Komentari na vest

Kvadrado iz mrtvog ugla oživeo Juve! Fiorentina pala u 90+1, Milenkoviću crveni karton (VIDEO)

C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Evo da ne bude da pljujem juve i sta ti ja znam samo na osnovu rezultata, odgledao sam utakmicu sinoc, od prvog do poslednjeg minuta, onaj ko je gledao utakmicu sinoc, navija za juve i kaze kako je to njihov DNK i ostale gluposti, samo tesi sebe ovde. Ono sto je juventus prikazao prosle sezone i srecno izboreno 4. mesto se samo nastavilo ove sezone, ajmo biti realni, i pogledati cinjenice, 12 utakmica je odigrao juve, ne 3 ili 4 ili 6 nego 12, 16 golova dali 15 primili, ovo sinoc, haos, prvi sut u okvir gola u 79. minutu, do 75 min izjednacena utakmica bez prilika maltene do crvenog blekija, i posle toga patnja, gol za pobedu u 91. koji je cista greska golmana i nista vise, onakve golove realno neprimaju ni u petlicima golmana, igra juventusa, pa nema je, neznam koji dokaz od dibale treba da shvate da on nije igrac koji moze igrati konstantno, decko pokaze top klasu na momente i onda ga nema jednostavno, o morati je suvisno trositi reci, rabiou takodje, juventus nema ni igru a ni tim, jednostavno svakoj dominaciji dodje kraj pa je tako dosao i njihovoj, samo sto su sada u kur.. finansiski i bice jako tesko vratiti se, nemogu se otarasiti igraca sa velikim platama, veliki broj ni ne zasluzuje biti tu gde je, sve u svemu ono od sinoc se gleda od pocetka sezone, jer ako tim koao juventus nije bio sposoban da od pocetka izdominira utakmicu protiv bilo koga u ligi, nego se muci protiv svih i i gra egal sa specijom, o kakvom DNK se ovde prica i koji su to sampioni, da cujem.
L

Lolčina

pre preko 2 godine

Opet 90 % komentara od interista, što je najjače svi su odgledali utakmicu, najveći pratioci juvea i milana su interisti
Y

Yogi ber

pre preko 2 godine

Pa da, a na clancima o interu, sve sami interisti komentarisu, i raspravljaju se izmedju sebe, aj decko ne lupataj molim te, kad god inter izgubi prvi su tu, ja psv i ostali, ispali se ti decace i ostade ziv.

La Joya

pre preko 2 godine

Ostavite se vise juventusa vi veliki ljubitelji intera, milana i sl rivalskih klubova koji vise mrze Juve nego sto vole timove za koje navijaju. Ako je juventus pobedio fiorentinu i to jedva to je Juventusov problem ne vas, i zasluzeno je pobedio jer je bio bolji iako ne toliko lepom igrom ali je imao mnogo bolje sanse a i sve vreme su ih Milenkovic i drugari bili a i imali su srece i s onom preckom Kijeze itd... Prvo pokusajte makar mrvu da postignete od onoga sto je postizao Juve kroz istoriju pa onda pricajte sta hocete ;)
A

Auuuu

pre preko 2 godine

Juve je toliko jadan klub da je ovo nemoguće. Kmečali su na Pirla, a on je bar u konkurenciji za trofej bio
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Ajmoo kmečiteee na svaku pobjedu Juventusu ko gladni kerovi a kad izgubi sladite se po tome se vidi ko vam je najbitniji u životu ..Il godine dominacije stvaraju neizlecive frustracije
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Hahaha mali juventus dosta su krali,dobogda se ugasili
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ako sam ja video kontakt kod drugog zutog, nek me pregazi voz...tu tuuuu
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Opet se pokazalo da protiv mnogo boljih protivnika u Ligi Sampiona Juventus dominira, Jedan Celzi prvak evrope i lider premijer lige, niko ga tako nije nadigrao u zadnje dve god kao Juventus, Zenit mnogo opasan bogat klub nadigran u oba meca, pregrst sansi, i onda dodje serija a, i Juventus postaje drugi tim, koji se muci, traljavo, jadno... Zaista neshvatljivo. Kao da su igraci prezasiceni igranjem u Seriji A. Nema drugog objasnjenja!!!
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Nadigrali ste Celsi? Jos ste ga nadigrali kao niko u zadnje dve godine? Decko, da li se drogiras? Dali ste gol i stavili autobus ispred golmana...auuuuuuu ko sve danas pise komentare!
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Kakav autobus o cemu ti pricas? Posed lopte sanse, dominacija cista takticka, igracka, jedan Celzi imao prvi sut u 85 minutu meca? Da li si ti gledao mec? Nisi ne moras da odgovoris. Pa Tuhel je izjavio da je apsolutno nadigran posle meca, a ti eto znas bolje i od Tuhela, verovatno ni on nije gledao mec kao ni ja... Hahahaha. Izbrisi ovaj komentar, da ti se narod ne sprda. Procitaj izjavu Tuhela posle meca, pa se vrati i obrisi komentar i pogledaj snimak meca imas na YouTube, juventus 3,4 zicera na 1 0 promasio, slepcu.
x

xxy

pre preko 2 godine

Najodvratniji fudbal igra Juve.To je nemoguče gledat.Strava i užas
k

kakav je

pre preko 2 godine

hajp grobara bio ovde godinama za ovog milenkovica a na kraju nije ni najbolji srbin u klubu.Da se ne lazemo mali ima 25 godina i vise nije ni klinac i u fiorentininoj odbrani upravo je on igrac koji najcesce napravi neki kiks.To isto vazi i za reprezentaciju.Citao sam da ide u mancester inter siti ali iskreno on je blizi da ode korak nazad nego napred.Dok za vlahovica mislim sve suprotno.Sportski pozdrav.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Klasičan Juve. Jedva na mišiće. Vratiće se oni gde pripadaju a to je seria B

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Izvukli su se ovaj put.
V

Vieri

pre preko 2 godine

Dosadniju utakmicu nisam gledao skoro, kao da su se plasili i jedni i drugi gola! Viola ostecena za penal!
E

Erector

pre preko 2 godine

Najbjedniji i najodvratniji klub na svijetu, ubjedljivo.
M

Mp

pre preko 2 godine

Čist penal za violu, prestrog crveni za blekija.. Zato je rezultat ovakav. Ali navikli smo to da gledamo u Italiji. Strašno. Duplo bolji, ali jbg pobedio juventusov +1 igrač na terenu.
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Opet stara prica, kad ne moze Juventus gura ih sudija i direktno utica na utakmicu koja je bila izjednacena.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Pobjedaaa ovakva je najsladza zna se Dnk sampiona ..Ova pobjeda je sladza od sve i jedne druge jer ce sad ojacati im psihu i staviti do znanja da nikad nije zavrseno ..A navijaci klubova sa istog stadiona radovali se cekali kraj da mogu kmecat ovde na kraju im samo pogorsalo se raspolozenje i povecala depresija posebno mojim drugovima Giletu i Gossttu ...To je tak sampionski Dnk Forza Juve pustite mi komentar kad vec prvi niste
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

E druze moji jel ono penal igranje rukom danila ili nuije, recimo da su skoro identican penal dali Interu, kad je demirel igrao rukom na utakmici sa Atalantom, isao glavom i pukupio rukom loptu, danas danilo ide glavom i pukupi loptu rukom i nije penal, da je Fiorentina igrala protiv bilo koga drugog ovo bi bio cist penal kao i sto jeste, zabaoravio demirel da ne igra vise za juventus kad je skinuo loptu rukom sa glave Dzeku, isto to radi i danilo danas i to nije penal, sta reci brate sve je ociglednije da nekako mora da se provuce juventus do LS na kraju sezone, a ti vidim jos se nadas skudetu ma samo napred Ahahahaahhahaha
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Gile ne nadam se Scudettu zasitio sam se vise Scudetta neka sitna buranija se malo raduje i loži..A penal nije bio za Firenzu ni za Inter tad znam dobro kad je Dzeko glavom loptu vraco sviro penal bez opasnosti na gol i igru ..Sudija vam naguravao ali bilo je bozije pravde pa ste precku pogodili da vam bude muka jos veca iz nepostojeceg penala ..Niste pisali nakon gola Empolija sljedeci napad Juventosov cist penal ne -penalcic sto sudija nije tjeo ni da gleda nego kad je Juventus u pitanju pronalazite i najmanju sitnicu da preuvelicavate a ne rijetko i izmisljate ..Nije to nista prijatelju sutra ocekujem penal za Milan gotovo siguran

38136

pre preko 2 godine

Majstorija Kvadrada!!!!
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Sta pricas ti kakva majstorija ? kvadrado sutnuo loptu on okrzne Biragija o nogu i prevarila golmana, gladaj tamo na snimku, kvadrado ni u ludilo nije hteo da gadja blizi ugao, nego je hteo da sutne loptu isprded gol linije da je neko ubaci u gol, i onda je to majstorija sto lopta udara Biragija o nogu i menaja pravac, ovde po pravilu u opste ne bi ni trebali da prepisu gol kvadradu jel nije sutirao na gol nego je lopta promenila pravac ovo je autogol Biragija, kakva bre majstorija sta sve necu procitati ovde Ahahahahahaha
K

Krang

pre preko 2 godine

Kako je tim koji je osvojio 9 titula za redom dosao do toga da ima ubjedljivo najplaceniji tim lige, a igraju im Rugani u odbrani, Rabio lijevo krilo i Morata spica?!
K

Kalezza

pre preko 2 godine

Fino alla fine, forza Juventus! :)) To je pristup!
N

Nulaste

pre preko 2 godine

Prvo pogledajte utakmice a ne da pisete rusenje Kijeze prodane duse kada je pao sam! Kakva kradja!
M

Mikki

pre preko 2 godine

Komedija. Plus je juve napravio jedno 5 faula za žuti i nije im sviran, De Ligt je sam dva faula za žuti napravio. Do isključenja juve bez šuta. .