за громаду на утакмици у Инђији, али авај сад. Није им доста што им Вучић сређује друго место па им се екипе склањају и долазе у омладинским саставима како би се додворио делу навијача громаде који су озлојеђени јер су им лидери са трибине похапшени због рекетирања, изнуде, отмица, мучења и клања.
9

951357

pre oko 3 godine

Bas cudno. A je l' siguran da je bio crveni za Gajica?
d

djile

pre oko 3 godine

I ne samo crveni, nego i penal
G

Gostić

pre oko 3 godine

Nije bio penal,bio je zvezdanesterac

07.08.16

pre oko 3 godine

A da li je Bata Krstaja siguran za penal dosudjen Gajicu?
G

Gost najjači

pre oko 3 godine

kontakt je naivan, ali se ipak za ovakve stvari sude penali, nema dileme...
V

Vlads

pre oko 3 godine

Naravno da nije penal. Kontakt za koji se ne sudi penal, Ivanic brze bolje pao. Pogledajte ostale lige da li se za ovo sudi penal.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Kad je crvena u pitanju nema dileme,jos kad sudi Elvis Prisli,sve je jasno
a

armija

pre oko 3 godine

Pa naravno, a za svoj si siguran?