Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Kvote na pobede Fenerbahčea i Tventea su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.23. | 10:15

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je tradicionalno bogatiji dan kada je fudbal u pitanju. Finiš je sezone u Evropi, prštaće širom kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Fenerbahče protiv Bašakšehira u okviru Kupa Turske, odnosno na Tvente protiv Sparte u sklopu holandskog baraža za mesto u Ligi konferencije.

Izabrane vesti

Došlo je vreme za finale Kupa Turske i dvoboj Fenerbahčea i Bašakšehira. U proteklih godinu dana timovi su igrali dva puta i u oba meča pobedio je Fener. Prema rezultatima Superlige, Kanarinci su zauzeli drugo mesto na tabeli, tako da puleni Žorža Žezusa imaju veliku šansu da razvesele svoje navijače, jer na trofej čekaju već devet godina. Bašakšehir je, kao i predstojeći protivnik, imao dobru sezonu. Nije ostvario prolaz u međunarodna takmičenja jer je bio petoplasiran. Još postoji šansa za plasman u Ligu konferencije sledeće sezone, jer osvajač Kupa ide u to takmičenje. Neće Bašakšehiru da bude lako da dođe do pobede, jer je ove sezone oba puta izgubio od Fenera.

TVENTE - SPARTA (NEDELJA, 14.30), KEC 1,45

Tvente je sezonu proveo na veoma visokom nivou, ali samo tri boda iza priželjkivanog četvrtog mesta. Konačno peto mesto obavezalo je izabranike Rona Jansa na učešće u plej-ofu za mesto u Ligi konferencije, gde su u polufinalu preslišali Herenven. U prvom meču sa Spartom, Tvente je odigrao nerešeno 1:1, a u današnjem revanšu je favorit. Sparta je imala odličnu kampanju i malo ko je očekivao da će se tim Morisa Stajna na kraju boriti za evropske kupove. U polufinalu plej-ofa, tim iz Roterdama se sastao sa Utrehtom, kojeg je uspeo da prođe tek u izvođenju penala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara