Foto: ©MN Press
Foto: ©MN Press

KVOTE ZA KUP: Zvezda, Partizan i Voša favoriti, gusto između Čukaričkog i Radničkog

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.20. | 13:03

Pogledajte kompletnu ponudu za četvrtfinale Kupa Srbije koju je pripremila kladionica Mozzart

Nakon dva meseca mirnog mora u srpskom fudbalu, konačno smo počeli da vidimo talase. Fudbalski šampionat biće nastavljen već 30. maja, a danas je održan žreb za četvrtfinale nacionalnog Kupa, koje će biti odigrano samo pet dana kasnije. Kladionica Mozzart potrudila se da vam što pre prikaže ponudu za četiri utakmice u kojima ćemo uživati početkom juna.

Večiti rivali dobili su protivnike po meri, a zanimljivo je da će i Crvena zvezda i Partizan svoje utakmice igrati na gostujućem terenu. Tako će crveno-beli biti ogromni favoriti u Inđiji, gde su ranije tokom februara dopustili domaćinu da im otme bod (1:1) i tražiće revanš. Kvota na pobedu tima iz Beograda iznosi 1,20, dok bi vas eventualna pobeda Inđije obradovala sa sjajnom kvotom od 11,0. Eventualni nerešen ishod doneo bi prolazak kvote 6,25.

Izabrane vesti

Ni Partizan ne može da bude nezadovoljan žrebom, pošto će put Surdulice na gostovanju tamošnjem Radniku. Klub iz Surdulice je na svom terenu od 2015. godine dva puta uspevao da zaustavi crno-bele, ali generalno gledano tim iz srpske prestonice uglavnom ima uspeha kada igra sa Radnikom. Stoga ne čudi što se trijumf Partizana na ovom meču meri kvotom 1,35, dok biste u slučaju pobede Inđije na tiketima zaokružili kvotu od čak 7,50. Ako pobednika ne bude nakon regularnih 90 minuta, zaokružiće se kvota 4,80.

Vojvodina je dobila žreb na domaćem terenu, tako da iako će utakmice morati da se igraju bez prisustva publike, to može da se uzme kao olakšavajuća stvar za Novosađane, jer neće moći da putuju na jugozapad Srbije. Mladost iz Lučana mirno sedi u sredini tabele Superlige, tako da ne bi bilo čudno da nam dva tima prirede uzbudljiv okršaj. Kvota na pobedu Lala iznosi 1,40, nerešen ishod nosi kvotu 4,30, dok bi pobeda Mladosti zaokružila kvotu 7,50.

Za kraj, tu je duel koji će doneti verovatno i najviše uzbuđenja. Čukarički koji traži put ka evropskim takmičenjima, baš kao i Radnički iz Niša, pokušaće da se tog prava domognu kroz nacionalni Kup. Verovatno će sve karte i rešiti da bace na masovnije takmičenje, pa nas na Banovom Brdu očekuje drama. Zato ne čudi što je kvota na pobedu Čuke 2,55, dok se trijumf Meraklija „meri“ kvotom 2,75. Nerešen ishod doneo bi vam kvotu 3,10.

Još malo je ostalo do novih fudbalskih uživanja...


tagovi

Kup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara