Komentari na vest

Kvartet u Evropi: Zvezda nosilac do kraja, Partizanu ključna treća runda, Čuka i Radnički moraju da prođu kolo

1

145

pre gotovo 2 godine

Gledao sam Trabzon dosta puta odlicna su ekipa
a

asi

pre gotovo 2 godine

Nek bude Zvezdi Bodo pa ako prodje onda Trabzon.
N

Nicker

pre gotovo 2 godine

Prosle sezone Soci i Santa Klara,ove Dinamo Kijev,Fener,pa i solidni Midtjiland,a sve za - Ligu konferencije?? Dajte odmah Arsenal da i ne razmisljamo,lakse proci grupu negu uci u takmicenje...

Gvs

pre gotovo 2 godine

Ko ce to sada da pamti vazno da je Partizan dobio nikad slabiju grupu a to sto je u trecem kolu za trece takmicenje kao povlascen dobio novog vicesampiona Rusije nije vazno kad su izbaceni pa nece moci Soci da igra ligu sampiona naredne sezone.
Z

Za Partizan

pre gotovo 2 godine

Liga Konferencije puna kapa..najrealnije.
r

reyales

pre gotovo 2 godine

steta samo sto je radnicki ukrao vozdovcu evropu. Ona tri boda sto su uz necasne radnje uzeli proleteru su ih poslala u evropu i proleter izbacila. Ako zelimo da nam liga bude visoko na uefinoj listi ne smeju timovi na ovaj nacin da izlaze u evropu, tako direktno udaraju na ligu stete joj. A verovatno su namestali jos dosta utakmica. Namestanje nam je veliki problem i kad neko namesta za opstanak i za evropu, ali pogotovo za evropu, jer onda pisa u usta svima, celoj ligi, a prvenstveno zvezdi i partizanu koji se najvise bore za koeficijent. Sad s obzirom da se liga prenosi na areni teze je da se namesta jer cela srbija gleda i digla bi se velika galama i teze je da se namesta 3 za 3 jer ne moze da se ne primeti. Sad je najlakse sa sudijom koji ce za neke sitne faulove (nekad i krupnije) da ide u korist ekipe za koju se namesta, obratite paznju na sudije u buducnosti kako sude, po kriterijumu ce da se vidi
r

reyales

pre gotovo 2 godine

i tim sitnijim faulovima ce da usmeri mec i dodje do cilja
J

Jovo1

pre gotovo 2 godine

Najbolje da samo BG klubovi igraju Evropu. Posle one sramote Cukaricki : PFC trebalo je da sevaju minus bodovi pa da i Vojvodina udje u igru za Evropu...takodje Vozdovac i njegov prosek od 17 godina tima koji su izveli pred PFC a kao tada se bore i cimaju za Evropu VS tim koji je juce igrao protiv Crvene Zvezde.... pametnom je dosta.
r

rww

pre gotovo 2 godine

Istina je da ti sitni faulovi mnogo mogu da uticu, jer neke krupne greske se vide, a kad ti navuces par kornera ili faulova koji su kao korneri, 5, 6 i vise nek sudija dosudi tako, a na suprotnoj stani to ne sudi velike su sanse da padne gol. Sem sto im omogucis da postignu gol koji nece niko dovesti u vezu sa sudijom, a sa druge strane ekipa igra slabije odbranu jer zna da ce sudija svirati faul dok ova ekipa igra jacu odbranu, sigurni da sudija nece to svirati. I sada ko je igrao fudbal zna sta to znaci, pa vidite dal utice ili ne na igru. Dok se ne ukinu sudije tacnije dok ne bude sudija samo reda radi, kao sto je u tenisu bio glavni sudija za vreme Korone, tu da kaze rezultat a sve ostalo je odradjivao kompijuter, tek ce tada biti regularno takicenje fudbalsko. Jer sudija je tu zbog regularnosti a ne da se igra fudbal zbog njega. Evo i VAR su gotovo obezvredili, u pocetku je nesto znacio a sada se cesto desava da sudija ignorise taj VAR ili ovi u u VAR sobi nista ne javlajaju. Mora postojati Celendz ili tako nesto, to ima u odbojci drugim manje bitnim sportovima a fudbal nema to. Strasno
G

Gost123123

pre gotovo 2 godine

Prvenstvo u kipru je gotovo i apoel je zavrsio treci i igra LK
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima odlican zreb, samo su Bodo i Trabzon teski rivali, tako da ako nas sreca pogleda da njih izbegnemo, idemo lagano u LS! Sto se Partizana tice, i njih ako zreb bas pogleda mogu u grupnu fazu. Ali ima tu nezgodih ekipa, tipa Flora 😁 Salu na stranu, bice im bas zeznuto ako ne izvuku ovih nekoliko slabijih ekipa. Ali posto su se podsmevali nama za Midtjiland, verujem da njih zele da izvuku u kvalifikacijama. Radnicki i Cuka, daj Boze prvo kolo da prodju, a posle sta urade, a sumnjam da ce puno.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Smejali se klinci Mitilendu,ozbiljna ekipa
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Prednost naših klubova je što se "lože" na UEFA kupove i pružaju 300 % u tim utakmicama dok evropski pogotovo klubovi sa zapada ulaze u te mečeve poluzainteresovano i sa dozom potcenjivanja protiv naših. Tu je uvek šansa za PARTIZAN i zvezdu jer realno Čuki a posebno Radničkom ni "ložnjava" ne može da pomogne sa obzirom na kvalitet koji imaju tj. nemaju.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Za partizan možda, ali da neko ko igra kvalifikacije za ligu šampiona potcenjuje protivnika i ulazi poluzainteresovano u meč, ne bih rekao.
v

vdfvd

pre gotovo 2 godine

koja bre loznjava pa ne moze ni pod injekcijama kada nemas kvalitet i kad igras nekvalitetnu polu divlju ligu gde 20 tak trenera se menjaju iz kluba u klub, koji ne mogu da vode kubove iz Kine ili Arabije. Evo primer Lalatovic koji vazi za nekog top trenera kod nas u ligi a nigde preko ne moze duze od par meseci. Slicna je prica i sa ostalim trenerima, i sta oni da ponude novo klubovima, neku takitiku i sistem, uz to nemamo ni igrace. Nasi igrci niti imaju kvalitet ili ako neko i ima onda nema iskustvo, samo igranje u SL sto nije dovoljno a jedini imamo zabranu 4 stranca sto nam u ovakvom stanju ni najveci neprijatelji ne bi uveli
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Nemojte Stanoju samo Floru ko boga vas molim. Sve ce pobedit ali Floru tesko.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Zvezda je u odličnoj poziciji nakon pete uzastopne titule... Ima dobro namješten tim, uigran, i na dva kola je od LŠ, ima i fine resurse u mladim igračima... Ovaj prelazni rok je po meni nikada bitniji!!! Uz dva, tri pojačanja, al prava pojačanja koja će se odmah ustaliti u 11 i donositi prevagu LŠ je realnost, a da ne pričamo da 6ta u nizu donosi LŠ direktno... Tako da Terzo ne zezaj ljetos, nego dovodi klase...
P

Predlog

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima veliki broj igraca koje placa , a uopste ne igraju nego se lepo provode po Beogradu. Salji sve to u Radnicki i Cukaricki na pozajmicu , da pomognemo tim klubovima.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Pozajmica u fudbalu ne znači doslovno da daš igrača nekom na korišćenje... Klub koji pozajmljuje, preuzima obaveze prema igraču, platu na prvom mestu... Što se tiče Čukaričkog, oni bi i mogli da isprate nešto... Misliš da je Radnički spreman za tako nešto?
P

Predlog

pre gotovo 2 godine

Znam dobro da se pozajmica placa. Ali Zvezda placa igrace a oni ne igraju. Neka nastavi da ih placa a oni ce igrati evropske utakmice i mozda se tu i pokazu pa ce se lakse prodati. Radnicki ce biti konkurentniji i mozda i donese neki bod i zaradi neku kintu , svi ce biti na dobitku. Na to sam mislio, ili je po tebi bolje da ih Zvezda placa a oni sede na tribinama i cekaju da im prodje ugovor .
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 2 godine

@niszvezda - ima vise razlicitih opcija. Nekada klub koji pozajmljuje igraca i dalje mu placa platu, nekada je to pola-pola, nekada u drugacijim procentima, a nekada i celu i to: da bi razigrali igraca ili samo da mu vide ledja do isteka ugovora (jer nece raskid saradnje). Eto moze Zvezda da posalje Gobeljica u Radnicki npr. Pa neka mu oni pokrivaju neki procenat plate. Ima Zvezda nekoliko igraca koje bi mogla da posalje tako u Cuku i u Radnicki. Po meni, to je cak i daleko bolja opcija za nekog mladog igraca koji je tu pri prvom timu, nego da ide na Senjak i da igra drugu ligu.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

@niszvezda, zar nije ono Boace došao u CZ (drugi mandat) pa mu Kinezi isplaćivali veći deo Plate? Pozajmica je stvar dogovora dva kluba, jednome nedostaje igrač , drugi ga ima viška, nije nužno da igrač ide na pozajmicu samo radi uštede finansija, ovisi šta je cilj kluba koji ga šalje -može to biti i da je pozicija dobro pokrivena pa da igrač jednostavno ne pada u ritmu, snazi,razvoju mladog igrača pa i radi “rehabilitacije”nakon povrede.. Slažem se sa @predlog -ovo je dobar predlog!
h

heada

pre gotovo 2 godine

Da dobar je to predlog, odavno sam to pisao, posto je bolje da igraju i mozda neki procenat plate da uzme Cuka, Radnicki ili Vojvodina itd da plati, i da ne plati nista oni sede na tribinama. Ali nije to tako lako kao sto nista kod nas nije. Prvo dal ce igrac pristati da ide, od tih boljih da tako kazemo. Imamo primer gde Bakajoko nije hteo da ide u NP a bilo sve dogovoreno izmedju klubova ali on nije pristao. Dobro verovatno bi pristao u neki jaci klub ko sto su ovi, ali sa druge strane ni ti klubovi nece da razigravaju tudje igrace a ako ne mogu da ih kupe. Mada je to glupo, jer kad imas dobrog igraca ili vise njih na pozajmici, jaca je ekipa bolji rezultati a sa tim se dize cena i kvalitet ekipe cele i komletnog igrackog kadra. Tako da to treba da se radi u svakom slucaju. Veciti imaju a narocito Zvezda igraca koji nece imati mesto u timu, evo taj Bakajoko, mada mu istice ugovor ali ako ima malo sluha i on i menadzer mu trebao bi da radi na tome da ostane u nekom timu kao sto je Vojvodina, Radnicki, Cuka, TSC gde ce sigurno biti od bitnijih igraca i gde ce se vratiti u formu i podici sebi cenu i samo pouzdanje, a to nece nigde moci kao u nasoj ligi i tim manjim klubovima od Zvezde i Partizana. Evo isto idealna prilika je Risairo Zivkovic da ode na pozajmicu ili za stalno najpre u Vosu gde ce biti siguran starter i gde ce se mnogo toga vrteti oko njega, dok u Zvezdi mora da se izbori za mesto a potrosio je kredite i samopouzdanje je u minusu. Vosa je treci nas klub po velicini i dalje, a on bi bio prva zvezda i kad je Simic uspeo i uradio pravu stvar, digao sebi cenu i moze da obezbedi Ok ugovor preko, jos ako odigra jednu sezonu u Vojvodini tek ce mu se isplatiti. I ta Vojvodina bi konacno morala da se vrati tako da bi morala da pocne da dovodi neka ozbiljna imena i poznata za nase uslove. Ista prica je i sa Radnickim Nisa, naravno morao bi Kragujevac, Spartak, Napredak mada ce oni tesko. Onda bi to trebalo da urade Tsc, Vozdovac ili Cukaricki koji nemaju tradiciju niti ih prati i navija vevi broj ljudi ali su se profilisali zadnjih godina u top 5 klubova Srbije. Tako da se ocekuje od Cuke najpre da konacno uloze i dovedu neke igrace koji imaju ozbiljan kvalitet, kako najavljuju svake godine a onda opet nista i gledaju samo kako da prodaju sto mladjeg igraca i sto pre. Mada tu se vidi gde je nas fudbal, mnogi najvise kritikuju Cukaricki ali jos vidljivije je kod Vozdovca koji je tu u vrhu u top 6 klubova, imaju sve uslove, stadion koji je i neobican i jedinstven, i taj klub nikakav iskorak ne pravi, nego vidimo da mu igraci najbolji odlaze u Sloveniju i njihovu ligu da igraju, a Vozdovac vazi za klub koji napada izlazak u Evropu. Da nije tragicno bilo bi smesno, da oni tek ne misle da nesto naprave i dovedu nekog boljeg igraca sa pedigreom. Odlaze im igraci u Makedonske osrednje klubove, i sta ona da ocekujemo od manjih klubova i kakva nam je liga, i dal mozemo nekog pobediti u Evropi. Za mnoge, da se ne uvrede ali Vozdovac i slicni klubovi su olicenje propasti srpskog fudbala sa ovakvim poslovanjem.
I

Ironija

pre gotovo 2 godine

Na Zvezdinom putu za LŠ, ekipe u trećem kolu jače nego u plej-ofu. Ipak, biće sigurno iznenađenja - Leh može da izbaci nekog u prvom, pa čak i drugom kolu. Makabi Haifa, Slovan Bratislava, Cirih to su isto jake ekipe. Ni Partizan nema težak žreb. Čuka i Nišlije moraju da prođu prvo kolu, u drugom su isto prolazne ekipe posebno što UEFA spaja po regijama pa mogu da dobiju BATE, Gabalu Astanu, Kairat, i slične ekipe. U trećem već nemaju šta da traže.
o

otkad to

pre gotovo 2 godine

koliko ja znam nema spajanja po regijama

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Cukaricki I Radnicki krecu od 2 kolo a Zvezda I Partizan od 3 kolo.
z

zeks pantic

pre gotovo 2 godine

partizan ne moze da se sastane sa slovackom u trecem kolu
S

Stanojka

pre gotovo 2 godine

Sreca za Samroka sto klubovi iz Irske i Estonije ni ne igraju kvalifikacije za LE.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Nijedan Zvezdin protivnik, od navedenih nije lak. Ali nijedan nije nepobediv za Zvezdu, i nema razloga za preveliku nervozu ili brigu. Ukoliko Terzić ponovo dovede fudbalski otpad ONO ŠTO NIKO U NIJEDNOJ LIGI EVROPE NEĆE, kao što su Dioni, Rišaira, Falko, Bakajoko....Zvezda GUBI OD BILO KOG PROTIVNIKA ODMAH, a ukoliko se uzdrži od svojih prljavih "ugradnji" i ponovo napravi milionski armiju Zvezdaša budalama i dovede 2-3 kvalitetna igrača Zvezda realno može da uđe u LŠ. I DA BUDEM SASVIM JASAN : ZA MENE NI OVA NI BILO KOJA TITULA, A POGOTOVO POBEDA NAD MRTVOM PARTIZANOM, NEMA AMA BAŠ NIKAKVOG ZNAČAJA UKOLIKO SE ZVEZDA NE PLASIRA U LIGU ŠAMPIONA. LIGA ŠAMPIONA JE NAJVEĆE FUDBALSKO TAKMIČENJE NA SVETU KOJE JE IKAD POSTOJALO DO SADA, I IGRATI U LŠ JE JEDINI ISTINSKI USPEH I ISTINSKA VREDNOST,,,,, ,,,, SVE OSTALO JE SMUTI PA PROSPI.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Za izbegavanje samo bodo i trabzon. Bodo jer su jako cudna i specificna ekipa ( murinjo zna zasto ), a trabzon jer ce sigurno dovesti paklena pojacanja.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

U cetvrtin kolu mozda samo Karabag lak ostali su usci od Zvezde za koplje...
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Osećam da ćemo u poslednjem kolu dobiti Trabzon, ali sa njima možemo da igramo!
Č

Čalić

pre gotovo 2 godine

Daće Bog da izvučemo Trabzon. Sa Turcima (generalno) je lako igrati u Evropi jer su taktički nedisciplinovani. Turske ekipe imaju česte žute sekvence u toku utakmice kada iskaču iz šina, a koje će ovako iskusna i ,,namazana" Zvezda znati da iskoristi.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

evo prilike partizanu da odmeri snage makar sa porazenim iz staze nesampiona jer ce sledece godine bas preko staze nesampiona pokusati da dodje do LS...sto se zvezde tice ukoliko se adekvatno pojacamo ovde su jedina pretnja serif i trabzon...ostali timovi su manje vise tu negde i prolazimo to na iskustvo.
S

Seriiiiif

pre gotovo 2 godine

Serif nece liciti na onu ekipu od prosle godine. Sve sto valja ili je vec otislo ili ce da ide. Tako da sezona koja je zavrsena ne moze nikako da bude merilo kvaliteta tog serifa. Mozda se oni pojacaju pa budu jos jaci...ko zna koga ce da dovedu...a mozda budu i 10 puta slabiji(sto je realnije) kako god...mislim da je samo bitno izbeci Trabzon,od svih ostalih smo jaci.
i

i svi ce uvek cuti

pre gotovo 2 godine

partizan ce sledece godine ici direktno, ziv bio pa video
r

rea

pre gotovo 2 godine

Pazite da Vučko ne okrene leđa. Kod nas ništa ne zavisi od uloženog, od kvaliteta... već od volje svevišnjeg. Ukoliko svevišnji želi Partizan na krovu Srbije - dobiće ga.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Zvezda kao nosilac ima teze protivnike nego Partizan.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ima, ali u Diznilendu...
i

i svi ce uvek cuti

pre gotovo 2 godine

sedi jedan
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

Zvezda Plzen za ligu šampiona da ih oderemo
L

Lea Kiks

pre gotovo 2 godine

Sa trenutnim rosterima Cukaricki i Radnicki vrlo lako mogu ispasti odmah u drugom kolu kvalifikacija, ukoliko uz malo srece dobiju neke konkretne protivnike, a ima ih, ubedjen sam da je trece kola poslednja stanica za oba kluba. Nadam se da ce se odraditi malo bolji prelazni rok u oba kluba cisto da postoji neka nada. Partizan je prica za sebe, pitanje je uopste kakav ce roster imati spominju se mnogobrojni odlasci, po mojim informacijama nekolicina igraca je sa svojim advokatima spremna da tuzi upravu i generalno dosta zavisi od prelaznog roka koji ce biti prekretnica sezone za crno bele. Trenutno kako izgleda Partizan mozda bi i mogao da igra sa svim pomenutim klubovima, ali kazem treba sacekati... Crvena zvezda ima ponovo korektna imena u trecem sesiru, koje bi trebalo savladati bez potcenjivanja naravno. Serif je pokazao prosle godine kao sve moze da se desi, ocekujem pametniju igru crveno belih, a ono sto me najvise brine jeste sef struke. Iskreno mislim da je Stankovic mozda i najslabija karika u taboru zvezde. Dosta pokazuju malo utakmice kao juce protiv Vozdvoca kada izvodi napadaca a ubacuje odbrambenog igraca. Mislim da takav ziheraski fudbal nece odgovarati i dobro doneti u nekim vecim utakmicama, nadam se da gresim... No o tom potom ima jos vremena nadamo se najboljem... Sportski pozdrav
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Slazem se da Deki ima svoje kriticne momente, ali takodje je to trener koji nas je doveo do osmine finala Lige Evrope. gde smo prosli kao u prvi u grupi. Mislim da bi sa boljim rosterom takve stvari mogle da budu izbegnute. Vise kvaliteta u rotaciji nam je potrebno, da se izvadi vezni igrac, a da nam ne ostane rupa na sredini npr.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

3 kolo kv.LŠ nema nekih razlika u ekipama po jacini,4 kolo"zaobici"Malme i pogotovo Trabzon
r

rea

pre gotovo 2 godine

Malme ima 5 kikseva u prvih 9 kola švedskog prvenstva, ako je to ekipa od koje treba da beži srpski šampion onda je sve otišlo u Honduras.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Objektivno smo favoriti protiv svih potencijalnih protivnika izuzev Trabzona. Ipak treba da se protivnici u kvalifikacijama shvate maksimalno ozbiljno,recimo Serif i Bode su pravili velika iznenadjenja ove godine. Igracemo u najgorem slucanu LE,ali ja verujem u LS. ZVEZDA SAMPION!!!🔥🔥🔥
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

Kluž i Karabag idealan scenario :D
Z

Zar...

pre gotovo 2 godine

...nismo nedavno imali projekciju za Partizan u Ligi sampiona?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Imacemo uvek, da ne kazem zauvek...

biancorosso

pre gotovo 2 godine

Ako Zvezda ne igra prvenstvo sledeće godine, moguće da će partizan biti šampion.....
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Bolje da Zvezda ne igra, bilo bi posteno...
V

Vi ste cudo

pre gotovo 2 godine

Opet je sreca okrenula ledja partizanu? 😂😂😂😂
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Da, kad igras kvalifikacije za LS, ne mozes da ispadnes...

