Foto: Reuters
Foto: Reuters

Krunić? Ne dolazi u Torino

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 17:50

Trener Bikova Marko Đampaolo demantovao spekulacije

Od letos se pojavljuje informacija da je Torino zainteresovan za Radeta Krunića i da želi da ga dovede u svoje redove. Čak i da na svemu insistira trener Marko Đampaolo.

Međutim, sada se upravo Đampaolo javio i demantovao sve to što se pisalo. Krunić neće preći u redove Bikova.

Izabrane vesti

"Nadamo se da će se Rade brzo oporaviti od virusa korona. Znam ga dobro, i iz Empolija i iz Milana gde je bio povređen. Popravio se igrajući za Rosonere, ima snagu i kvalitet, ali neće igrati za Torino", rekao je Đampaolo na konferenciji za medije pred meč upravo sa Milanezima.

Na taj način je definitivno demantovao glasine o prelasku Krunića u Torino koji traju jako dugo.

Krunić jeste na izlaznim vratima Milana, pominju se još neki klubovi, ali Torino se provlačio kao najozbiljniji kandidat. Sada je jasno da od toga nema ništa.

Rade Krunić je leta 2019. godine stigao u Milan iz Empolija, a često je osporavan potez uprave kluba da za njegove usluge izdvoji 8.000.000 evra.

Nije samo Torino dovođen u vezu sa Krunićem, već i nemački Frajburg. Možda nemačkom klubu ovako rastu šanse, sada kada se zna da ga Torino neće kupiti.

Pomenuta cifra od 8.000.000 evra je negde početna stanica Milana u eventualnim pregovorima. Krunić je u karijeri igrao za Sutjesku iz Foče, Donji Srem, Veronu, Borac, Empoli i od 2019. je u Milanu.

Duel između Milana i Torina igra se u subotu od 20 časova i 45 minuta.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Rade Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara