Filipe Kutinjo (©Reuters)
Filipe Kutinjo (©Reuters)

Kutinjo: Psihički sam jači nego pre

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.12.20. | 15:18

Brazilac očekuje Barsin oporavak

Bio je zvezda Liverpula. Bio je zvezda i prelaznog roka kada je odložio crveni dres i obukao Barselonin. Bilo je to leta 2018. godine. Od tada, sve je krenulo nizbrdo za Filipea Kutinja.

Niti mu je u prvom mandatu u Barsi išlo kako se očekivalo, niti je u Bajernu ubedio poslodavce da otkupe njegov ugovor, a ni nova epizoda na Nou Kampu nije tako blistava. Svestan je toga i Kutinjo.

Izabrane vesti

Znam da moja forma nije na nivou koji svi očekuju. Barsa ima strpljenja za svakog, i sve što mogu da kažem je da radim više na mentalnom planu da dođem na pravi nivo i u tom segmentu smatram sebe jačim nego ikad pre“, rekao je Kutinjo španskim medijima.

Tačno je da je Kutinja slomio veliki pritisak u Barsi. On je u Liverpulu i te kako pokazao da ume da igra dobar fudbal, ali kada je došao u tim u kojem je postao vodonoša umesto zvezde, potpuno se izgubio. Sada se oporavljaju i on i ekipa, kojoj ne ide dobro u novoj sezoni i daleko je od vrha Primere.

Za vikend Katalonci su doživeli novi šamar, izgubili su u gostima od Kadiza.

Kada izgubite važnu utakmicu, frustracija se oseća u vazduhu. Ali vidim oko sebe da svi žele da preokrenu momentum. Psihički sam jači nego ikada pre i voljan da preokrenem situaciju“.

Smatra Kutinjo da je Barsi potrebno strpljenje.

Mi smo u procesu obnove. Promenili smo trenere, došli su novi igrači, za sve je potrebno vreme da se naviknemo. Moramo da budemo strpljivi i da svako da sve od sebe da se situacija što pre popravi“, podvukao je Filipe Kutinjo.


tagovi

PrimeraŠpanijaFilipe Kutinjo

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara