Đanluka Valdšmit
Đanluka Valdšmit

Lacio bacio oko na zvezdu mladih Pancera

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.19. | 18:20

Napadač Frajburga u fokusu rimskog kluba

Ko je sinoć gledao okršaj mladih selekcija Nemačke i Danske na Evropskom prvenstvu u Italiji, mogao je da vidi dvostrukog strelca Marka Rihtera, ali i njegovog partnera u napadu Đanluku Valdšmita koji je postigao treći pogodak i tako overio trijumf mladih Pancera od 3:1.

Mogao je da vidi i da se uveri da napadač Frajburga poseduje solidan potencijal i da bi mogao da bude zanimljiva napadačka opcija za neki veći klub. Veći klub poput rimskog Lacija koji se, prema pisanju italijanske Gazete, ozbiljno interesuje za Valdšmita.

Izabrane vesti

Nisu na Olimpiku imuni na nemačke napadače, uostalom fantastično su uboli pre nekoliko godina sa veteranom Miroslavom Kloseom, pa se nadaju da bi i Valdšmit mogao da krene njegovim stopama i postane top pojačanje. Istina, o Luki Valdšmitu se sada razmišlja kao o alternativi ukoliko prvi pik Andrea Petanja iz SPAL-a ne bude stigao u Večni grad tokom leta.

Mladi reprezentativac Pancera je ugovorom vezan za Frajburg do leta 2022. godine i nema nikakvu izlaznu kaluzulu, a tim iz Švarcvalda ga je prošlog leta doveo iz HSV-a za samo 5.000.000 evra nakon ispadanja Dinosaurusa iz Bundeslige.

Prema informacijama iz Nemačke, i Lajpcig i Borusija iz Menhengladbaha se takođe zanimaju za ovog fudbalera, pa će Lacijali morati da zavuku ruku u džep kako bi ga angažovali i uparili sa sjajnim Ćirom Imobileom.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara