(©Reuters)
(©Reuters)

Krstajić ostao bez dvojice igrača za Srbiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 16:57

Poslednji otpao Krastev iz Fjorentine

Utakmica sa Srbijom je „biti il’ ne biti“ za reprezentaciju Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo posle dva početna poraza. Ali, težak zadatak će imati sastav Mladena Krstajića, koji je još dodatno oslabljen naknadnim izostankom dvojice igrača.

Najpre je na pozivu morao da se zahvali Ivan Turicov, desni bek CSKA iz Sofije, ujedno tragičar borbe za titulu u prvenstvu Bugarske, jer je u pretposlednjem kolu promašio penal u debeloj sudijskoj nadoknadi.

Izabrane vesti

A, nakon njega otpao je i defanzivac Fjorentine Dimo Krastev, saigrač naših reprezentativaca Nikole Milenkovića, Luke Jovića i Alekse Terzića.

Defanzivac Dimo Krastev će izostati sa mečeva reprezentacije Bugarske protiv Litvanije i Srbije u kvalifikacijama za EP. Fudbaler Fjorentine se povredio na poslednjem treningu, zbog čega ne može da zauzme mesto u sastavu državnog tima. Naknadnih poziva igračima neće biti“, stoji u saopštenju FS Bugarske.

Meč između Bugarske i Srbije igraće se 20. juna u Razgradu. Srbija ima svih šest bodova iz prva dva kola i sa pobedom u komšiluku bi bila jednom nogom na Evropskom prvenstvu, pošto će plasman izboriti dve prvoplasirane selekcije.


tagovi

reprezentacija BugarskeMladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara