(©Starsport)
(©Starsport)

Kvoruma će sutra biti, izbora u FSS neće

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.10.22. | 20:36

Sve će se pomeriti za period posle Mundijala, aktuelna garnitura ostaje u tehničkom mandatu

Mučan dan u fudbalskoj Srbiji. Kada se činilo da će reprezentacija u bonaci, kao nikada do sada, otići na Svetsko prvenstvo, izbio je opšti rat koji je pocepao atmosferu na froncle.

Fudbalska Srbija nije dobila u ponedeljak predsednika posle godinu i po dana „bezvlašća“ posle odlaska Slaviše Kokeze. Jedini kandidat za novog lidera FSS-a bio je Nenad Bjeković, ali velika većina delegata je danas bojkotovala izbornu Skupštinu, kvoruma nije bilo, te ni glasanja za predsednika.

Izabrane vesti

Sve je prolongirano za 24 časa u nadi da će u igri gluvih telefona biti postignut neki kompromis i to pred očima predstavnika FIFA i UEFA. I kako saznaje Mozzart Sport, do nekog dogovora je došlo.

Na sutrašnjoj sednici u Staroj Pazovi biće kvoruma. Ali, neće biti izbora. Navodno, ostaće sve kako je sada, biće verifikovan nastavak mandata aktuelnom rukovodstvu, koje dugo već funkcioniše u takozvanom „tehničkom mandatu“. I rok trajanja će biti oročen na period do završetka Mundijala.

A, kada prođe Svetsko prvenstvo, pa verovatno ne pre prvog dela 2023. godine, biraće se novo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije. Verovatno i sa novim ljudima, kandidatima od predsedničke do drugih funkcija.


tagovi

FSSNenad Bjeković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara