Mladen Krstajić i Savo Milošević (MN Press)
Mladen Krstajić i Savo Milošević (MN Press)

Krstajić: Savo mora da ostane tri-četiri godine u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.20. | 12:45

"Biće najveće pojačanje", kaže bivši as crno-belih

Lome se koplja oko toga da li je Partizanova sezona potpuno neuspešna ili ne, kao i da li je Savo Milošević ispunio očekivanja navijača i javnosti.

Nekadašnji as i sportski direktor crno-belih Mladen Krstajić poručio je u razgovoru za B92 da Milošević mora da ostane na klupi i da će biti najveće pojačanje Partizana za narednu sezonu.

Izabrane vesti

"Savo je napravio neverovatan posao, a sada se pitamo da li će ga skinuti. Ako ostane, biće najveće pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Mora da ostane tri ili četiri godine. Isti je kao ja, tvrdoglavi Bosanac, koji je preuzeo ekipu u lošem trenutku", rekao je Krstajić.

Po njegovom mišljenju, Milošević je u derbijima pokazao da ima bolji tim od Zvezde, bez obzira na ishod prvenstva.

"Pokazao je da je bolji. Zvezda je sticajem okolnosti prva. Desili su se kiksevi u prvenstvu, pa u finalu Kupa, ali Vojvodina je dokazala da je u usponu i da veliki posao pravi Nenad Lalatović. Savo nije kriv, uprava kluba mora da ga zadrži".

Kada su neosnovane kritike u pitanju, Krstajić je izdvojio primer Novaka Đokovića.

Đokovića sada svi kritikuju, to je neverovatno! Jedno vreme je bio u maloj krizi i svi su ga „pljuvali“. Žalosno je... Nama svaka javna ličnost smeta i zato je najbolji savet da se sakriješ od svega. U Srbiji kada se povučeš onda te svi vole. Mladen Krstajić se nikome ne dodvorava i može svakoga da pogleda u oči. Ne volim sada da se mešam, čim dođeš na neku utakmicu odmah idu komentari „Evo ga na tribinama, hoće funkciju“. Ne bih da se namećem, ostajem navijač reprezentacije i Partizana, a imam i privatan biznis i dobro mi je", poručio je Mladen Krstajić.

On je pre godinu dana smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije i od tada nema angažman u fudbalu.


tagovi

Mladen KrstajićSavo MiloševićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara