Komentari na vest

Kulibali došao u Zvezdu kao treća opcija: Izraelci za Zlatanovića tražili 1.500.000 evra, Gaiča stopirao trener

G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Planiran kao TRECA opcija? Ima se, moze se.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Čemu ove laži? Kulibali je dogovoren pre prodaje Ohija. Obuka su prodali da bi oslabili tim i omogućili Partizanu neizvesnu borbu za titulu. Terziću marš iz Zvezde!
m

miloje stolica zvezdina

pre preko 1 godinu

Zanima me da li se Kulibali po pokretima, trcanju i udarcu glave, dodavanju uopste ikad i bavio fudbalom???
G

GostOzbiljanBG40

pre preko 1 godinu

Oni hteli da dovedu Zlatanovića a momak dete Partizana. Nigde to u tekstu nije spomenuto. Prošao sve njihove omladinske kategorije ali nije uspeo da se ustali u prvi tim. Pa su ga poslali u Surdulicu koja ga je kasnije odkupila. Dečko je grobar. Redovno je po društvenim mrežama kačio golove Partizana ili atmosferu sa stadiona. Nije problem bio tih milion ipo evra jer je Zvezda prodala Ohija za milion i ne bi bio problem da se doda jos pola miliona ali očigledno dečko nije hteo u Zvezdu.
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Imali su Zlatanovića ispred nosa čitavo vreme dok nije otišao iz Radnika...Tada su ga mogli uzeti za 500.000 možda i manje...Ali Terzić i Mrki dva maga 🤣🤣🤣
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Pa Pavkov je bio slobodan 6 meseci pre nego što će ga Radnički prodati Zvezdi za 350 soma plus procente. Još tada sam pisao koliki su to hoštapleri u pitanju, kako muljaju i kradu.
b

biče teško

pre preko 1 godinu

Nama treba trener i konačno neko da shvati da je Nikoliču mesto u timu a ne na klupi dosad ga menjao ovaj novi Afrički igrač Kwanga koji nije pokazao ništa još nas ukanalio crvenim.Stankovič je shvatio i brzo ga sklonio na klupu nažalos Miloje ga nazad usidrio i opet je bila prespora sredini Kvanga-Sonogo.Kanga nešto vredi samo ovaj treči Gejlor Kanga
S

Sale433

pre preko 1 godinu

Jesi li promenio mišljenje nakon utakmice?
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Човек не уме да трчи. Ништа фудбалско на себи нема. Једино је добар на поделу плате и уплату половине на ино рачун. Оваквих као он има по градилиштима широм Србије.
x

xaxa

pre preko 1 godinu

Pa kako kad je zvezda bila spremna i 3 miliona da da za spica,sto onda ne dadose 1,5 milion za Zlatanovica,nego se spinuje I laze da smo blizu katanca i da se mnogo duguje igracima zato nece da igraju..
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Treća sreća....ahahaha

Sasa Zivkovic

pre preko 1 godinu

Amateri, prvo se dogovori novi igrač, pa se onda prodaje. Oni pozurili da prodaju dvojicu, vez dogovorene alternative. Strašno. Što reče Terza nedavno za Degeneka, da Zvezda raste i da ga je prerasla, sada se to isto odnosi i ba njega. Uradio šta je uradio ovih godina, ali je to njegov maximum, Zvezda i zahtevi profi fudbala su prevazišli njegove sposobnosti.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Jedan od najboljih komentara na sajtu u zadnjih pola godina,pravo u centar !
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Ako se ne varam JKP pogrebne usluge za koji sat takođe ima meč.... Znamo da se Bajern iz Humske stabilizovao, oterao upravu, igra dominantno i da gazi i u Srbiji i u Evropi.... ali daj malo sjašite sa ovim providnim rovarenjem i pljuvanjem po Zvezdi, malo se prebacite 500m dalje... Od 200 komentara bar 90 je od rakara, a ostatak od ovih što apeluju da počnemo sa 4 omladinca, a mi trenutno jedva i sa prvom postavom dobijamo... Zvezdo moja blago tebi.... Svi ti žele samo dobro!
P

Pazi sad

pre preko 1 godinu

Ovde treba jedan restart,da se zaredjaju kiksevi u prvenstvu,u logi evrope topovsko meso,pa da se probude malo i ostali navijači,jer od ovih plaćenika sa severa nema ništa. Partizanovi bar vicu uprava napolje,a ovi otvoreno kradu klub Al se zato podmiruje sever pa se cuti. Ej pola miliona rezervnom igraču od 30 godina koji pogodak nije postigao? Srnic i zadnji vezni i desni bek sa Gobeljicem! Alo! Povredjeni Pesic mora da igra jer nema ko! Trener bez autoriteta! Bezobrazluk i lopovluk. Svaki uspeh treba prepisati Vladanu Milojevicu,inače bi ovi odavno već bili bivši. Gde si sad Terzicu da pričaš kako je nikad jači tim? Izadji pred nas koje ne finansiras pa odgovori na pitanja gore.
B

BANKOMAT

pre preko 1 godinu

Stranac treća opcija?
Č

ČikaMirko

pre preko 1 godinu

Ne zamerite mi što jedem go..na ovde po ceo dan, nemam drugo ništa za jelo
K

Katastrofa

pre preko 1 godinu

Kulibali zašto zar nije Pavkov kvalitetniji mi ga puštamo i dovodimo duplo lošijeg napadača koji više manje stoji a trči samo kad se napada.Sonogo i Kwang najsporija sredina u čitavoj evropi pored Sonoga prolaze kao vozovi dok Kwanga nezna svoju ulogu opet do ulaska Kataia nismo jednu loptu sačuvali a ulazak Nikoliča mnogo prekasno jedan pravi veznjak ulazi na 5.min. i postiže gol koji nesluži ničemu.
@

@najsporiji

pre preko 1 godinu

U čitavoj evropi, pretera ga brate. Ajde kritika ali toliko nipodaštavanje, stvarno ljudi preteruju.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Kwanga? Aj nauci prvo imena fudbalera, pa dodji da nam das stručne komentare!
D

Dati decku sansu

pre preko 1 godinu

Ajde Miloje daj Kulibaliju bar 3-4 utakmice u nasoj ligi da odigrao 70-80.min isto kao sto dobija Pesic balvan koji ne moze prazan gol da ubode cak i da mu se golman skloni, pa onda da sudimo ko je bolji spic od njih dvojice,a ne ovako Kulibaliju samo 10.min po svakoj utakmici a Pesic 80.min i onda se kao meri ko je bolji od njih dvojice! Za samo 10.min po mecu ni Ronaldo i Mesi gola nikad dati ne bi mogli! Kulibaliji dati sansu 3-4 meca po 80.min pa onda da sudimo o njegovim kvalitetima a ne na osnovu 10.min u igri!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ја мислио да је Пешић дао неки го.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Kulibali bi posle 30 minuta kolabirao i sa tako malo trcanja.Covek je totalno nespreman,osim za balon,malo fudbala sa drustvom pa na pivo.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Није главно питање Кулибали и која опција је он био, већ због чега је Охи отеран након 6 месеци, а толико се чекао из Норвешке? Онда се мора поставити питање да ли је могуће да Кулибали има 40.000 евра месечно, самим тим колико се у тој плати тале Терза и Мркела. Па поставити питање колико је Мијаиловић имао у Чуки, а колико сад у Звезди, па опет видети колико се Терза и Мркела тале и код његових примања. Кад се то сазна, биће онда много тога јасније. И што пре се сазна, за Звезду ће бити много боље.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Od 100+ milki nema 3.5 za ovog malog Zlatanovića i Adoa. Ima sa Nenu i Spidija, Bog da im splavove prosti! Ima i za Falka, koji je putem pod noge odavno otišao kući. Prodaš Kangu i Radonju, zameniš ih polupanim Marinom i neprikosnovenim VLPom. Kazniš Bena klupom, zameniš ga Garsijom. Gobeljić/Srnić ključni igrači po desnom boku petu uzastopnu godinu. Borjan dve godine uzastopno lični krivac za ispadanje iz LŠ ali mora da brani svaku pa makar i protiv onih bombardera iz male moštanice. Rodića jašu kao da mu poseduju premiju na životno osiguranje. Centarfora krštenog ne da nema od Boaćija nego se sve više forsiraju centarforske idile moje mladosti tipa Zorana Filipovića/Husrefa Musemića, osim što su oni bili igračine, a ovo savremeno drveće, od Pavkova, do Pešića, uz Ohije, Dionije, Kulibalije, i ostale p**darije postoje samo da bi se forsirao fuzzbalj iz tisućudevetstoosamdesdevete! Molim Boga za stranca da vodi klub ili barem nekog gastarbajtera s uspešnom gradjevinom u Lajpcigu, da barem neko ko razume profitabilnost vodi klub.
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Ali polupani Marin... Jedan od najboljih stranaca koji je igrao u nasem fudbalu, ovo ti kazem kao Partizanovac.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Pa šta ako je i najbolji? Prodali su Kangu, Radonjića, i Joveljića u relativno kratkom periodu. To je bilo oko 10/11 milki. Tad su mogli da dovedu tri kvalitetna igrača od po 25 godina. On je igrao dve sezone a Ivanić ga je zamenio da niko nije ni trepnuo kad je otišao.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Zasto je onda otisao Ohi?Ko ce da plati za ovu godinu?Bodovi za sad 4?Nama treba 10 bodova !!!! I sve manje od toga je neuspeh.Hajde i da istrpimo manje od toga ako plasiramo 2/3 klinaca koji ce zameniti nosioce al ni toga nema za sad.Vasa je godina na nama je ko ce sledece godine biti clan i vas finansirati.Imate jos 4 utakmice videcemo ako budemo 4 to je za jos neciju ostavku.
K

Kulibali u Spic

pre preko 1 godinu

KULIBALI KAKAV GOD DA JE,ZA 3 KLASE JE BOLJI OD BESKORISNOG PESICA KOJI BAZEN DA POGODI NE MOZE!
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Da li je potrebno trener 100 puta da izjavi kako on nema snage za vise od 15 minuta, da biste vi to shvatili?
Д

ДА ЛИ

pre preko 1 godinu

Је цела СРБИЈА, СА СВИМ ДРЖАВНИМ ОРГАНИМА, ОБИЧНИМ ЉУДИМА, ЗАБОРАВИЛА ШРА ЈЕ КВАЗИ ДОКТОР УРАДИО О Ф К БЕОГРАДУ, И ДОКЛЕ ИХ ЈЕ ДОВЕО
С

СРАМОТА

pre preko 1 godinu

Од управе, државе, да се тако пред очима јавности краде, да правна држава, ни људи задужени за истраге и процесуирање не испитују ове криминалце,поготову што је један УВЕЛИКО требао да буде у затвору!!!!!!!!
O

Očekivanja nula

pre preko 1 godinu

Koga god dovedu može i Levandovskog ili neki drugi rezultat postizanje golova če biti isti sve je to zasluga taktike Milojevič znači kod Stankoviča je delovalo gotovo bezprekorno golovi su padali kao na traci kod Milojeviča mi u prvenstvu teško postižemo golove kratak pogled unazad gol razlikom kod Dekija bili 20-1 Kwanga i Sonogo su 2 igrača manje posebno ovaj što je primio crveni što če svakako biti bolje za igru Crvene zvezde.
7

76543

pre preko 1 godinu

Nego sad bageristi da klicete na tribini MRKELA MITAR... Ima da podrzite direktora Jel to jasno?
S

SB

pre preko 1 godinu

Opravdavanje jos jedne greske doktor Terze. E moj mrkela , Iliev je za tebe Mino Rajola licno
7

7865

pre preko 1 godinu

Jao kolko sam se smejao kad je groblje dovelo onog Washingtona.. Uvek dokaz da od goreg ima gore Bravo za nase skaute
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Sto je najgore msm da nam je on dao gol...
4

4587

pre preko 1 godinu

Ne smeju da ga stave od poctka da im se ne smeje cela drzava... Igrace Ben ako Pesic ne bude spreman Ovo nije fudbaler A pola milke isparilo
č

čikaMirko

pre preko 1 godinu

Najbolji je jugoslovenski fudbalski klub Partizan, i najbolji je SNS. Hvala za 30 meleona Ostoji, mom uzoru iz SNS a.
h

humskapfc.

pre preko 1 godinu

Mi pljujemo nasu upravu jer su dno dna, a potpisujem da je zvezdina uprava jos gora, a zamazuju oči namestenim titulama.. Jel treba dokaz od ovog gde od 10 stranaca dovedu JEDNOG ILI DVA da valja, a Partizan od 10 stranaca ubode 8.. Oteraju dva top spica (Pavkov je za rezervu odlicna spic) a dovedu ovu dvojicu.. Jel treba dokaz da imaju budzet 30,40 m potrose tolike pare za pojacanja i umesto da budu milion svetlosnih godina od Partizana sa ovom lopovskom i nesposobnom upravom, mi u egalu, pa i da ste u prednosti to je minimalna prednost.. Sami sad vidite sta ce biti sa vama kad ne bude ovog sto sad imate i gde ce te da zavrsite kad ste sad u rasulu sa tolikim parama.. Moze te da pljujete ovde i odgovarate koliko hocete, samo se setite reci Vidica i Koromana gde ce te biti kad ode Terzic za koga je Vucelic mala maca
k

kup

pre preko 1 godinu

Ako vi verujete u naručene tekstove od dr terze, onda pišite o njima... Prodaš dva napadača, ostaješ sa jednim..i onda se cenkaš...ako se nije cenkao za onog italijanskog Mesija i francuskog bika..da je hteo kupio bi napadača valjanog...ali, bolje da se pokaže na svadbi kod Cecinog malog, da kiti pevaljke...a mora nešto ostaviti para da potplati svoje navijače
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Nema para - zato su prodali - frka je. Prodaj i krpi. Saberite 2 i 2
n

nebo

pre preko 1 godinu

Ako vas neko pita, prajd je juce zabranjen i nije odrzan i to nije bio prajd nego samo setnja. Jel jasno!!!! Zasto me ova saopstenja u i oko zvezde podsecaju na to???!!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ahahahah kako je Interventna bežala na Autokomandi kod Franša. To je smehotres. Bio sam tamo. Može da se nadje snimak na Netu.
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Okupacija guzića
i

ili mi ili oni

pre preko 1 godinu

Sta je odrzano ne znam, ali znam da je bruka sto je bilo tako malo incidenata. Oni slobodno ne smeju hodati. Ili mi ili oni. To se jadno vidi na primeru zapada. Obican covek nema vise nikakva prava.
N

Necer8

pre preko 1 godinu

Klasičan primer naručenog teksta da bi se opravdale greške i pogrešni koraci Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele. Jedan je potpuno nesposoban da dovede kvalitetno pojačanje dok je drugi običan lopov.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Idan Vered,Frenklin Salas,Vinicius Paśeko,Migel Arauho,Omega Roberts,Bruno Mezenga,Eli Babalj,Natanijel Asamoa,Džošua Parker,Gbolahan Salami,Rikardinjo,Erik Jirka,Džonatan Kafu,Lorenco Ebisilio,Rašid Sumaila,Mateo Garsija,Radziv van La Para,Alberto Kanjas,Tomane,Žander,Falćineli,Falko,Dioni,Motika,Aksel Bakajoko,Ohi,Risario Živkovic,Migel Arauho,Bruno Matos,Dzeferson da Silva,Danijel Avramovski,Mamadu Mbođ,David Babunski,Damijan La telek,Dzon Ruiz,Tomas Fibel,Adam Mičel,Abraham Frimpong,Pablo Mouče,Viveiros,Hoze Alberto Kanjas,Usman Marong,Srdjan Spiridonovic,Ričard Odada,Kulibali,Azarov....nije loše
К

Кад

pre preko 1 godinu

Ће људи да схвате, ТО НИСУ ГРЕШКЕ, ВЕЋ СА НАМЕРОМ РАЂЕНЕ СТВАРИ, УЗИМАЊЕ ПАРА, И ЈОШ ВЕЋЕ БУНАРЕЊЕ КЛУБА. ЗАР СУ СВИ ЗАБОРАВИЛИ О Ф К БЕОГРАД!?!?!?!?
8

8765

pre preko 1 godinu

Pa ako su neimari sa severa zadovoljni transfer politikom onda to znaci da gulanfer radi odlican posao Radi al za njih.. Terzu... I sebe Pola ovih igraca u zadnjih 7 god ne bi uzeo ni Radnik iz Surdulice
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Radnik je ozbiljan klub,gde se vodi računa o svakom dinaru.90%,tih krševa ne bi bukvalno niko u Srbiji a ni drugde uzeo niko,jedva Ohi ode u Dansku nazad,svi ostali cirkus.A bačene desetine miliona €...široko
č

čikaMirko

pre preko 1 godinu

Najzadovoljniji su komunisti partizanovi. SPS DS SNS. To su nasa partizanska braca komunisticka.
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Je ne razumem zasto zvezda ne dovede propalog napadaca koji je bio veliki talenat ? Pa boaci i sadiq su najbolji primer da se kod nas vracaju u formu i jos zaraditi mozemo
M

Micas

pre preko 1 godinu

J... va. Kuli.... !!!
n

nebo

pre preko 1 godinu

Lepo, znaci kriv je Izrael, kriv je trener, navijaci, kulibali, sto je treci izbor, krive su kuglice sto su nam je dodelile Omoniju, Serif i Makabi, idemo dalje, krivo je more, kriva je visoka trava, kriva je ograda na stadionu,.... Izvini terzinjo, oprosti nam sve nase grehe!!!
3

3579

pre preko 1 godinu

врати се Диони све ти је опроштено!
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Pustiti ga danas od pocetka..neka igra malo lik, malo da ima minuta, pa da vidimo. Sta samo prozivamo sve redom..Ivanica smo prozivali mesecima, sad ispade najbolji nas igrac..pustimo ljude neka igraju malo. Ne moze se non stop pobedjivati..pa Bajern u Nemackoj izgubio od Nn Ausburga..msm 4 tekme bez pobede..a milijarderi..dovode koga zele..pa nije drama kao kod nas, isto tako i veliki skupi Juve..mi smo finansijski mozda 200-ti klub u Evropi, jer vecina klubova je platezno sposobnija od nas..a po rezultatima dosli do 35 msm..budimo zadovoljni malo nekada..
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Nerazumem toliko podrzavanje navijaca u ovakve transfer promasaje uprave kluba....ajde da kazemo da je ovo mozda 3-4 promasaj u transferu ali kada imate preko 40 igraca koji su poslednjih 8.godina dosli iz inostranstva a nijedan nije pokazao nista onda stvarno je nerazumna podrska kao i trazenje vremena.Imali ste Ohija koji je ocigledno dosao spreman i to kao najbolji strelac Norveskog prvenstva...ispostavilo se da je taj igrac bio samo kombinacija da pojedinci zarade bez da imaju bilo kakav interes prema klubu.Veoma jasna je situacija i onda se desi da se dovede povredjeni Pesic i sumnjivi Kulibali da zamene dva napadaca koji su bili ozbiljan deo tima....nestvarno.Zaista mi je interesantna ta podrska upravi kluba....pogledajte danas sastav C.Zvezde i videcete da od 15.igraca koji budu nastupili u danasnjoj utakmici od cak njih 11.najmanje klub nece dobiti ni evro kada na kraju sezone budu odlazili iz kluba.Neverovatna činjenica i podatak da imas tim u kojem od standardnih 11.cak od njih 10.znas da neces zaraditi ni evro a pojeli su svaki od njih barem po 500k.i to najmanje.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Evo ovo je kLJasičan primer novokomponovanog Terzinog plana. Sad šalje "umerene" da nas umire. Mrššš bre. Lik se nije izborio da igra od početka utakmice tokom desetogodišnje profesionalne karijere. To kao ono sa Dionijem "nije on kriv što je došao sa 10 kg viška". Pa dokle vi mislite da te priče mogu da prolaze? Ako već eksperimentišemo gde je Motika i ona famozna braća Mituljikić?
g

gresis%%%%

pre preko 1 godinu

ti izgleda ne razumes da bajern nije drzsvni klub vec vlasnistvo akcionara i da ako taj klub pravi minus moraju to da plate vlssnici a kod nas klub u vlasnistvu drzave ako pravi minus drzava krpi i to je dobro doslo terzicu tali se sa rupama od igraca uzima procente kada zapne za plate zovi vucica da neko drzavno preduzece uplati a tetzic svuda dobar . dosta je vise terzicu skini zvezdu sa budzeta drzave i da vidimo koliko si ti uspio da ozdravis klub da sam zaradjuje za svoj budzet.
n

ne zamerajte

pre preko 1 godinu

Kulibaliju,krivi si iskljucivo oni sto dovode takve kao on..nije moguce da toliko ne znaju vec se ugradjuju i boli ih uvo
M

Mita Transferone

pre preko 1 godinu

Sta ste se bre uzjogunili na nas, pa nema sta da brinete... Sef ima spremno desetak odlicnih, vrlo ostrih saopstenja u fioci ako u prvenstvu krene sta naopako, a sledece godine u LS cemo da napravimo tim za nikad jaci od Barija, ali ovaj put stvarno, jer ce nam leci neka kinta od Uefe za to, a ne ko sada da se mrcvarimo sa ovim nasim drzavnim sluzbenicima i njihovim bankama, te daj sada milionce, te onda samo dva, tri.. pa opet samo pet... Uvek neki izgovori te moramo plate, te penzije, te deciji dodatak... Pa ne moze bre se sa tom crkavicom raditi. ..Treba najmanje 50 miliona da se napravi tim za LS kao sto sef kaze.. Ajte bre...
m

mesar

pre preko 1 godinu

brate nedostaje tijos markica za prevoz i regres za topli obrok... :)
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Nemam ništa protiv Kulibalija, on je ubo premiju, uzeo pola miliona evra za godinu dana, al' imam protiv Mrkele i Marina koji su ga doveli, živi dokaz njihove nestručnosti. Umesto da rastemo kao klub i dovodimo ozbiljne igrače mi se brukamo i tonemo sve dublje. Sve što je veliki dr mr Miloje postigao, ulazak u le posle 10 g i 2 lš za 3 godine, i 70mil evra mi smo pretvorili u veliko ništa, sad nas biju svi po ušima, živi bili pa videli 1 bod ćemo imati u grupi.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Marin je klasični gastarbajterski folirant. Nemački gradjanin i reprezentativac kad je bilo profitabilno. Našao preko Zvezde način da naplati za karijeru koja je puno obećavala a baš ništa u stvarnosti bila. Sad i on kao "nalazi" igrače. Pazi "otkrio" Bukarija. I to u istom trenutku kao ja i još milion zvezdaša kad smo ga gledali kako leti pored Rodića, hahaha. Zvezdi trebaju savremeni stručnjaci. Još bolje da nisu Srbi. Niko ne pominje da su Luka Jović, Mijat Gaćinović, i Fića Kostić svi svoj najbolji fudbal igrali kod Kovača. Da je Jurić stvorio Ivana Ilića i preporodio Darka Lazovića, dok sad isto radi za Radonjića i Vanju. Pamet u glavu braćo Srbi.
h

h00die

pre preko 1 godinu

Kakva je to transfer politika dovoditi nespremne igrace i povratnike u nedogled za ozbiljne plate od kojih se mozda 1 od 10 ispostavi kao pojacanje? Sa mladim igracima se radi katastrofalno u prvom timu, dovede se Motika za veliko obestecenje, ne daje mu se sansa uopste, Stankovicu malom menjaju poziciju na silu, Erakovic koji je najvredniji igrac tima i koji je projektovan za prodaju od 10+ milion se gura na beka. Na kraju ce i njega unistiti, otici ce za milion kao i Gavric. Ristica su upropastili, Terzica se odrekli prelako, a kuburimo sa bekovima. Jedino sto je pozitivno jeste sto su poslednjih godina uspeli da sacuvaju nosioce poput Ivanica, Rodica, Borjana vise sezona u klubu, sto je do pre 5 godina bila nemoguca misija, ali sve ostalo oko transfer politike je jako lose i deluje bez ikakvog jasnog plana i dugorocnog cilja.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Prelazni rok u C. Zvezdi se ne radi sistrmatski nego stihijski... Za ovu sezonu je trebalo da se traže pojačanja početkom prošle sezone i dovode u zimskoj pauzi... Isto tako i zza sledeću sezonu, sad ih traži dovodi ih u pauzi za SP ili na polusezoni... I, po mogućstvu, obavezno se zalepiti za jednog igrača koji sigurno neće da dođe, jer to je odlika ove uprave (pored kombinacija sa ugovorima)...
P

Pera Kalenić

pre preko 1 godinu

@ Grešiš druže, prelazni rok se ne radi stihijski, već strogo sistematski, tačno, ciljano i efikasno. Ničeg tu nema slučajnog (osim za naivne). Traže se samo oni spremni za kombinacije i raspodelu i "viška vrednosti", pa svaka budala zna da Rikardinjo, Žander, Stojiljković, La Para, Spiridonović, Kulibali,,, nisu igrači, niti su ti ikad bili, ali koga je za to briga, oni su poslužili svrsi, i svi odlaze prezadovoljni, jer nigde na svetu ne bi igrali za više od mesečnih bonova za tri obroka i plaćenu sobu sa zajedničkim kupatilom, a iz Zvezde odlaze kao ozbiljno bogati ljudi. Zadnji primer je Spiridonović koji je kupio BMV od 80.000,00 evra, na platnom spisku je Zvezde a više ga niko neće ni na pozajmicu. I ko zna kad je poslednji put kročio nogom u Beogradu, a zaboravio je gde se nalazi stadion.
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Pokazivao mi drugar šta se piše za igrače i upravu Zvezde na zatvorenoj telegram grupi kakvi su to šokovi. Grupa gde su viđeniji navijači znači nema nepoznatih, kakve su to priče nego neće da ih iznose u javnost ali kad se bude obznanilo biće cirkus
m

majke

pre preko 1 godinu

ti?
G

Gost23

pre preko 1 godinu

И шта пише, изнеси нешто у јавност! Једино навијачи са запада и истока могу покренути одлазак Терзића, Мркеле и целе булументе, а онда пустити државу да прочешља папире, изврши истрагу и саслушање свих играча што су прошли у Звезду
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Pa kaži nam ti šta se piše

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Meni samo jedno nije jasno ako si doveo ovog Kulibalija pa daj ubaci ga jednu utakmicu od početka, napravi neku taktiku za utakmicu gde ćeš koristiti nešto od onoga što on zna ako bilo šta zna i da vidimo da li može da igra u Zvezdi ili ne. A ne ovako ulazio je u pet utakmica i igrao ukupno 66 minuta i u svih pet utakmica smo jurili negativni rezultat gde se nije znalo ko šta igra. To je ranijih sezona mogao da igra Pavkov koji svojim ulaskom zbuni i protivnika a i naše igrače i iz takve haotične igre da gol. Ako ste ga zbog toga doveli da svojom pojavom zbuni sve na terenu i da gol kada jurimo rezultat onda ste se baš prevarili i niste trebali ni da ga dovodite a pčigledno ste igrali na tu kartu. A možda se i plašite da ga pustite da igra od početka pa i da ubode gol ili nedaj bože dva, onda bi morao u prvu postavu ali šta bi onda sa Pešićem koji nebi došao da mu nije obećano da će biti starter u svakoj utakmici.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kako da ga ubaci kad nema snage za 15 minuta.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Za ovoga iz šljivika:Ja smem da se kladim sa svakim da taj Kulibali ima više snage da izdrži utakmicu od Kataia, Pešića i Bena.
O

Ohi & Pavko

pre preko 1 godinu

Džabe botujete za terzu, zabrljao je i to svi vide
n

navijac 1988

pre preko 1 godinu

koga stitis darjane?? zasto ne pitas koliku platu ima onaj bezveznjakovic?? da li je tacno da su mu dlai 420k godisnje?? svi ce odgovarati za ovaj zlocin prema klubu, upamtite to!!!

Miki

pre preko 1 godinu

Dovođenje igrača u CZ je potpuno haotično, slučajno i po principu pokušaja i pogreške. I naravno kada se vidi ko je doveden, pokaže se da su to neupotrebljivi odn. škart igrači. Sramotno je dugi niz tzv. promašaja pa se čudim kako CZ uopšte može sa tom gomilom beskorisnih igrača da izdrži odn. šta se očekuje sa takvima. Da li su se u klubu zapitali o bačenim parama zbog beskrajne kolone promašaja. Kada se sve to sagleda, plašim se da takvo ponašanje prevazilazi kategoriju slučajnosti!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

NA ROBIJU BRE, ojadili ste Zvezdu. I napred Zvezdo, Crvena Zvezdo, znaj da uvek Zvezdo, uvek Zvezdo, uvek biću tu da bodrim, i da te volim, i da ti život poklanjam. I ajmo sada svi Zvezdaši gromko urla neka grmi, neka se trese stadion ZA SLAVU NAŠE CRVENE ZVEZDE KOJA JE SVETSKI ŠAMPION. NANANA NANA NANANA NA NA...
K

Kulinajebali

pre preko 1 godinu

A zamislite da Lazetić nije brže bolje prodat? Da je ostavljen? Za klasu bolji igrač od Pešića a isti tip. Kulibali je broj jedan bez konkurencije u moru promašenih dovodjenja.
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Nista ne bi doneli ni jedan ni drugi svakako, pa ni Kavani ne bi doneo u ovakvom sistemu gde spic nema ni jednu loptu u toku meca koju moze da iskoristi, gde ga gadjaju Milunovic, Erakovic i Gobeljic s 40m poluvisokim loptama (neuspesno).
n

nema sta

pre preko 1 godinu

Najgore je kada se od silne mrznje prema upravi navijaci zvezde i ne procitaju komentar pa ostavljaju pluseve na najostrascenije grobarske komentare...
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Ništa ne mogu reći za njega još nije ni imao priliku da se pokaže,ako je bio 3. opcija naših skauting majstorsa to već nešto govori. Prodaja Ohija krivično djelo. Na terenu se još o držimo kako nam uprava radi ja ne znam ko normalan može da podrži Terzića. Nabio plate poluigračima,niti zna da dovede niti ima para za dobrog.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Tako brate, lepo se napise da novca nema, da nas je uprava lagala, upisala unapred imaginarni novac iz tamo neke LS koju cemo mozda igrati, da navijaci odlucuju kad koji igrac moze doci u klub, broje krvna zrncad, da li je tuzio klub ili nije, da li je grobar, ustasa ili balija, doduse kad to njima odgovara,....NAVIJACI????? Od kad su Delije sever navijaci?? Iskreno ja kao obican navijac kluba ne bi da se mesam u privatno preduzece sa severa, to je privatna svojina!!!Vidite da nije tesko da se lepo kaze kako se igraci dovode bukvalno po princicpu daj sta das, bez plana, programa, nego eto samo da se popuni platnii spisak. Mi obicni navijaci, doduse vidimo vec odavno taj fenomen ali eto lepo je nekad napisati jer jos uvek ima odredjeni broj tvz, navijaca koji su jos uvek u ubedjenju da je Zvezda osnovana 2015-e godine, da je osnivac kluba onaj odozgo, prvi, jedini, svemocni presednik kluba terza zvani madjija, da imamo mnogo bolji tim od tamo nekog FK Barija, ( ne bi me iznenadilo). U svakom slucaju pohvale za tekst, s nadom da to nece ostati samo kap vode u moru!!!!
U

U inat dušmanima

pre preko 1 godinu

Evo ko su sve JSD Botovi koji se predstavljaju kao Zvezdaši, a ustvari su Grobari. NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA, Don Vito Corleone, Visente Del Boske, Škrabotina, Iz šljivika, SilverSurfer, Drvo, DSCZ, Sladjajac, d. g, Esex, VecaBgd, Novak majstor, CaleB pravi, itd itd itd. A da im kažem da će Dr fudbala Gospodin Terzić do penzije voditi Zvezdu. I nastaviti sa odličnim poslovanjem. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Samo oni mogu da nas vodu u pobede. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
U

Upiši i mene

pre preko 1 godinu

Upiši i mene u botove. Ne znaš druže koji keš dobijamo da pljujemo po Terzi. On siroma' od jutros na mešalici, radi na ploči za novi trening centar. A nama plaćaju debelo. Što Grobari, što opozicija, a dosta keša daju Mamić i Dinamo...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Alo ti U INAT DUŠMANIMA, video sam te juče na Paradi, imao si zastavu u bojama duge. Sreća vaša pa su panduri bili tu.
P

Pera Kalenić

pre preko 1 godinu

@ A Ja, Gde sam Ja ovde ? ODMAH da si me uvrstio u ovo odabrano društvo, Jel' jasno bre !!! Jajaro!!!!!!!!
S

Sla6

pre preko 1 godinu

Jbt.Sladajac...
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Nadaj se , nadaj sinko....nada umire poslednja. Necete dugo jos potrajati, ni ti ni onaj koji te placa....Btw, bilo bi pristojno sa tvoje strane, da makar pokazes trunku inteligencije, i objasnis ovde ljudima - sta je to lazni navijac Zvezde, i daj neku makar prostu definiciju toga...verujem da nisi u stanju. Hajde, napisi jednom i nesto smisleno za promenu, i "u inat nama dusmanima", jer mi smo bezobraznici koji se usudjuju da koriste sopstveni mozak " u inat dusmanima".
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Ako te Terza placa da trazis Grobare po komentarima, onda je ovo okej komentar, a ako te ne placa, zajebana situacija...
7

76980

pre preko 1 godinu

Ovde sam na portalu cuo za svaku poziciju bar 4 bolje opcije od ovih sto je mandov doveo Ko ti pokaza You tube 45 miliona nas kosta za 6 godina
G

Gost nezvani

pre preko 1 godinu

Darjane, Darjane.....jel ovaj teks pokusava da opravda nesposobnost uprave CZ, madjije i mrkele....koga je briga sto po ko zna koji put promasuju sa "pojacanjima", za 10 god broj stranaca koje je zvezda dovela i pogodila moze da se nabroji na prstima jedne ruke i to je mnogo. Bitno je da se okrece, da promase i jos toliko, debelom razmazenom detetu ima da se trpa u zadnjicu. Zvezda plovi dokle god je na kormilu drzave jedan covek, mir na severnoj sipci bice dokle god on lebdi iznad Rajka. Kad to jednog dana nestane, kula od karata ce se srusiti, naduvani balon ce puci....a samim tim ni ti neces ovakve tekstove objavljivati za 200e. Srami se profesije koju zloupotrebljavas, umrlo je objektivno novinarstvo i izvestavanje.. odavno. Kad sve ovo prodje, valjda ces moci da se pogledas u ogledalo. Ovo ne pisem da bi se objavilo, vec da bi ti procitao ili da ti neko prenese ovu poruku. Znam da se ovo nece objaviti. RIP Darjan!!!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Са чим је сендвич? Ако има мајонеза, пази да ти не капне на тастатуру.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Cutii, bar se pise o tome, opravdanje ili ne, fakat je da su kritike od obicnih navijaca bile uvek na mestu i opravane, sto ovaj teksti potvrdjuje!!!
B

Bas si jadan

pre preko 1 godinu

Grobarcicu koliko si jadan ja nemam reci..
M

MRS

pre preko 1 godinu

Jaooo vidi grobarcica, nego si zadovoljan pojacanjima u kk partizan to vam je duh doveo, licemercine jedne grobarske
a

ajde ajde

pre preko 1 godinu

A ko trpa pare u KK i FK partizan molim te javi nam licemerni glodaru
b

bas jadno

pre preko 1 godinu

Da navijac zvezde ostavi ovakav komentar na vestima kk partizan taj komentar se ne bi pustio.... sto dovoljno govori o moderaciji mozzart sport.
P

Pa da....

pre preko 1 godinu

ALi zato se grobar raduje Naneliju, Panteru, Exumu , Papapetru, itd. Ali 'nate trpaju se pare u zvezdu hahahahaha koliki ste vi licemeri grobarcici ja ne verujem.... stalno isti komentari od vas ali uvekisti izgleda da vas dobro placaju u centrali
L

LOL@

pre preko 1 godinu

Napred Ostoja, tako je samo dovodi skupe igrace u mezimicu partizanku,sta nas briga odakle su pare e takav grobar je pisao ovakav komentar, licemercina klasicna
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Čestitka za komentar. I da dodam tj. CITIRAM Darjana: "KALIFA KULIBALI JE DOŠAO KAO SLOBODAN ZA 480.000,OO EVRA"... Kalifu Kulibalija niko u Evropi ne bi platio ni 48 evra, zato što Kalifa može samo da služi na treningu kao deo živog zida, i to Terzić zna, ali ga uopšte to ne zanima. Kalifa je nevažan kao i Azarova, kao i ko zna koliko pre njega i posle njega, važno je samo da je bilo koji kalifa i bilo koji menadžer spreman za "saradnju", i da voli okretne igre. A navijači Zvezde? Navijači Zvezde izgledaju kao uplašeni zečevi, uplašeni i odavno popišani od grupe samozvanih navijača severnjaka koji su zaveli strah na stadionu., i od snova za igru u Ligi šampiona pre dve nedelje, danas se od Napredka i eventualnog neuspeha tresu svi, od Napredka koji je sigurno jedan od tri najslabija tima u ovoj bednoj ligi.
@

@UNUK ĐENERALA

pre preko 1 godinu

Da li do tvog mozga dopire da je komentar napisao jedan klasican grobar koji mrzi zvezdu i tu mu cestitas na komentaru???
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

@ Ko god da je napisao ovaj komentar, Zvezdaš ili Partizanovac, nije me briga, komentar je tačan od reči do reči,,, A AKO SE BILO KOJI GROBAR PODSMEVA ZVEZDAŠIMA ZBOG TERZIĆA ili Mrkele, onda je zaista samo jadni debil, Ni Terzić ni bilo ko u Srbiji koji je radio u u bilo kom klubu nemože da bude VEĆA LOPINA I VEĆI ŠLJAM OD VUČELIĆA SVE I DA HOĆE. SAMO DA IH PODSETIM, KLUB IM JE OSNOVAO TUĐMAN (i današnji Partizanovci za to nisu krivi) a klub im danas vodi Titov đak i sledbenik Vučelić, e za to su krivi.
7

7654

pre preko 1 godinu

Kakve mi igrace dovodimo. To je za rubriku Verovali ili ne
6

6-ta u nizu...

pre preko 1 godinu

Znaci "strucnjacima" koji sede za kompijuterima 24h non stop,drze telefone u rukama i spamuju poruke po svim portalima, i koji belog dana ne vide niti izlaze napolje u opste i igraju igrice po ceo dan i noc,njima takvima "strucnim za fudbal" sad Kulibali ne valja a decko igra samo 10.min po utakmici gde ne dobije ni 2 upotrebljive lopte za to kratko vreme koje provede u igri! Ali zato im Pesic valja koji igra svaki boziji mec od pocetka do kraja i na zadnjih 20 utakmica(racunajuci i prijateljske) covek uspe da postigne SAMO 2 gola i to kad je gol bio potpuno prazan,i onda on 'valja' a Kulibali 'ne valja' haha..boze boze ovaj internet treba ugasiti jednom i za uvek,da najgori ljudi nikad vise poruke poslati ne mogu ovde,to bi bio najveci spas i za Zvezdu i za ceo Srpski fudbal!
E

Evo ga onaj

pre preko 1 godinu

U INAT DUŠMANIMA.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Па нусу то брате само ови тастатура навијачи, него и медији оркестрирано пишу против неких играча а против неких попут шиље, гобеље, милуна никад! Обично су странци на удару, пар утакмкца и почиње пљувачина против Дионија, Фалчинелија, Ришаира, Охија и да ненабрајам. Ниједан од њих нити је био стандардан у континуитету, да човек одигра 10-15 утакмица са озбиљном минутажом па да видимо, ваља ли, што игра, ским му одговара, ништа!? Ево сада и овог јадника Кулибалија који игра у просеку по 8 минута, крв му пију, а дечко неигра, нити му тренер даје шансу као стартера, битно да килави шиља игра!
G

Gost MMS

pre preko 1 godinu

'El si ti jedan od plaćenika(Terzin apologeta)? Pa ovaj kriminal je vidljiv iz aviona!
O

Od tebe početi

pre preko 1 godinu

Pa redom
6

6-ta u nizu...

pre preko 1 godinu

Znaci "strucnjacima" koji sede za kompijuterima 24h non stop,drze telefone u rukama i spamuju poruke po svim portalima, i koji belog dana ne vide niti izlaze napolje u opste i igraju igrice po ceo dan i noc,njima takvima "strucnim za fudbal" sad Kulibali ne valja a decko igra samo 10.min po utakmici gde ne dobije ni 2 upotrebljive lopte za to kratko vreme koje provede u igri! Ali zato im Pesic valja koji igra svaki boziji mec od pocetka do kraja i na zadnjih 20 utakmica(racunajuci i prijateljske) covek uspe da postigne SAMO 2 gola i to kad je gol bio potpuno prazan,i onda on 'valja' a Kulibali 'ne valja' haha..boze boze ovaj internet treba ugasiti jednom i za uvek,da najgori ljudi nikad vise poruke poslati ne mogu ovde,to bi bio najveci spas i za Zvezdu i za ceo Srpski fudbal!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Samo da te podsetim da je 2022. i da postoje mobilni telefoni sa internet konekcijom. Gle čuda, danas retko ko sem Terzićevih botova kuca iz kancelarije sa desktopa.
E

Evo ga onaj

pre preko 1 godinu

U INAT DUŠMANIMA.
F

FlashGordonPetrich

pre preko 1 godinu

Čim ti napišeš “kompijuteri” ne moraš dalje, sve je jasno 😛
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Meni nije jasno kako je Kulibali uopšte bio opcija. Posle klipa na jutjubu od dva minuta mi je bilo jasno da on nikako nije igrač za Zvezdu, ne znam kako je onda celom našem menadžment i skauting tiimu uspelo da donese procenu da je on taj sa sve vajskautima i instatima koje koriste. Meni on ne bi bio treća opcija, meni on ne bi bio opcija uopšte. Ali kapiram, tal vrti gde burgija neće...

07.08.16

pre preko 1 godinu

Ko zna koje po redu pojacanje koje je fizicki nespremno.
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Razmisljali su i o Ronaldu, al je on ipak odlucio da ostane u Junajtedu! Kome bre vise mazu oci? Imaju 2 top spica za nasu ligu i koliko toliko za LE, oni ih bukvalno oteraju i dovedu banderu, koja pri tom nema blage veze o fudbalu!
N

Naxel

pre preko 1 godinu

Mladi napadac iz TSC -a Petar Rastov ( 2003god ) strasan potencijal ispred nosa
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Mi ne kupujemo tako mlade,samo 30+ ,a i poželjno je da je stranac!
M

Misliš

pre preko 1 godinu

Ratkov?
V

Vvp

pre preko 1 godinu

Svaka cast Terzi sto je do sad uradio ali ovu istorisku sezonu su UPROPASTILI prelazni rok pred LS katastrofa odradjen ekipa nje bila uigrana niti fizički spreman pa smo ispali, posle toga još gore smenjen Stanković i doveden trener koji nije adekvatan po meni da vidu veliku Zezdu sa pojačanjima posle ispadanja od Makabija nisu nist dobro odradili tako da sa ovim tomom ako se ovaj Partizan probudi biće teška borba pogotovo sad u ovom delu pred svetsko prvenstvo gde je zgusnut raspored sa ovom limitiranom ekipom biće tesko tako da se ne lažemo u istorijskoj sezoni za klub gde smo mogli da igramo 2 sezone grupnu fazu lige šampiona uprava se obrukala i to bas i kako neko može da ih podržava nije mi jasno jer teba da izgubilo i ove godine prvo mesto pa onda da odu i tako upropaste istorisku sansu tj jedan deo su već upropastili jer pitanje kada se zameni format Ls kako će to sve izgledati tako da se ne lažemo ovo je veliki neuspeh ogroman kakvu smo sansu imali i da 5 sezona ti igraš evropu i u ISTORISKOJ sezoni ti ulazis za najslabijim timom u zadnje 3-4 sezone daj bre Terzicu i Mrkela sramota nije zvezda vaše vlasništvo pa da se tako ponašate dosta više!!!!!!
S

Strucnjaci iz fotelja

pre preko 1 godinu

Evo ih ponovo "strucnjaci iz fotelja" krecu sa organizovanim spinivanjem protiv Kulibalija na svakoj mogucoj vesti vezanoj za Zvezdu! Pazi oni "znaju" da je on 'promasaj' a fudbalsku loptu nikad u zivotu sutnuli nisu cak ni na fizickom u skoli! Kulibali koji je odigrao SAMO 60.min ukupno od kako je dosao u klub, po 10.min svaku utakmicu i to pred sam kraj gde dobije samo 3 lopte u noge i sudija vec odsvirao kraj,za tako kratko vreme ni Mesi ni Ronaldo gola nikad postigli ne bi,smem da se kladim! Ajde dajte decku bar 3-4 utakmice da igra od pocetka 70-80.min pa onda da ocenjujemo da li je pojacanje ili ne,a ne ovako za 10.min po svakoj utakmici balvani ga napadaju kao da je drzavni neprujatelj! A sa druge strane isti ovi "strucnjaci iz fotelja" koji organizovanu lazu i spinuju protiv Kulibalija po celom internetu,njima je balvan Pesic od 35.god 'odlican napadac' a od kako je dosao u Zvezdu igrao je bukvalno svaki mec skoro do kraja i JEDVA uspeo da postigne samo 2 gola i nista vise od toga! Pesic gola postici moze jedino ako golman zaboravi da stane na gol ili ako je gol potpuno prazan i nikako drugacije! Da Kulibali kao Pesic dobija svaku utakmicu po 70-80.min po mecu garantujem zivotom i smem da se kladim u sta hocet da bi dao vise od 2 gola koliko je postigao Pesic od kako je dosao u klub!
E

Evo ga ovaj

pre preko 1 godinu

U INAT DUŠMANIMA
m

milijaš 1985

pre preko 1 godinu

Kamo lepe sreće da on ima kondicije za više od 10 minuta po meču. I to da zanemarimo, dečko nema nikakvu tehniku. I brabe ga oni koji su do juče napadali Ohija, koji je u proseku imagrao manje od 60 minuta i opet postigao 12 golova na 24 meča.
F

FlashGordonPetrich

pre preko 1 godinu

Ti mora da si tražio kintu na zajam od Pešića pa nisi dobio 🤣🤣🤣
@

@stručnjaci iz.....

pre preko 1 godinu

Pešić je mladji od Kulibalija, upamti to već jednom.
T

Terzanko

pre preko 1 godinu

Kupujem dobrog zadnjeg veznog na 12 rata čekovima gradjana, jer je klub malo bankrotirao? A prihvatam i propalog zadnjeg veznog tridesetogodišnjaka iz Čuke. Šifra: Daj šta daš.
M

Mudra Breskva

pre preko 1 godinu

Opet spin novinara! uprava je zelela da dovede napadace posle prodaje Pavkova i Ohija ali nije bilo novca i vremena?!?!?! Jbt za koga je namenjena ova prica ????? dokle da pusimo ovakve gluposti? Niko ne sme da kaze da je uprava ogranak vladajuce stranke i da je apsolutno ne zanima Zvezda i njen rezultat. Pa ovo je ogledalo funkcionisanja svega u ovom jadnom i propalom drustvu. Prosto i jednostavno - postavljen je sistem koji oslobadja bilo kakve odgovornosti a pritom isisava drzavnu lovu u privatne dzepove!!!
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Ovaj Kulibali je dosta losiji i od Dionija kog ste svi pljuvali prosle godine
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Ako nisu boljeg od. Pavkova i ohija mogli da dovedu nisu ni njih trebali da prodaju. A ohi i Pavkokov nisu ništa posebno
M

Mrki i Terzan

pre preko 1 godinu

Treba nam dobar špic, bekovi i zadnji vezni, sa rokom otplate 72 meseca, kreditnom karticom, ako može?
g

galaktikosi

pre preko 1 godinu

Plus novac koji se daje slobodnim igracima sto su odabrali klub. U ovom slucaju 110 000...
P

Pesimista

pre preko 1 godinu

Dosta je bilo zajebavanja!Ajde da se gospoda dozovu pameti dok još skroz ne bude kasno!Pozdraviti se sa Gobeljom,Srnićem,Krletom,Benom!Kulibalija oterati pod hitno,da nam se ljudi ne smeju!Sanogu se isto zahvaliti,čovek je isto u poznim godinama!Što se tiče Kange,Nikolića prodati ih da uzmemo koji dinar!Na ovo što ostane,nadograditi sa decom poput Šljivića,Mijatovića,Kneževića,Mituljikića!Dovesti i Ada da se spremi za drugi deo sezone!Konačno dovesti tj. platiti dva krštena beka i pravog špica!
Z

Zvezdan Terzinjo

pre preko 1 godinu

E, a jel može igrač masteratom na 24 meseca?

romandicaleksandar79@gmail.com

pre preko 1 godinu

NAMA TREBA SPORTSKI DIREKTOR NEKO KO POZNAJE FUDBAL KO IMA AUTORITET DA DOVEDE KVALITET IGRACA A NE DA PROMASIMO 9 OD 10 STRANACA.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Kazu ne znaju pravo stanje Kulibalija jer je do sada u Zvezdi odigrao 66 min. Kakve to veze ima, jer i kad su ga dovodili znali su da je u zadnje DVE SEZONE dao TRI gola, alo ?! Centarfor ?! Pa ko bi to doveo u bilo koji tim , sa i malo mozga, a pri tome postoji samo 1 centarfor u timu ? A bile su priče da se neće štedeti za dobrog napadača ( o bekovima da ne pišem to se zna ), tako da, da su platili za ovog ili sličnog 1,5 e, bilo bi nešto od toga, a Kulibalija su doveli kao eto, doveli smo centarfora, nismo mi krivi sto je balvan. SRAMOTA.
M

Moj prijedlog je

pre preko 1 godinu

Može poslužiti ako zatreba zamjenska bandera kod stadiona ili Cecine kuće.Ne treba mračiti,ima načina da se upotrijebi.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Dakle, prva opcija se raspucala poslednjeg dana prelaznog roka i zato nije doveden jer su odlučili da ga zadrže? Uprava čeka poslednji dan prelaznog roka??? Koga bre lažete po ko zna koji put. Izmislili ste priču oko tog argentinca da zamajavate navijače. Druga opcija je već realnija, jer poznato je da naša uprava voli da dovodi igrače sa propalim karijerama. Pri tom Zlatanović je dete Partizana, što je bio i Birmančević. Birmančević odigrao par minuta za groblje, pa i ako je zvezdaš neimari su stavili veto. Zlatanović, navijač Partizana, dobio dozvolu??? Treću opciju neću da komentarišem, čovek je doveden na silu, kao i gomila transfera predhodnih sezona, u minut do 12 samo da bi se reklo da je Mrkela nešto skautirao. A jedino što on skautira su filmovi 18+ u kancelariji. Para nema, sve su izvukli iz kluba, Ohi je morao da se proda, Pavkov takođe, prodali bi oni i Erakovića da je bilo ponuda, ali još jedna laž je interesovanje ruskih klubova. Ostale mogu samo da plaćaju, jer ko će uzeti igrača od 30+ godina sa ovolikom platom??? Bronovicki je tužio klub za 700 000e, i tad smo propali. Sada u klubu imamo 15 Bronovickih i dva lopova.
U

Upravaa NAPOLJE

pre preko 1 godinu

Zvezda je u dugu od 100 miliona, igrački kadar je manje više bezvredan, prestar i preplaćen, ulazak u LŠ je bio potreban za "vadjenje" iz finansijske dubioze, zato smo dobili trenera početnikovog pomoćnika i krševe poput Pešića, Kulibalija i Mijailovića, igračima kasne plate, pa su i "pali u formi". Para nema, pa sve puca po šavovima. Mrkela izjavljuje kako je pola tima van forme, pa je to razlog pada u igre, a Milojević izjavljuje kako je tim u odličnom stanju. Terza se standardno krije kad je frka.
d

duke

pre preko 1 godinu

Mislim da Kulibali moze da bude opcija kao i Pesic u sistemu 442,ali je veci problem fizicka sprema i sto je neko doveo nespremnog igraca. Kada su doveli Milunovica,mislio sam da ce ici na igru sa ful bekovima i da cemo docekati dva ozbiljna beka nakon 5 godina. i sad mi mozemo da pljujemo i druge igrace ali ako ekipa nema bekove ona ne moze da bude ozbiljna u napadu(ne mozes da dodas bukariju i ocekujes da resi sve-a da nema beka da se ubacuje iza u prostor) i umesto toga imas krila koja moraju da pomazu vise bekovima nego da probijaju. Krilo levo mogu da igraju Mitrovic ili Motika,ostavio bih sredinu u nekoj ofanzivnijoj varijanti Kataiu i Ivanicu jer lepo kombinuju,imaju tehniku i mogu da salju lopte na stranu. Kangva je brz i trkac ali neartikulisan. Kangu ljudi pljuju jer pravi greske,ali postoji drugi problem jer jedini on ima petlju da povuce loptu skoro iz zadnje linije i dalje dodaje(ostali se kriju, ili vracaju pas,dovode sopstvene saigrače u lose pozicije)...ali ono sto je primarno su bekovi,i to moze da se vidi po tome koliko najbolje ekipe sveta kesiraju vrh bekove.

Sakur

pre preko 1 godinu

Ovaj jihov kulibali ia vece platu od aseg dijabatea
A

Ab

pre preko 1 godinu

Krenuo sam kucati, al fakat vise nemam snage ni zivaca pisati bilo sta sto ima veze sa Terzinom i Mrkelinom transfer politikom....
L

Lalo

pre preko 1 godinu

Jedan od najgorih prelaznih rokova u poslednjih par godina, samo smo Bukarija kao kvalitetno pojacanje doveli. Kangva u losoj formi vec posle Pjunika, Azarovi nista posebno mada jos nije ni dobio vecu sansu, Kulibali takodje bez minuta, Pesic takodje nista posebno, doveli Micka jer nisu bili sposobni da dovedu Ada, vratili Milunovica i razbili uigrani tandem Dragovic-Erakovic, prodali solidne napadace za sicu...Da bi igrali LS uprava je morala da se isprsi i da pare za ozbiljna pojacanja. Nije to takmicenje za neuspele i osrednje igrace iz Las Palmasa i Krila Sovjetova. Ni LE nije sto je nekada bila, vec dosta ozbiljnije takmicenje. A zasto uprava nema ni dinara u dzepu posle toliko godina igranja u Evropi, to je pitanje koje ne zeli ili ne sme da postavi gotovo ni jedan novinar u Srbiji.
.

....

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima fizička sprema sa time da ne zna loptu da primi i ustopuje?
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Nije skroman utisak nego los do zla boga! Sedi krivo ali govori pravo! Uzas jedan i nista drugo. Taj potez uprave i prodaja Ohija,zlo lose!
B

Braca T&M

pre preko 1 godinu

Mrkela sve naj, ali dosta je bilo.
3

393939

pre preko 1 godinu

Bolje niko da nije doso nego ovaj sto ne zna gde je levo... ali ko zna koji su procenti u pitanju jer svako ko prati fudbal ne bi ni 500 dinara dao za ovakvog panja
A

Aiiii

pre preko 1 godinu

500 dinara???Mnoogo je,kume,mnoogo!!!
V

Vlaadan Lukić

pre preko 1 godinu

Kulibalija, Pešića i Mijailovića ni ja ne bih doveo.
R

Raphael Varane

pre preko 1 godinu

Terzo dovedi Bojana Miovskog, gazi momak u Škotsku, reprezentativac, dobro se kreće, 1.90 leva noga ubitacna.
D

Delije Sever D.o.o.

pre preko 1 godinu

Terza i Mrkela doveli Zvezdu do bankrota. Zato imamo "pojačanja" Mijailovića, Pešića, Kulibalija...kao u vreme Vladana Lukića.
S

Srdjan M

pre preko 1 godinu

Bili su ubedjeni da ce uci u LS i onda od tih para odraditi prelazni rok slican onom od pre par godina, kad su zadnjeg dana dosli Marin i Boaci (i Causic). Medjutim, "gospoda" su se malo preracunala. Epilog znamo... Kulibali i Mijailovic umesto top beka, veznog i spica. Ipak ove pare od LE su vec bile pravilno rasporedjene Tvorzicu i ostalima, to nije smelo da se dira.
G

Gost MMS

pre preko 1 godinu

Dati godišnju platu od 480.000€ rezervnom igraču Nanta,koji nije u trenažnom procesu od juna (gotovo tri meseca) i koji nema kvalitet ni za Grafičar, je ravno krivičnom delu pljačke! Ponašanje odgovornih iz kluba nije za kritiku već za zatvor!
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Polovinu verovatno vrati ispod stola, pa je zato i doveden.
J

Jan

pre preko 1 godinu

Sramota velika. Imali su vremena da skautiraju nekog ko nešta zna. Baš bi voleo da znam ko je odabrao ovog i na osnovu čega. Puno promašaja sa pojačanjima. Ja znam da nemamo novca za top igrače ali nemoj dovoditi čisto da bi doveo da daješ visoku platu igraču koji nema veze
P

ProfaMI

pre preko 1 godinu

Ne mogu da vjerujem, prodali ljudi Ohija a doveli ovog Kulibalija čovjek je ko panj. Ohi je za njega izmislio fudbal. Džabe bacili pare na njega. Malog Kahvića prodaše za siću, umjesto da njega i ovog momka što je prekomandovan iz grafičara da ih razigraju i da budu alternativa Pešiću, bili bi 100 puta bolji od ovog panja Kulibalija a plus moglo bi se i zaraditi od njih.
I

Investicija

pre preko 1 godinu

Obzirom koliko cijene drva skacu u zadnje vrijeme mozda i nije toliko losa investicija...
U

Uo

pre preko 1 godinu

Ovo sa minusima je jasno svakom ko ima dva grama mozga, ne gubite i ne trujte okolinu. Od 100 zvezdasa koje poznajem, 99 je razocarano do srzi, ne moze vise da se obraduje tacno ni da Real pobedimo. Jer nas boli kako se radi i KO radi. I onda dodjem ovde i neko me ubedjuje da cvetaju ruze.
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Ruže su cvetale kad nas je pobeđivao Radnički iz Kragujevca na Marakani i to u našoj opremi koju smo im pozajmili jer nisu imali. Ovih pet vezanih titula ( šesta na putu ), dve vezane duple krune i šest godina igranja Evrope sa dobrim rezultatima ne valja ništa. Izgubi se od trećeg tima francuskog prvenstva i to nesrećno, u utakmici u kojoj si bio bolji i od prvaka Turske i odmah kreće nezadovoljstvo i razapinjanje. Promašaja ima i uvek će biti, ali dok god sa tim promašajima prave dobre rezultate ne treba ništa menjati.
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Niko mije debil da proda jedina dva kalva takva napadaca pa da za duplo vise para dovede promasaj.. La para, onaj bik, sad ovo drvo.. I to sve zadnji dan pelaznog roka za debelu kintu.. Hehe.. Pa nije slicajno.. Ti se debelo grade.. To je njihov praznik.. Pune se cepovi... Uzece partizan titulu bez tima, videcete.. I onda ce ovi otici.. Kao najbolja uprava ikad.. U stvari.. Najbogatija
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kako nas Prevarant godinama vozi na istu foru. Pred svaki prelazni rok te dolazi ovaj, te dolazi onaj, te najjači tim od Barija itd itd. A na kraju dovede brdo krševa koji imaju skroman ili nikakav učinak. Toliko para bačenih, namerno ili slučajno više nije ni bitno. Mi već tri godine stagniramo a trebali smo uveliko da budemo za klasu bolji u svakom smislu. Izgleda da u klubu sada nema žuti dinar, da se kasni sa isplatama igračima, da je zbog toga došlo do ovakvog velikog pada u formi i igri. Zato su na silu prodali Ohija i par mladih igrača kako bi zapušili malo rupe. Svi vide da u klubu odavno nije sve kako treba, i moralo je da pukne pre ili kasnije.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Nije bitno da li je treci ili osamnaesti spic, zasto se uopste trazio i dovodio igrac koji je u startu daleko losiji nego Ohi, koji je posto poto prodavan. Da li ce nam neko objasniti pozadinu svega, zasto je oteran odlican centarfor? Te kao Ohi nema dobar dibling, te Ohi ne ucestvuje u igri dovoljno. Da li je neko video da je Pesic ili Kulibali uopste predriblao bilo kog igraca? Da li njih dvojica ucestvuju vise nego Ohi? Ohi je znao i zna da pogodi gol, brzi je od obojice, zna da primi loptu za razliku od ove dvojice. Zaista mi je bio i smesan i tuzan prizor protiv Trabzona kad Pesic ima dve opcije da doda levo ili desno saigracima na nekoliko metara, a onda je on sutne u aut izmedju njih dvojice. Da neko toliko nema osecaj u nogama mi je zaista neverovatno. I rpoblemi Zvezde su nastali, ne toliko zbog Makabija, vec pre svega jer je prodala dva napadaca, oba bolja nego sto su dovedeni.
p

pesic na Klupu

pre preko 1 godinu

KAD BI I KULIBALI DOBIJAO PO 70.MIN NA SVAKOM MECU KAO PESIC DAO BI DUPLO VISE GOLOVA NEGO ON,SMEM DA SE KLADIM! PESIC GOLA MOZE DATI SAMO AKO JE PRAZAN GOL I NIKAKO DRUGACIJE!
@

@pesic

pre preko 1 godinu

Odmah se vidi da si ozbiljan znalac, i da si fudbal igrao samo na Soniju... Ovaj Kulibali ne bi postigao gol ni da protivnik izadje bez golmana, znanje skrimno a jos i potpuno nespreman! Porediti njega i Pesica je ozbiljna glupost, ali svima je danas dostupan internet....
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Ma sad ce da izadje vest i za Mbapea ili Halanda, da su bili u opciji.Pustite te prazne price,a taj nas vajni skauting radi bas punom parom...... Pjero iz Haife nas unisti,a oni ga odbili kad je bio nudjen.Ta druga liga Francuske izbacije brdo igraca. Umesto da se tu obrati paznja na potencijalna pojacanja,sve se svodi na preporuke i kombinacije koje zna se kako zavrsavaju .....
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Pa to biva kad indijanci vode klub i traze napadaca u finišu prelaznog roka. Pa to mora sistemski da se rade, planira se godinu a ne 3 dana... Al aj zamazi oci, uzmi mu pola plate sebi u dzep i tebi dobro...
v

vi ste sramota...

pre preko 1 godinu

Vi niste navijaci FK Crvena zvezda vi ste navijaci FK Ohi
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

A ti navijač FK Mrkela?
Š

Šahmat

pre preko 1 godinu

Vreme je da neko leti iz kluba.
1

11

pre preko 1 godinu

A ohija i pavkova pustili u bescenje, e moj mađijo
a

armija

pre preko 1 godinu

Pola tima nam je treca opcija...
D

Da se podsetimo...

pre preko 1 godinu

Ohijeva sekta je dostigla novi vhrunac ... Jel se secate proleca kada 10 utakmica za redom nije mogao da da gol, a igrao je stalno i svi su govorili da zbog toga treba dovesti napadaca????
a

aleksandar stolic

pre preko 1 godinu

prelazni rok velika 0, radi ko sta hoce, niko ne odgovara za sve promasaje. a ovo sto igra i dalje je totalno nespremno, pitanje sta su trenirali i radili 2 meseca tokom leta kad nemaju snage za 60 minuta, sve u svemu tako ne radi veliki klub, bruka jedna. pravi navijaci zvezde sede kuci i nece skoro doci na marakanu dok se neke stvari ne promene
R

Rekoh ja juče

pre preko 1 godinu

I Mocart me poslušao, od ranog jutra treba izbacivati, vesti o Zvezdi, a ne u 6 naveče. Sad će da se ispucaju do jedan, a onda u 6,neka priča o bekovima, i tako ukrug, svaki dan iste priče, isti komentari. Dojadilo i bogu i narodu.
N

NN lice

pre preko 1 godinu

I ovo je sad olaksavajuca okolnost jer covjek koji ne zna da hoda je bio treca opcija? Vjerovatno su ova dvojica prije njega to znali, pa ce Mrkela i Terza nastaviti po svom …
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Počeo je da pokazuje znake života i odmah je za Zvezdu?!?!? Kakav skauting (sa parama na dodjem ti) !!!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Covek bukvalno nije dobio sansu al zato ga nasi valjani novinari vec pljuju.
@

@nenad

pre preko 1 godinu

Ako si ikada igrao iole ozbiljniji fudbal nije tesko zapaziti koliko je Kulibali limitiran igrac...
К

Книнџерај

pre preko 1 godinu

Kalifa Kulibali, koji je došao na Marakanu kao slobodan igrač od 480.000 evra. Велико поштовање за терзу и мркелу, па мајстори су објаснили како за пола милке можеш купити дрво...
G

Galaktikosi

pre preko 1 godinu

Imali smo dobrog špica i prodali ga da bi doveli ovog "košarkaša". Možda je on dobar igrač ali ne verujem da je bolji od Ohija. Razumeo bi da su doveli boljeg ali lošijeg koji dugo nije igrao je kriminal i to samo naši " stručnjaci" znaju zašto su ga doveli. Mrki da se ne ljubimo!
M

Mister oterao Ohija

pre preko 1 godinu

Za teranje Ohija iz kluba se zahvali "misteru",da se nije pobio sa njim u svlacionici posle Rendzersa i da nije primorao upravu da ga na silu prodaju,sad bi Ohi i dalje bio u klubu!
D

Drugark

pre preko 1 godinu

Druze, nismo usli u LS a potrosili su 6 miliona na igrace, neko je morao da ode. Ocigledno su samo za njih imali ponude. Mnogo su se zaleteli sa ulaganjima mislili su da sigurno ulaze u LS a ispostavilo se da nema nista od toga.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Strasne opcije. Pa cemu taj Graficar ako nisu u stanju da izbace napadaca bar za kao drugu opciju. Zasto Kahvic prodat za tepsiju ribe? Ili Ohi prodat? Da bi se doveo Kulibali? I niko za to nece snositi posledice. Koji je ovo promasaj uprave po redu? Sme li to neko da pita upravu? Dovodjenje ovog sumo rvaca gde nam se svi smeju je odraz rada i neznanja uprave i naravno koristi. Gde se verujem tale preko menadzerskih provizija koje se uvecavaju. Toliko pogresnih poteza toliko verovanje u ovaj igracki kadar totalno bez argumenata. Rodicu daju bogat novi trogodisnji ugovor on od tada ne moze da se sastavi. Ispadanje od Makabija je samo ekipu izduvalo samopouzdanjem koje je uspostavio jos Milojevic pre 5 godina. Posle tog emotivnog praznjenja srozalo se i samopouzdanje i isplivali su brojni nedostaci koji tim poseduje. U svlacionicu je takodje usla i doza zasicenja i beskrvnosti.. U godinama su zive u Srbiji plate jako dobre, premije odlicne. Nas koncept treba da bude razvojni da ekipi imamo magacin pun dece kvalitetne srpski Salzburg. Graficar pun takve dece mi u prvih 11 protiv Trabzona imamo 7 igraca 30+. Mesto u timu uz jake plate uzimaju Kulibali, Srnic, Kanga Sanogo.. Zasto da Kanga divlja u 32 godine i mi da to trpimo. Bolje da smo bar klincima dali da sazrevaju. Eto Nikolic npr. Treba i ovo takmicenje LE iskoristiti da se ekipa podmladi inace nece imati sta ni da ponude Zapadu. Erakovicu ce i cenu spustiti jer ga guraju na beka. I to su uspeli..
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Zato sto je i ta tepsija ribe previse za Kahvica. Sve strucnjaci,a niko ga video nije kako kad se izjednacio sa svojom generacijom i starijima propo ko muda kroz pocepane gace.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Salcburg plaća milionske odštete za talente svuda po svetu dok Zvezda može da dovede samo domaće talente od kojih vredi možda jedan od hiljadu. Dobijali su šansu u zadnjih desetak godina i Grujić, Luka Jović, Ristić, Adžić, Joveljić, Gavrić, Njegoš Petrović itd. Tako da nije tačno da nije baš bilo mladih igrača. Problem je što su to sve kao što vidiš prosečni igrači u najboljem slučaju koji ne mogu da ostvare veliku cenu na tržištu, pogotovo ne iz naše lige. Od svih navedenih jedino su Jović i Grujić došli do velikih klubova ali su i oni ekspresno vraćeni na nivo ispod. Dakle surova istina je da nema takvih domaćih talenata ekstra klase na kojima bi Zvezda održala ovaj koncept.
J

Jaaaaa

pre preko 1 godinu

Kulibali? Ako hoće može u Sremac iz Vojke da pređe ima 5h dinara po utakmici. To je to odprilike, a značiće ljudima!
c

cinizam&&&&

pre preko 1 godinu

namestajte tekstove da prikazete da se kao nesto radi u zvezdu i za zvezdin interes. shvati te da niko nece zvezdine namestene zvezde od 35+ godina da su imali 5 miliona ponudu za cupa odma bi ga terzic dao ali nije bilo ponude nikoga ne interesije nijedan zvezdin igrac jer im je igra jalova nikakva sa anemicnim babama od igraca. samo se nadam da ce drzava sada biti odlucna i ni dinara da da terzicu. izjavio je terzic da je podigao budzet godisnji klubu na 30 miliona eura i da je osposobio zvezdu sama da zaradjuje te pare ( mora se dati ugovori babama preko 600000e godisnje da bi terzic uzeo svoj deo a baba ima 17 u klubu). posto se od sponzora dobije 6 mil.eura od uefa jos 10mil.eura i fali 14 miliona eura za koje cr se juriti po vladi srbije drzavne kompanije da uplacuju novac e sada treba istrajati vlada i vucic i ni dira da im se ne da pa neka terzic sam se snadje za novce ili ce tutanj iz srbije.
G

Gost4456

pre preko 1 godinu

Evo ga jos jedan prikriveni grobar koji piše grobarski komentar predstavljaci se kao navijac zvezde... na sta ti trosis svoj tuzni život...
k

ko o cemu....

pre preko 1 godinu

ajde grobarcicu pali... idi prati zocove milionere.
k

ko o cemu....

pre preko 1 godinu

ajde grobarcicu pali... idi prati zocove milionere.
O

O jado jadni...

pre preko 1 godinu

Kako prepoznati iskompleksiranog grobara...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Pucali su sebi u desnu nogu prodajom Ohija, sad neka plaču....
b

bukarica

pre preko 1 godinu

Mladi Zlatanovic ? Covek u 25. godini zivota...
e

eh

pre preko 1 godinu

Pa da, svaka iole pametnija osoba bi ostavila Ohija i ne bi dovela ovo drvo. I ako se baš jurio špic, trebali su da odreše kesu i vrate Jovelju, moglo bi da se zaradi, a dobar je igrač. Dobrih napadača za male pare ima. I da nam bude još teže, Estupinjan je prvi strelac Čempionšipa! A mi smo odustali od njega zbog čackalice Pešića i drva Kulibalija! Eej to nema nigde, samo kod nas. Dzjuba, Kasijera, Estupinjan, Muleka, Desers, Gaič, Marković, Samata, Sene. Svi napadači za koje smo bili zainteresovani, nijednog nismo doveli. T&M radi svoj posao
V

Viki Miljković

pre preko 1 godinu

TO... NIJE... OPRAVDANJE... JER JE ZVEZDA IMALA NAPADAČE! Imali smo najboljeg strelca lige i proverenog golgetera, a onda na scenu stupa MITAR MRKELA! Prodamo ih za siću i dovedemo čoveka koji ima 197cm, a ne zna da se zagradi u šesneastercu.
S

Sta reci....

pre preko 1 godinu

Ali kada iskompleksirani grobari dodju da pricaju o budzetu...majko mila koji su to mozgovi licemerni
U

Uzbunjivac

pre preko 1 godinu

Nedostatak novca? LMAO
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Писао сам овде да је Шиља Пешић никакав нападач,али и читао хвалоспеве појединих навијача и надао се да су они управу,али се испоставило да нису. Замислите било коју одбрану у ЛШ којој би Пешић правио проблеме.Џабе 20 голова у нашој лиги кад ти се против ЦСКА одбије лопта ко да си пањ.Он није нападач за лигу конференција,он је нападач за нашу лигу и то нпр за Војводину ,тип играча Николић. Шиља Пешић је спор као пуж,експлозивност нула,дриблинг нула,шут нула,игра леђима од гола на 40м. Ајмо ботови крените да цепате минусе.. Шта тек рећи за Кулибалија.
d

da znas..

pre preko 1 godinu

pa ti si bot...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Чији хахахахахахха? Мркелу,Терзин...ја сам "бити" Звезде,јер је ужасно да се промашује у прелазним роковима и нико зато не одговара. Ево у твом маниру...ти си гробар,то се види.
g

gost_pg

pre preko 1 godinu

Mi ne mozemo ni da dovedemo, osim trecu opciju... i to nam je top. a prodati mozemo samo karte za utakmicu, igraca nikako 🤔
m

mmmm

pre preko 1 godinu

Ako je ovaj panj 3 spic, ko je onda drugi, kada imamo samo Pesica od pravih napadaca i ovog klinca sto se prikljucio ovih dana sa timom
C

Cinjenica...

pre preko 1 godinu

Ohijevi botovi su izmanipulisani ljudi koji ne koriste mozak vec samo ponavljaju o sto je sada IN , sada je kuknjava za Ohijem nesto sto rade svi a na prolece su svi pricali da nam treba napadac jer Ohi i kada je konstantno igrao bio je nevidljiv....
т

тос

pre preko 1 godinu

Докле су год Катаи и Канга у стартној екипи, Звезда не може одиграти озбиљан меч. Један је аматерски спреман и безвољан, други је преспреман али камиказа по свој тим.

FicaKg

pre preko 1 godinu

Све добро што су урадили у последњих пср година је овај прелазни рок уништено. Још један хорор су нам лриредили на десном беку да останемо само са Гобељићем па мора да покривају ту позицију Ераковић, Станковић и Срнић. За шпица смо имали убицу, коначно уболи најбољи гол играч у последњих доста година, они га продају и доведу неког рекреативца Кулибалија који стандардно на 50 утакмица дао 4 гола, продају такође и Павкова који је одличан играч за уласке са клупе. Овај повратак Мијаиловића не вреди коментарисати, ја не знам како неко може да одобри то и каже одличан трансфер мало нам је што трпимо Срнића и Гобељића? На почетку је пр деловао добро доласком Букарија Митровића и Кангве
M

Ma smesno

pre preko 1 godinu

Prica za debile, sad kao mogli smo ronalda da dovedemo al eto zamalo, ten hag ga nije dao..ovog drvosecu diveli jer su se lepo ugradili u njega. Sto nisu stopirali odlazak Ohija ako su videli da izmice dobar spic. Ovaj mozzart postao javni pravobranilac za zvezdinu upravu ,sve neke alibi clanke objavljuje, te uzeli smo pare za mijailovica, nije tuzio, te nismo imali srece Gaic dao gol pa ga trner nije dao itd itd Objavite komentar!
s

sale brat

pre preko 1 godinu

Koliko gresaka je mrkela imao to nijedan vrhunski fk ne bi tolerisao na pojedinim pozicijama guzva a na nekim godinama fali igrac tipa levi bek, ali je vrhunac gluposti d aprodas ohija i pavkova zajedno i da onda u iznudici trazis zamenu ohi je je van basten za kulibalija
F

Filip9992

pre preko 1 godinu

Ovo nijedna ozbiljna uprava ne bi dozvolila sebi. Od takvih igrača ( LeTalek,Boaći,Radonjić itd) spali na ove krševe koje je mučenje gledati.. Iskreno se nadam da će zapad i istok izbaciti ovu upravu, jer koliko vidim, oni jedini vide šta se radi u klubu.. Počelo je da se krade na veliko i to mora da prestane dok je vreme…
а

армата

pre preko 1 godinu

Кренула серија афирмативних текстова да би ублажила очајан прелазни рок осим Букарија. Такође серија потеза Мркеле да се покаже како даје повјерење звездиној дјеци иако су продали неколико њих задњих дана. Није се ушло у ЛШ, пара није било и продата су једина 2 играча која у Звезди имају понуде за кеш а то су Павков и Охи, све остало је прича за малу дјецу.
A

Auu

pre preko 1 godinu

Pogledajte koliko minusa se pojavljuje ovde odjednom? Ko ih lupa pitanje je samo, mozzart ili botovi?!
G

Govvvst

pre preko 1 godinu

spinovanje i obmanivanje javnosti... Bukariku skocila cena ..kulibali najbolja oocija.. Micko Top transfer. Tvirzq i Mrkela cine cuda. Smejurija
S

SPASIMO NASU ZVEZDU!

pre preko 1 godinu

KOMENTAR ISTINIT 100%. KO LUPA MINUSE???
V

Vucicu Murate

pre preko 1 godinu

Taj Kulibali ce nas kostati vise nego da smo platili obestecenje za Zlatanovica
5

545

pre preko 1 godinu

e bas je Murat, elp oime si mu nadenuo
R

Real

pre preko 1 godinu

Ohi vam nije valjao e pa sad nek igra jedan povređeni špic celu sezonu a Kulibalija ne pustajte više da se ne brukamo još više. Isplatite ga i srecan mu put
g

godine prolaze

pre preko 1 godinu

Koji su ovo spin majstori majko moja mila!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Sunce ti koliko samo pojacanja! Definitivno najskuplji roster na prostorima bivse sfrj! Ko placa te debele palate galaktikosima? Hoce li se osvojiti i neki bod za koeficijent Srbije sa tako papreno skupom ekipom ili cete i dalje biti kanta za napucavanje?
O

Odgovor tebi

pre preko 1 godinu

Otkrio nam tajnu tvoj idol Ostoja Mijailovic kako da dovodis najskuplje igrace Evrolige i placas iih bez profita a iza svega stoji drzava, FKCZ ipak dovodi daleko skromnije igrace...
e

eh

pre preko 1 godinu

Debilu debilski, kompleksašu. Zvezda je godinama skupljala bodove za srpski fudbal, sam, sa izuzetkom vas prošle godine. Tako da nemoj da kenjaš kad ne znaš. U košarci nam nešto serete, doveli Papapetrua, Nanelija Andjušića, godinu pre Ledeja, Pantera, plaćeno obeštećenje za Madara, nekada najbolji trener Evrope. Kako ste došli do para? Zvezda je godinama dobijala od UEFE pare, po 10 do 15 miliona svake godine. Pale sa neba ili je neko naredio da morate da budete konkurentni? I samo da znaš, Željko nebi došao bez bar 10 miliona evra.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Прве две опције, горе од Кулибалија!!
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam,ali treba reci da nam je klub u rasulu,preduzimaca i trenera bez ikakvog iskustva kojem je Vladan Milojevic ostavio tim i 10 bodova prednosti i veliki uefa koeficijent a koji je ispadao od Omonije,Serifa,Haife zamenio njegov pomocnik koji je bio trener na Islandu i u Svedskoj,na mesto skauta pravo iz kopacki dosao Marko Marin bez predhodnog iskustva,katastrofalno odradjen prelazni rok(izuzev Bukarija),deo ekipe zasicen,nekima se duguje ogroman novac (Ivanic 700 hiljada),a deo ekipe nema kvalitet za Zvezdu....Sve u svemu mi smo sad kao automobil kojem je potrebna puna generalna!
G

Gostpppp

pre preko 1 godinu

sve tacno isim jednog detalja. MM je Ramadanijeva produzena ruka inace kum brata N Damjanca koji je sa Tvorzom u rodbinskim vezama itd.. Ramadani-Marin-Damjanac-Terza... i onda se pitate zasto ovaj trener bez aitoriteta i kulibali itd
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Prodas Ohija za sicu, ZASTO? Razumeli bi navijaci da je za Ohija stigla neka bezobrazna ponuda i sta je tu je prodaj ga. Trazis napadaca, a imas napadaca. Medjutim ti za sicu prodas Ohija da bi doveo eto trecu opciju Kulibalija... Stamota je da niko iz uprave nije izasao i objasnio tu situaciju. Katastrofalan kraj prelaznog roka!
s

sale brat

pre preko 1 godinu

Tako je nesvatljivo sto je najgore mrkeli ne pada na pamet da se povuce promasaja u prelanom roku koliko hoces praodaju decu koja nisu odigrali utakmicu za prvi tim plate motiku i onda mu nedaju da igra
O

Osam

pre preko 1 godinu

Minusa odjednom? Pa ovo je smesno, ko lupa minuse, botovi ili mozzart?
R

Real

pre preko 1 godinu

Zašto ovoliko minusa na sasvim korektan komentar. Jel ti ljudi stvarno misle da prodaja Ohija nije bila greška i da je Kulibali bolji napada
f

fusbaler

pre preko 1 godinu

tražite jeftina rešenja sa slabim skoro nikakvim skautingom, brukate se za sicu a tolike godine se igrala Evropa, zato ste i tu gde ste

Ohi

pre preko 1 godinu

Jel se secate kad vam je smetao napadac koji ne ucestvuje u igri i ne dribla trojicu ali daje golove? Pozdravio vas Kulibali
D

Djosha

pre preko 1 godinu

Pa ni Kulibali ne dribla i ne ucestvuje u igri.
S

Samo pitammm

pre preko 1 godinu

Ohijeva sekta je dostigla novi vhrunac ... Jel se secate proleca kada 10 utakmica za redom nije mogao da da gol, a igrao je stalno i svi su govorili da zbog toga treba dovesti napadaca????
S

Samo pitammm

pre preko 1 godinu

Ohijeva sekta je dostigla novi vhrunac ... Jel se secate proleca kada 10 utakmica za redom nije mogao da da gol, a igrao je stalno i svi su govorili da zbog toga treba dovesti napadaca????
@

@Djosa

pre preko 1 godinu

Postoji nesto sto se zove sarkazam
M

Mujaga

pre preko 1 godinu

Bas ih briga, ne daju pare iz svog dzepa, nego drzavne pare…e jadna Srbijo…
l

loll

pre preko 1 godinu

Mora da pricas o kk partizan...