EtoileRougeTV

pre gotovo 2 godine

Deluje da nam je nikad lakse 4. kolo, samo da dodjemo do njega. U 3. kolu eventualno Bodo da izbegnemo...
r

rea

pre gotovo 2 godine

Bode će sledeće sezone biti 5, 6 u Norveškoj. Ne mogu svake godine da ponovo sezonu snova.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Zvezda u trećem kolu treba da izbegne Ferencfaroš, a u četvrtom kolu da izbegne Trabzon. Ali ako se dovedu tri četiri ozbiljna pojačanja koja će odmah igrati startnu postavu i doneti odmah kvalitet, onda ne treba da se brine za bili kog protivnika u kvalifikacijama. Daj Bože da svi naši klubovi udju u grupe.

Саша Ранђеловић

pre gotovo 2 godine

Na sve to sto si napisao dodao bi samo i Bodo...nista slabiji od zvezde nisu,potencijalna mina za svaki klub...realno....sto se cuke i radnickog tice,ako ne dovedu par pojacanja nema sta da traze u evropi...mozda prodju prvo kolo,drugo vec ozbiljniji timovi...partizan nije u nekom problemu,moze sa svakim da igra...mada i njemu fali pola tima...ili se nece naograti ni on u evropi....
M

Miki80

pre gotovo 2 godine

Serif pa Karabag.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Kakav je kalendar ove godine? Kako 2. Avgusta? Zar nije sve ranije zbog svetskog prvenstva?
K

Kremirana veverica

pre gotovo 2 godine

Napred naši!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Чука и Раднички у сезони купања завршавају европску причу. Прво коло можда и прођу и ту је крај.

Саша Ранђеловић

pre gotovo 2 godine

a ti pogledaj koliko drzava ulaze u ta dva kluba pa pogledaj koliko drzavu kostaju partizan i zvezda...sasvim je logicno da sa tim parama dobro i da su funkcionalni...realno pisem ne zelim nikog da uvredim....svi pricaju o nekim vremenima kad su stadioni bili puni,pa bili kad se delilo kako treba...sad vec prica drugacija,manji klubovi mrvice skupljaju...resenje je manji broj klubova u prvoj ligi i podjednake pare svima,razliku treba da prave sponzori i marketing...sto bi opet odgovaralo zvezdi i partizanu ali bi barem prvenstvo bilo kvalitetnije i ne bi se brukali u evropi...sportski pozdrav
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Titula je izgubljena u prvom derbiju na JNA, pozdravljam ovom prilikom momka koji je tada ostavio komentar da će tako biti! Imali smo 1:0 do 83 minute i protivnika koji je disao na škrge, jer je imao tri dana prije jaku utakmicu sa Bragom!
D

Delija994

pre gotovo 2 godine

Bravo za komentar!
r

rea

pre gotovo 2 godine

Protivnik imao jaku utakmica sa Bragon 3 dana ranije, a Partizan imao utakmicu 2 dana pre toga od koje je zavisio prolaz dalje. Naravno, Braga jeste jači rival, ali Partizan ima daleko, daleko, daleko manje igrača koji su kadri da uskoče nego li Zvezda.
И

Ио

pre gotovo 2 godine

Чука и Раднички да се негде пласирају или нек се угасе. Колико има тимова у лиги конференције, чак и лиги Европе, који заврше четврти у Шведској, Норвешкој, Данској. Па чак и Ирској, Молдавији и тако даље. Сви се некако пласирају бар некад. Само овима нашима је успех друго коло и да у њему не приме 10 комада.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Ajde navedi mi te klubove koji su prethodnih godina ulazili u grupe le i ove u lk...ali pre nego napises pogledaj im budzet i da li su evropu igrali nekad od 91 recimo...vosa, cuka i radnicki ili nisu nikad igrali ili su to igrali pre 40 godina...
x

x2

pre gotovo 2 godine

Zasto jesenji prvak ne moze da igra kvalifikacije za Ls?.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Zato sto se od stare slave ne zivi, inace bi bio prvi sesir u LS, kao bivsi sampion Evrope...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

pa i nosilac moze da ispadne kao sto smo ispadali od serifa i omonija a siguran sam da vise nije opcija liga evrope da svi ciljaju na LS zbog stabilnosti finansija
X

Xxgost

pre gotovo 2 godine

3mesto u grupi LŠ, pa makar 1/4 finale LE, sve ispod ipak više nije uspeh.