Komentari na vest

Laciju porasla krila protiv Bajerna, isekli ih Bolonja i Zirkze (VIDEO)

B

Blavorr

pre 2 meseca

Bolonja bi bajernu upakovala 5 komada a celi tim im ne vredi koliko bajern daje za plaću startnih 11
J

Jacquez

pre 2 meseca

Jel moze neko samo da mi objasni otkud italiji peti ucesnik u ls? Onda bi engglezi trebali sest predstavnika imati? Vidim i na tabeli livescore da cetri tima idu u ls a peti u ligu evrope?
k

krak

pre 2 meseca

Zabari imaju 4.u LS.
.

.....

pre 2 meseca

Imaće pet timova u Ligi šampiona ako budu na prvom ili drugom mestu na listi koeficijenta. Računa se samo ova sezona, ne petogodišnji skor.
.

.....

pre 2 meseca

Prve dve lige na listi koeficijenta samo za ovu sezonu 2023/24, ne petogodišnju tabelu, dobijaju još jednog učesnika u Ligi šampiona za sledeću sezonu. Ako Italijani budu prvi ili drugi onda im petoplasirani ide u LŠ.
Ž

Žakrz

pre 2 meseca

Englezima ne bi dao ni 3 predstavnika,koliko para spucaju a da im nije sitija smejali bi im se ljudi
S

Sister

pre 2 meseca

Prošle sezone 3 talijanska tima u 3 evropska finala pa ti računaj ,i nemaju 5 nego 4
G

Gost1908

pre 2 meseca

Ako španjolci losije odigraju ovu sezonu u europi a talijani budu barem bolji od njih,španjolci onda gube a talijani dobivaju extra mjesto
b

bologna

pre 2 meseca

ovaj imobille 2 puta pada hoce da iscenira penal..penal igrac
Z

Zbaj

pre 2 meseca

Vrlo vjerovatno je da ce u Ital i peti ici direktno u grupnu fazu LS, samim tim vjerovatno da ce i Bologna upasti kao peta. Znam da svi vole kada se neko borbom domogne tog takmicenja, ali Bologna nije kao Atalanta onda koja je imala igru a i igrace, Bologna mozda ima igru ali od igraca imaju 3 da valjaju, u LS nece vjerovatno ni bod uzeti ako je ozbore, jer treba uzeti u obzir da ce prodati Zirkizeea sigurno.
I

Immobile

pre 2 meseca

Nemoguće da Bajern ne vidi Zirkzija tj nisu videli da može da igra za Bajern i reći ću slobodno dominira. Ovo što radi sa Bolonjom nije nimalo lako u italijanskoj ligi gde se taktički najviše pridaje pažnji defanzivnim zadacima. U Nemačkoj u Bajernu sa igračima iza sebe bi se nadavao golova.