Nikola Krstović, Jug Stanojević i Strahinja Eraković (©Starsport, MN Press)
Nikola Krstović, Jug Stanojević i Strahinja Eraković (©Starsport, MN Press)

Krstović i Eraković na prozivci Stankovića, TSC hoće Juga Stanojeva

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.07.20. | 09:28

I dalje se čeka rasplet oko prodaje Njegoša Petrovića Olimpijakosu

Cilj je ojačati ekipu, ali prvi zadatak je zaraditi pare i što je moguće više rasteretiti nagomilan igrački kadar. Međutim, kako to sporo teče, jer prvenstva u najvećem broju zemlja još traju, u Crvenoj zvezdi ne mogu samo da čekaju skrštenih ruku. Pa dok čekaju da Njegoš Petrović za oko 2.000.000 evra ode u Olimpijakos – to je veoma blizu realizacije – razmišljaju i o drugim stvarima.

Sportski žurnal tako piše da bi mladi štoper Strahinja Eraković i napadač Nikola Krstović trebalo da se pojave na prvoj prozivci Dejana Stankovića, pa će se tokom priprema odlučiti da li će oni ostati uz prvi tim ili će otići negde na kaljenje. S tim da sada Grafičar – u kome su bili proletos – nije opcija, jer bi obojica mogli na pozajmicu samo u neki superligaški klub. U suprotnom, ostaće u Ljutice Bogdana da čekaju šansu, znamo svi da bi zbog novih propisa trebalo da je bude više, jer će sada svaki tim morati da u svakom trenutku ima dvojicu igrača starih do 21 godine.

Izabrane vesti

Sa druge strane, desno krilo Jug Stanojev na meti je TSC-a, koji je ovog leta već doveo Damjana Dostanića iz Ajaksa i Mihajla Banjca iz Inđije. Dostanić je stigao bez obeštećenja, Banjac prema našim informacijama za 100.000 evra plus 10 odsto od narednog transfera, a morao bi Topolski sportski klub da plati obeštećenje i za Stanojeva, jer njegov ugovor sa crveno-belima ističe tek za tri godine.

Mada, tu je i opcija da Stanojev ode u Topolu na jednogodišnju pozajmicu što je verovatno varijanta koju bi prihvatili i na Topčiderskom brdu.


tagovi

TSC Bačka TopolaStrahinja ErakovićJug StanojevNikola Krstović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara